- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснения относно бременност
Здравейте
Миналия понеделник ( 9 август) правих секс ( беше ми за 1ви път и беше С презерватив) . Тази седмица започнаха да ме болят бъбреците и да ходя много често до талетна . Отидох на гинеколог и той ми каза , че не съм бременна , а че имам цистит. Изписа ми някакви лекарства , които пия от 2 дни но няма голямо подобрение.
Страх ме е , че може да съм бременна , от няколко дни постоянно ми се гади и ми се върти свят и от време на време ме болят гърдите . ( това са едни от симптомите при бременност )
Днес си направих тест - беше ОТРИЦАТЕЛЕН ( но тъй като не са минали 14 дни откакто правих секс , не може да е 100 % сигурен
Забравих да кажа че освен гаденето и световъртежа имам и липса на апетит ( това не е симптом за бременност , но все пак да го спомена) . На какво могат да се дължът тези симптоми и имам ли основание да се притеснявам ? Има ли смисъл да си правя втори тест , другата седмица ?
Направи си тест другата седмица и тогава всичко ще се разбере)
При цистита е така. Щом си ходила на гинеколог и ти е казал, че не си бременна значи не си![]()
+1Първоначално написано от xrusinka
Щом лекар ти е казал диагнозата,какво искаш да ти кажем ние...
На мен от цистита ми закъсня. Лекарят ти го е казал.![]()
Не си бременна ,имаш цистит ,което не е кой знае какво,купи си има прахчета боровинка ,поне 10 трябва да си земеш и ще ти мине .Първоначално написано от ani940
sleda ot lubovta
Мацко, излез от филма.![]()
Лекар, че и тест, даже няма смисъл от повторен. Нищо ти няма, ш доде.
Спокойно, не си бременна.
Ходила на гинеколог... тестът е бил отрицателен.
Не виждам причина да се притесняваш.
А щом имаш цистит - тези симптоми са напълно нормални.
Както е напълно нормално липса на апетит в тези жеги.
Незнам какви лекарства ти е предписал, но има един чай "Мечо грозде", който се продава в аптеките. Може да си го купиш и да го пробваш.
На мен винаги ми помага, когато почувствам някакъв дискомфорт.
Успех!