- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Точици по главичката
/Момиче съм, но търся отговори предимно на момчета. Разбира се. всеки, който може да каже нещо по темата нека да пише. Моля, без излишен спам и тъпи коментари./
Имам проблем. По-точно не аз, а приятелят ми.Има 3-4 малки бели точици по главичката на пениса си и не знаем какво представляват и от какво са се образували. Ако има значение - на почти 20 години е. Аз - на почти 19. Нито аз някога съм ходила на гинеколог, нито той - на уролог/андролог. Срам не срам да си призная - не сме ходили.
Не искам да ме нападате заради това. Също, ако е от значение - правили сме секс без презерватив няколко пъти, но сравнително малко. ЗНАМ, че не е редно, имаме си доверие и затова. Само ви моля - НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ !!!
Проблемът е, че има тези точици от няколко месеца вече ... от април-май насам.Приличат на пъпчици - с онова бялото като се изстискат.
Лично аз съм много притеснена, а той още повече. От известно време насам все му казвам да отидем на гинеолог и уролог/андролог, защото почвам да се плаша, но той все ми отговаря - страх ме е, ами ако ми каже нещо много лошо? И т.н... А аз не искам да го гледам да страда..
Пък и друго оправдание има - че в момента нямало достатъчно пари и т.н.
Знам, че здравето и безопасността са преди всичко и всячески се опитвам да му го кажа, но ... Не ме слуша и това е. Не знам какъв е този вроден /и аз не знам как да го нарека/ страх в него... Аз лично не се притеснявам толкова да ида на гинеколог, защото веднъж вече ... не че ми се е случвало, но ме е преглеждала акушер-гинеколожка ии .. предполагам при гинеколог няма да е кой знае колко по-различно.
Какви може да са тези пъпчици/точици? Нещо сериозно ли са? От какво може да са причинени? На някой случвало ли му се е?![]()
![]()
![]()
Това са мастни пъпчици...няма място за притеснениесреща се често при мъжете,дори аз имам няколко
![]()
Не знам какво се притеснявате от лекари, за тях това да виждат интимни части е нещо рутинно и обичайно, такава им е работата..
Няма да сте им единствените пациенти, в момента, в който излезнете от кабинета сигурно ше са забравили за срамните ви части![]()
Отивайте на лекар!!!
Ти умри от това !Първоначално написано от Whoopdedoo
twistedminD, по главичката, а не по ръба й ...![]()
![]()
Идете на лекар, може и да не са мастни пъпчици. Продължавате ли да правите секс?
недей да кълнеш така, бе, гнясПървоначално написано от Statham
Бати простата, срам я е от лекари, а се прави на голяма![]()
Най-вероятно са нормални, даже си имаха и някво име, което съм забравил :О
А колкото до лекарите, отивате при джипито, сваляте гащите и ако то прецени че има нещо ви дава направление и сте готови. Един лекар веднага ще познае, ако наистина има проблем, или просто сте се вкарали във филма.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Гняс е майка ти. И проста е.Първоначално написано от Whoopdedoo
Лека вечер, некомпетентен идиот.
Ти започна да кълнеш първи, ако се сещаш.
Чупка.
Държите се като в детската градина!
Това оправдание с парите не го приемам. Няма 2.40 за потребителска такса ли? Или няма 20 лв за преглед на частно?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!