.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Търся хак за ....

Търся хак за играта ''nightclub city''. Играта е от фейсбук , а аз се нуждая от хак с който мога да забогатея и да вдигна левела си. В нета излизат доста линкове , но с тях не се справям.Така че давайте ако имате някакви идеи , пишете

Интернет игрите мисля, че не могат да се хакват защото се синхронизират със сървъра на играта!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм.. интернет игрите мисля, че няма смисъл да се хакват... о да, забравих - тая жажда за надмощие вече е превзела и фейсбук игрите.. хм... интересна работа, помня едни времена, когато девиза беше "ако е лесно, не е интересно"... явно сега е обратното

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Кхххххх..... Да забогатееш викаш Пробвай с CheatEngine. Не ме питай как се работи с нея, защото няма да ти кажа ....
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
    Кхххххх..... Да забогатееш викаш Пробвай с CheatEngine. Не ме питай как се работи с нея, защото няма да ти кажа ....
    Ето първата стъпка:
    [vbox7]http://vbox7.com/play:06a329d6[/vbox7]

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    С cheat engine съм хаквал няколко игрички у фаце-а
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    точно сърварите им се синхронизират и е невазмойно опитайте с cheat engine че при следващото влизане всичко си е както преди .

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Интернет игрите мисля, че не могат да се хакват защото се синхронизират със сървъра на играта!
    Да, но много често могат да се бъгват, само трябва да и хванеш цаката..
    Има една игра "streetracer" във facebook, веднъж я бъгнах без да искам, и от 0 станах с 10 състезания, след тва пробвах по същия начин да я бъгна, и станах с минус 32 състезания...След тва пак пробвах но нищо не стана, ам и вече не я играя...

абе кво си губите времето с тея фейсбук игрички...и не ви разбирам-като я хакнеш не се ли губи удоволствието от играта?то като всичко ти е лесно ще ти омръзне от 3-я път...
    Усмихни се,живота е кофти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си