- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата на Боряна
Хора моля ви се, спрете с тези тъпи диети, започнете да се храните здравословно и да спортувате...наистина диетите вредят страшно много особенно на момичетатане си проваляйте живота! Казвам ви го чисто приятелски, не правете такива грешки. Ако имате нужда да отслабнете просто се откажете от храните-боклуци....в днешно време са само блъскани със оцветители
![]()
![]()
^Еми то всичко е така-даже и зеленчуците са с отрови,за да растат по-бързо.То така излиза,че само на баба доматите и краставиците може да ядем,защото само те не са "боклуци"![]()
Пък и щом казваш това значи не си имала проблем с килограмите![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
естествено, че не само доматите и краставиците на баба, но кроасаните и другите бокуци вече са в категория страшни бокуциПървоначално написано от RedJeans
е не съм казала да не си позволяваме такива храни, но да са по-рядко...(на седмица -две веднъж си ги позволявам аз) имала съм проблем и то голям на 165- 62 кг след като бях спряла спорта след травма преди януари 2010, но сега след като мога да си спортувам и като се съобразявам с храните съм 40 кг и даже искам на кача 5, но не с кифли и банички а с месо, яйца и други по- "чисти" храни. И нямам за цел да обидя никой просто искам да помогна с каквото мога.
az mislq che tazi dieta e vredna v nqkoi moment chovek moje da se nahvarli na hranata i da priqde kat svinq osobeno vecherta prez parviq dentova e moeto mnenie
Ама ти сериозно,ли? Вредна е,защото ще се "нахвърлим" в/у хранатаПървоначално написано от kotka155
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това даже не е диета.Яденето един път на ден не те спасява,нито киселото мляко,нито нищо.
Важно е да има групите хран.вещества,че да е успешно.Искренно вярвам,че ще свалите килограми,но те ще са Ви в тежест...
Тази диета е гадна и крайно нездравословна!!!![]()
![]()
Изглежда ми нездравословна. А и 5 яйца за 1 ден ..Най-много да повърнеш .. И след това тези 8-9 кг. ги качваш тройно. Не мерси .. Отслабва се със спорт, толкова ли е трудно да се разбере!?
Running is my drug and I am overdosed ..
Абе тези диети са пълна глупост..Първоначално написано от XheroineX
Как може днеска да си само на едно кисело мляко, утре на 2 ябълки и т.н. На организма му трябва всико: хляб, месо, плодове, зеленчуци, та дори и сладки неща. Просто всичко трябва да се яде в умерени количества. И най-вече да се спортува. От тия диети си увреждате целия организъм..
![]()
Добре супермен, разбрахме колко си корав.![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Охх,аз се преебах на втория ден.Хапнах си малко шоколад и ми отидоха бляновете да я довърша от първия път.
От днеска пак я почвам.
Ще пиша за резултати.![]()
Fashion is my passion.
И аз я почнах днеска... сега ще видим до къде ще я докара ме поне 5 6 килограма да сваля....![]()
![]()
![]()
![]()
Това,което ще свалите ще е от мускулната ви маса.Даже направих тема.И аз искам за 5 дена да сваля 5 кг,но не може![]()
Ех, ама и вие сте едни.. Всички много добре знаем вредите от диетите и гладуването НО всеки сам избира за себе си какво да прави с тялото си.
Аз съм гладувала много, найстина много. Дори по 2 сед. не съм слагала нищо в устата си. И не го казвам ей така да се "изфукам".
И да, мен ме мързи, но не ме мързи да спортувам а да ям краставици, домати и риба цял живот, защото ако изям две вафли и почвам да дебелея. Е ген ...
Така че, вие ако сте слабички не знаете какво е да се съобразяваш винаги какво ядеш и ако изядеш малко шоколад да те е яд после ...
Темата е за диетата и мисля, че ще е добре да се пише по нея - на мен ми е интересно.
От утре ще я почна и аз![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
и всички килограми, които сте загубили ще се върнат и даже ще има отгоре..
трябва да се слабее бавно по няколко килограма месечно. така няма да върнете мазнината, която сте стопили; кожата ви няма да се отпусне /разбира се трябва да се спортува/..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
а дали ще има пак ефект, при повторение на още 10 дена ?
Съдбата помага на смелите !
Първоначално написано от Bukmopu
Говориш пълни глупостиТова, че на теб някой неща ти действат така, не означава, че при всеки е така.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Какво си мислите, че ако изядете 2 вафли и ще качите 10кг ли ?!
Ако човек се движи редовно и спортува, яде разнообразна храна абсолютно нищо няма да му стане, ако хапне 2 парчета шоколад от време на време.
* Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.
веднъж я почнах тази диета исках да сваля кам 5 кг ей така за разнообразие и на 3-4-тия ден припаднах т.е. за 2-3 мин изгубих съзнание, ставаше ми постепенно черно пред очите и накрая бях паднал добре че майками и бащами бяха до мен и саме внесли в стаята след това, изобщо незнаех че съм припадналнз дали беше само от диетата защото работих с някакъв маджун който миришеше гадно.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Преди да започна, ще кажа, че НЕ съм кльощава. 1.68 - 53 кг, имам още 3 кг до мечтаните 50.
Не знам... родители нямате ли?! Що за родители ще ви позволят да сте на 2 кофички кисело мляко цял ден?! Отслабва се БАВНО чрез ЗДРАВОСЛОВНА храна (а не гладуване), пиене на течности (но не кола) и спорт! Как не го проумяхте? Тъпкали сте се цяла зима и изведнъж... "Как да сваля 5 кг за седмица, на лагер съм, ПОМОЩ!" (Имаше такава тема).
Не ми обяснявайте, че е ген и тем подобни. В гена на майка ми е да е страшно дебела, каквото и да хапне и се лепи. Но жената от 15 години е на пълнозърнест хляб, не пие газирано, хапва натурален шоколад и не яде вафли, пасти, дюнери и останали примери от така наречената junk food. Спортува поне 2 пъти седмично - кардио и вдигане на дъмбели. И от години си е заковала 49 кг на ръст 1.63 и изглежда страхотно.
Аз съм същата - малко да се отпусна с тестеното и сладкото и веднага ми се лепи на корема и на задника! Затова се ограничавам в хапването, гледам да ям до 20 ч (това да приключваш да ядеш в 16 е голяма тъпня) и ходя пеша и не съм дебела!
Както и да е. Смешни сте с тия диети, не е истина просто! И тия смешни 3 килограмчета за 5 дни са ви ВОДА, моите деца, чиста водичка, тъй като тялото ви е 60% вода, затова не си внушавайте, че коремчето ще намалее... Нормално е като не ядете 5 дена да хлътне. Изпиийте литър вода и пак ще щръкне.![]()
![]()
ГЛАДУВАНЕТО (защото това не е диета - диета означава "хранителен режим за цял живот") НИКОГА не е единственият начин.![]()
Не е единствения начин, но е ЕДИН от начините и всеки сам избира какво да яде, кога и какво количество.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз също сега не съм дебела, но попринцип много дебелея. Затова предпочитам да ям по две кофички кисело мляко и да изглеждам добре.
Иначе това дето си написала е вярно и съм съгласна с теб, но поне аз това с здравословното и бавно отслабване не мога да го направя, макър си да искам. Браво на такива като теб
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Виждам че темата е много стара но как то и да е диетата е добра наистина не е никак здравословна но всъщност въобще съществува ли здравословна диета?! Както и да е тука има страшно ограничени хора и точно зааради такива като тях младите момичета прибягват към диети лично аз знам какво е да си обиждана ежедневно :0 не е никак приятно ....И към диетата спазвайте я 10 дни и после започнете да се храните по малко и и по-здравословно така наистина ще запазите свалените килограми а ако комбиниране със спорт резултатът ще е още по- голям)))
Леле какъв хейт какво нещо...станели дума за отслабване всички започват да повтарят "здравословен режим и спорт" може би това е най-правилният начин, но имайте предвид,че всеки организъм е различен и губи килограми по различен начин.Диетата просто е краткотраен режим на хранене а йо-йо ефектът си зависи от този който я спазва.Що се отнася до тази диета,аз лично я пробвах и за 10 дни свалих 6 кг. и си се чувствах добре, нито ми е прилошавало, нито ми е било отпаднало или нещо такова...Както казах това си е строго индивидуално, например за човек който е свикнал да похапва повече или организмът му е достатъчно бърз е нормално да се чувства гладен в началото или да му прилошее. И моля ви спрете да казвате колко нездравословно било, продължителността на диетата е само 10 дни и храната не е чак толкова малко,че да се стигне до гладуване,например две кофички кисело мляко са ти около 600 калории, това е достатъчно за човек който иска да смъкне някое друго кило и не спортува или няма голяма физическа активност."Нормалното" и "здравословно" хранене е относително, и си е строго индивидуално спрямо нуждите на всеки човек, така че, спрете да спорите за здравословно или не, дали се гладувало и други простотии, просто споделете опита си с диетата, ако нямате какво друго да кажете поне не хейтвайте толкова много
.
Последно редактирано от trixxter : 03-16-2014 на 16:10
А, то енергия само за физическата активност ти трябва явно. Я пробвай да учиш и да се концентрираш на 2 кофички кисело мляко. Ако киснеш на дивана цял ден и се въртиш от кълка на кълка, може и да те оправят.
Ненормална история.
П.С. Ха, чета си мнение отпреди 4 години и съм на същото мнение. Само бих го написала с по-малко удивителни.