/Момиче съм, но търся отговори предимно на момчета. Разбира се. всеки, който може да каже нещо по темата нека да пише. Моля, без излишен спам и тъпи коментари./
Имам проблем. По-точно не аз, а приятелят ми. Има 3-4 малки бели точици по главичката на пениса си и не знаем какво представляват и от какво са се образували. Ако има значение - на почти 20 години е. Аз - на почти 19. Нито аз някога съм ходила на гинеколог, нито той - на уролог/андролог. Срам не срам да си призная - не сме ходили. Не искам да ме нападате заради това. Също, ако е от значение - правили сме секс без презерватив няколко пъти, но сравнително малко. ЗНАМ, че не е редно, имаме си доверие и затова. Само ви моля - НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ !!!
Проблемът е, че има тези точици от няколко месеца вече ... от април-май насам. Приличат на пъпчици - с онова бялото като се изстискат. Лично аз съм много притеснена, а той още повече. От известно време насам все му казвам да отидем на гинеолог и уролог/андролог, защото почвам да се плаша, но той все ми отговаря - страх ме е, ами ако ми каже нещо много лошо? И т.н... А аз не искам да го гледам да страда.. Пък и друго оправдание има - че в момента нямало достатъчно пари и т.н. Знам, че здравето и безопасността са преди всичко и всячески се опитвам да му го кажа, но ... Не ме слуша и това е. Не знам какъв е този вроден /и аз не знам как да го нарека/ страх в него... Аз лично не се притеснявам толкова да ида на гинеколог, защото веднъж вече ... не че ми се е случвало, но ме е преглеждала акушер-гинеколожка ии .. предполагам при гинеколог няма да е кой знае колко по-различно.
Какви може да са тези пъпчици/точици? Нещо сериозно ли са? От какво може да са причинени? На някой случвало ли му се е?