.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Как може

Как може

След като до сега никога не съм имала пъпки и кожата ми винаги е била чиста и глатка изведнъж .. някакви ужасни пъпки по челото по носаааа ?!? Мажа със крем здраве и го почиствам с Nivea Stay Clear! и те пак стоят дори усещам на носа нещо адски дразнещо сякаш всеки момент ще избие пъпка и сигурно ще ужасна , от ния гадните които се махат бавноо ? те точно така избиват налии ? ;[[ Не съм пред цикъл и съм на 16 .

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Обърни внимание какво си яла, или изобщо какво си правила по-различно, което може да е предизвикало тея пъпки

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Нещо от жегата е сигурно.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Дали не си си купила някакъв крем или фон дьо тен,който дразни кожата ти примерно?Аз така от един продукт на Гарниер започнаха да ми избиват пъпки по челото преди време?Също и избелващите кремове ми действат така.Може и при теб да е това.Не ми се вярва да започнат да ти избиват младежки пъпки при положение,че преди не си имала.Ако проблема е сериозен,по-добре ще е да отидеш да се съветваш със специалист.Знам ли,може нещо да са ти объркани хормоните примерно.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Кремове не ползвам . Абе имам един проблем ... миналия месец ми дойде както подобава към 19ти и всичщо беше ок . След 15 дни след като ми свърши обаче ми дойде за 2ри път реших че се случват такива работи . Хормоните май нещо са ми се разджуркали егати на какво може да се дължи това ???“
    За сега не са толкова много но сякаш всеки път щом се погледна в огледалото виждам нова пъпкааа

Междо другото се сетих за едно нещо което би могло да е причината за тия пъпки .... от доста време не спя през ноща а само през деня и това някакси малко ме поизмъчи сякаш...
    Фон дио тен не ползвам лятото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си