.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем със субтитри

Алохха
    Проблемът ми е ,че днес свалих няколко филма от замундата и пишеше СУБТИТРИ : ДОБАВЕНИ СА В ТОРЕНТА ! да добавени са аама лайна ! и си помислих , че просто не са добавени кат свалих първия филм , но стана така и с втория и с третия .. кво става не моа разбера ! на всички филми пишеше ,че има субтитри ама не ми излизат ... нещо от компа тря да е .. помощ и мерси

няма как да е от компа (според мен) ... все пак като пише така на торента преди да го сваляш хвърли един поглед на info-то и виж дали са там наистина.. ако не.. те субтитрите им идват от unacs или от sub.sab така че..тегли си ги от там...

Ей лигльо , намери си сам субтитрите в горе посочените сайтове , не може всичко на готово.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

ее сега... човека може да е новак още .... нека пита...

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Ей лигльо , намери си сам субтитрите в горе посочените сайтове , не може всичко на готово.
    хяхяхях е мерси за оказаната помощ братле и съм момиче бтв ! ;]]

мииии ше пробвам с тия сайтове но искам да добавя ,че съм с уиндоус медия плеър и нали гори в настройките за субтитрите първо ми беше офф и го сложих на он ама ... ядец

Цитирай Първоначално написано от dreamerrr
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    хяхяхях е мерси за оказаната помощ братле и съм момиче бтв ! ;]]

мииии ше пробвам с тия сайтове но искам да добавя ,че съм с уиндоус медия плеър и нали гори в настройките за субтитрите първо ми беше офф и го сложих на он ама ... ядец
    е добре де "включила" си субтитрите ама нали ги нямало уш... или аз нещо не схванах.. последно в торента ли са или ...

начи .. пише ,че са в торента ,когато свалях филма и като го пуснах видях че няма . и почнах там да търся как да ги пусна по настройките на уиндоус медиа плеър и там на настройката за субтитри пишеше офф . направих го он , и помислих че съм ги пуснала , но като включи отново филма все още нямаше субтитри

Цитирай Първоначално написано от dreamerrr
    начи .. пише ,че са в торента ,когато свалях филма и като го пуснах видях че няма . и почнах там да търся как да ги пусна по настройките на уиндоус медиа плеър и там на настройката за субтитри пишеше офф . направих го он , и помислих че съм ги пуснала , но като включи отново филма все още нямаше субтитри
    е добре де като ги няма субтитрите в торента как очакваш да се пуснат... просто си свали субтитрите от сайтовете които ти посочих пусни си ги и толкоз... ти може да си оправила настройките ама като няма какво да заредиш...

ми да аз знам ,че кат ги ня в торента няма как да ги пусна ама малко се учудих ,че и в 3те филма пише ,че има пък няма и сеш се .. вече почнах да мисля ,че неш от медия плеъра и тка

ае ключ опрайх се и саама ;]]

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Попринцип в някои торенти, когато пише, че има субтитри то ъплоудъра дава линк в описанието...
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си