След като до сега никога не съм имала пъпки и кожата ми винаги е била чиста и глатка изведнъж .. някакви ужасни пъпки по челото по носаааа ?!? Мажа със крем здраве и го почиствам с Nivea Stay Clear! и те пак стоят дори усещам на носа нещо адски дразнещо сякаш всеки момент ще избие пъпка и сигурно ще ужасна , от ния гадните които се махат бавноо ? те точно така избиват налии ? ;[[ Не съм пред цикъл и съм на 16 .
Обърни внимание какво си яла, или изобщо какво си правила по-различно, което може да е предизвикало тея пъпки![]()
Нещо от жегата е сигурно.
Дали не си си купила някакъв крем или фон дьо тен,който дразни кожата ти примерно?Аз така от един продукт на Гарниер започнаха да ми избиват пъпки по челото преди време?Също и избелващите кремове ми действат така.Може и при теб да е това.Не ми се вярва да започнат да ти избиват младежки пъпки при положение,че преди не си имала.Ако проблема е сериозен,по-добре ще е да отидеш да се съветваш със специалист.Знам ли,може нещо да са ти объркани хормоните примерно.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Кремове не ползвам . Абе имам един проблем ... миналия месец ми дойде както подобава към 19ти и всичщо беше ок . След 15 дни след като ми свърши обаче ми дойде за 2ри пътреших че се случват такива работи . Хормоните май нещо са ми се разджуркали егати
на какво може да се дължи това ???“
За сега не са толкова много но сякаш всеки път щом се погледна в огледалото виждам нова пъпкааа
Междо другото се сетих за едно нещо което би могло да е причината за тия пъпки .... от доста време не спя през ноща а само през деня и това някакси малко ме поизмъчи сякаш...
Фон дио тен не ползвам лятото