- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с косатаа :(
Здравейте![]()
От известно време (около 2/3 седмици) косата ми пада адски много... А последните 2 измивания (едното беше днес) падна още повече коса .. мислех че е нещо заради сезона, но продължава прекалено много време
и започвам да се плаша ...
кажете някакъв шампоан, който да е ефикасен .. също така и маски иии за каквото се сетите, което може да помогне...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
От сезона е, пък и колко време продължава? Месец-два си е напълно нормално. Иначе пробвай НЕЩО с коприва, тя помага при косопад. Потърси, ще намериш маски, шампоани. Мойто май беше от корени от коприва и оцет. След 1-2 пръскания спря косопада xD
а ся деКакто го описваш явно ти пада много коса,иди на лекар!
на мен по принцип ми пада пролетта и есента...
А и още повече ме тревожи това че преди ваканцията се изправях .. а от 30ти юни не съм се нито 1 път ...
Сега вместо да е добре защото не я горя .. :Х
Маска с тривитаминол! Не знам на колко хора съм я пробутала вече,всички са ми благодарни.От първото слагане спира косопада.
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. бадемово масло/зехтин
1 с.л. ракия/водка/ром/коняк
1 с.л. оцет/лимонов сок
2-3 капки газ
аз лично слагам и жълтък,но той много изсушава косата,така че ако ти е суха не слагай
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да,определено тази маска е мн добра!Пробвай я...Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Хмм аз тази си я правех преди време с идеята че е за растеж... Мерси много
![]()
Ако ти пада на цели кичури може да си натъркаш главата с чесън. Леко избива на смях, но съм виждала ефекта.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аз съм чувала, че човек си сменя напълно косата, когато е на 8-9, после 16 и после 22-3-4. Естествено постепенно. Така че може и да е това, споко. Горепосочената маска звучи добре, пробвай. И май тривитаминолът се намираше във ветеринарните аптеки.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Имам си тривитаминол .. иначе си говорих с мои приятелки и се оказа че и на тях много им пада .. и малко се поуспокоих : )
Спокс.И аз съм така.Особено като се къпя.
Ако и косата ти е дълга- съвсем нормално е.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
И мойта много капе,най-вече като се къпя,преди като ползвах тривитаминола спря да ми капе,но сега пак почна.
На мене от тоя тривитаминол преди няколко години почна да ми капе косата![]()
Препоръчвам ти тоника с коприва на Билка.
Ето това е много добро: http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0
Сигурна ли си че е от това?Първоначално написано от Minerva
Ти си първия човек с отрицателно мнение за тривитаминола,сериозно ти казвам.А по темата изчетох половината бг мама форум
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
ММм....дам и аз едно време от този форум се зарибих и си го взех. Един месец го ползвах и за жалост ефектът беше такъв. Там още няколко мацки бяха споделили за такъв опит с него. Сигурно е нормално на различните хора да действа по различен начин, различни кожа, коса - различен ефект. Докато не пробваш не можеш да знаеш![]()
Хмм аз пък знам че понеже е много силен не трябва да се ползва толкова често защото се постигало обратният ефект - падане на косата ..![]()
Много добра друга маска е чесън ... витамин А и мляко от алое .... всичко тва се стрива ии... се маже върху косата... Само чесън недей ,защото е силен и ще ти изгори кожата на главата...Действа много... също можеш и с пресен телешки костен моък гадно звучи ,но и това помага
![]()
.... Братовчедката имаше проблем с косата беше и супер рядка и започна да си прави такива маски... сега има видим ефект
![]()
Успех..;]
Бях чела, че бадемовото масло се води най-мощният стимулант за израстване на косата. Има различни маски в нет-пространството.
Сигурно е от сезона, и моята така напоследък пада..Виж си прави домашни маски ...
... Живей с мечти, а не със спомени ...