- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- MISS Варна
Кояя ви харесва ии за коя бихте гласували ? -- http://www.missvarna.com/fillsurvey.php?sid=6![]()
Ужас...
Само 10 е хубавка в лице /като изключим 50тарската й прическа/ и в 3 има нещо чаровно.
What you give is what you get!
19,20,23![]()
На мене най ми харесва 9
![]()
3 или 9
избрах си 9
//иначе, само за Моника бих гласувала:Д
10 не ми харесва в тялото, изглежда доста анорексично. Номер 1 е супер чаровна и с тези бузки, но не ми се вписва в образа Mис.
Почти всички са с ужасни прически, евала на фризьора. Да си каже името, че да не се възползваме от услугите му.
9 е симпатична, но тази прическа разваля пак нещата.
5 и 6 близначки ли са?![]()
Иначе 9 е най - добре..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Вярно 9... и 3 не е идеално лоша, обаче...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ебати крокодилите..
1 е най-подходяща за титлата.
Талия 56-7-8, wtf?! Нали уж нямаше да подкрепяме хранителните разстройства..
Би ми се искало на 11 да видя и снимка с пусната коса.
13 ми хареса на менИма някаква готина усмивка.Те всички са едни миски ама ... на килограм.
10 наистина е много слаба..![]()
А 9 ми е детска някаква...леко селска даже.
Оставам си на 3 в такъв случай.![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от shadow4e
http://www.facebook.com/profile.php?...4512581&ref=ts
![]()
За първата.
Абе,в тоя сайт като гледам май можеш да гласуваш по 100 пъти.Не ти иска нито имейл нито нищо,просто си цъкаш.![]()
И аз съм за първата.
19ката също ми допада, но като изключим странната прическа и физиономията, с която са я хванали на снимката.![]()
Сякаш.И двете са димитрови,на по 19г,една височина.Само дето едната е по-дебела в дупето от другатаПървоначално написано от BloomF
![]()
Не мога да си обесня какъв е смисалът и двете близначки да участват в конкурса.И какво,едната ще спечели първо място а другата няма защото е по-грозна от сестра си близначкатаИначе ми харесват като външен вид.
Номер 10 е много анорексичнаТея крака,тоя луфт.То тва направо кокили,вижте ги какви са тънки оО И прическата й е няква странна.Прилича на онези съпруги от американските филми от 60-те :Д
Тая номер 16, уж на 16,а прилича на 30 годишна госпожа от офис оО
И има някои доста странни муцуни. Darkkiss нали беше от Варна.Аз за нея бих гласувала ;д
Е и накрая избрах номер 18.Хубаво лице има.
Те с връзки участват бе
Бтв някои ги знам лично![]()
Миналата година едно красиво момиче, но с немерки за конкурса участваше, така че... за какво си говорим.
Има къде къде по-хубави мацки във Варна от всичките тия. . .![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не мога да избера на коя да си дам гласа просто![]()
Audio ergo sum
И аз така,но все пак 9 ми е най-симпатична ;dПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
И аз гласувах за нея, приятна изглежда.Първоначално написано от Doomcryer
Иначе съм се убедил, че в тея конкурси много малко хубави момичета участват. Само докато си вървя по улицата виждам постоянно много по-хубави момичета от тези, но явно на тях пък не им достига кураж, за да участват.
Audio ergo sum
Крайните резултати от гласуването за Мис Варна 2010 са базирани на гласове дошли от УНИКАЛНИ IP адреси.Първоначално написано от SuNsEt
Рестрикцията е наложена от желанието на организаторите за "Fair Play"![]()
То бива грозни момичета, ама чак толкова... и това било мис.. хах
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
11, много е сладка