- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не издържам вече
Искам да се махна от нас,майка ми постоянно недоволства нищо не съм правила у нас, не съм чистила,не съм готвила не съм помагала.Само съм учила и какво никакв резултат.Някой ден щяло да й псне и да каже сама да се издържам.Е аз искам сама да се издържамда уча и да работя.Трудно ли е,има ли някои,който е така
Много ми е интересно защо ника ти е teordora87...ако си родена през 87-ма и си на 23 много ясно, че ще мъмри. Пък и съм убедена, че на колкото и години да си и колкото и да учиш ще намериш малко време да изчистиш.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
еми обещахами че ще почва от септември работа,тогава напуска една сервитьорка и аз ще съм на нейно място
И това какво общо има с факта, че не барваш нищо увас? Нормално е да мрънка майка ти, при положение, че тя върши цялата домакинска работа, а 23-годишната и дъщеря мързелува по цял ден. Стегни се малко! Не си малка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
e добре де защо всички ме нападнахте,пускам прахосмукачка,проскам и прибирам дрехите,мия чиниите НО не мога да готвя![]()
Ако наистина вършеше тези неща майка ти нямаше да ти мърмори. А относно следване и работа - по-трудно е от колкото изглежда. С много труд и усилия нещата могат да се съчетават, но за сметка на свободното ти време и, донякъде, на личния живот. Разбира се зависи от много от работата и работодателя.
а аз какво да кажа,когата тя седи на компа постоянно-когато си е вкъщи,а компа е в хола където аз спя.Искам да съм в хола да мога да уча,но не става,не мога да препаря до компа,камоли да си легна към 10-11 часа.Много се дразня защото в спалнята е голяма жега,а аз прекарвам повечето от времето си там.А когато дойде приятеля й се местя от стая в стая.![]()
![]()
То и аз искам да се изнеса ама не мога,щото знам,че тогава ще ми е още по-трудно.На 16 съм.Всички майки недоволстват и обиждат,когато са нервни или са в критическата.Веднъж до толкова не издържах от думите на майка ми,че и казах "Като не ти харесвам и все си недоволна от мен се откажи и си осинови друго дете!" -това супер много я заболя и 2 дена само за тва ми говореше.
Авторке, ти освен да мрънкаш и да се оплакваш друго правиш ли? От няколкото теми, които пусна през последните дни си правя извода, че си разглезена, мързелива и вечно недоволна. Като толкова ти пречи майка ти - никой не те е вързал. На 23 си, студентка, след седмица започваш работа. Ако мислиш, че другаде ще ти е по-добре (в което се съмнявам) изнасяй се. Но с това държание на 14-годишна хлапачка не виждам как ще се оправиш сама.
Брей ама ти си била на 23 години...Моля ти се,спри да се оплакваш и направо се изнасяй от вас.Повечето хора на твоята възраст вече са си намерили работа или следват нещо и същевременно работят за да се издържат.Ако не искаш да се изнесеш поне се хвани на работа и помагай на майка ти с пари.Даже дори и след това ако продължава да мрънка,а ти не искаш да се изнесеш й кажи "Ще ти плащам наем"-което е малко тъпо,все пак ти е майка,нооо трябва да бъдеш тарикат пред очите й.В смисъл да види,че не бездействаш.Не може така...на 23 години си.Вземи се в ръце.Има хора,дето на 15 години започват да живеят сами и никак не им е лесно ама се справят,а ти се оплакваш от майка си.
На 23 си и не си се изнесла!?![]()
Намери си работа, наеми си квартира, не може вечно с майка ти.
+1Първоначално написано от Djuff
Майка ти 23 години те е гледала .. Време й е да си "поживее",така да се каже ..
еми много ясно , че няма да иска не може хем учене , хем работа ии вкъщи да блести няма ги тия роботи още мн си е права даже
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
права си е жената
аз просто нещо бях крива тия дни
Не, ти просто видя как всички те нахраниха и реши да се съгласиш и с нас и с майка си.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
еми не майка и не е права
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
йее обадиха ми се от работата утре шева искал да говори с мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво ще работиш? [може да си казала някъде, но не съм от най-наблюдателните]
-M.B.
сервитьорка