.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Hybrid View

Хора моля ви се, спрете с тези тъпи диети, започнете да се храните здравословно и да спортувате...наистина диетите вредят страшно много особенно на момичетата не си проваляйте живота! Казвам ви го чисто приятелски, не правете такива грешки. Ако имате нужда да отслабнете просто се откажете от храните-боклуци....в днешно време са само блъскани със оцветители

^Еми то всичко е така-даже и зеленчуците са с отрови,за да растат по-бързо.То така излиза,че само на баба доматите и краставиците може да ядем,защото само те не са "боклуци"
    Пък и щом казваш това значи не си имала проблем с килограмите
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    ^Еми то всичко е така-даже и зеленчуците са с отрови,за да растат по-бързо.То така излиза,че само на баба доматите и краставиците може да ядем,защото само те не са "боклуци"
    Пък и щом казваш това значи не си имала проблем с килограмите
    естествено, че не само доматите и краставиците на баба, но кроасаните и другите бокуци вече са в категория страшни бокуци е не съм казала да не си позволяваме такива храни, но да са по-рядко...(на седмица -две веднъж си ги позволявам аз) имала съм проблем и то голям на 165- 62 кг след като бях спряла спорта след травма преди януари 2010, но сега след като мога да си спортувам и като се съобразявам с храните съм 40 кг и даже искам на кача 5, но не с кифли и банички а с месо, яйца и други по- "чисти" храни. И нямам за цел да обидя никой просто искам да помогна с каквото мога.

az mislq che tazi dieta e vredna v nqkoi moment chovek moje da se nahvarli na hranata i da priqde kat svinq osobeno vecherta prez parviq den tova e moeto mnenie

Цитирай Първоначално написано от kotka155
    az mislq che tazi dieta e vredna v nqkoi moment chovek moje da se nahvarli na hranata i da priqde kat svinq osobeno vecherta prez parviq den tova e moeto mnenie
    Ама ти сериозно,ли? Вредна е,защото ще се "нахвърлим" в/у храната

Супер фен Аватара на Shia
    Това даже не е диета.Яденето един път на ден не те спасява,нито киселото мляко,нито нищо.
    Важно е да има групите хран.вещества,че да е успешно.Искренно вярвам,че ще свалите килограми,но те ще са Ви в тежест...

Тази диета е гадна и крайно нездравословна!!!

Град
    На стадиона за бягане.
    Изглежда ми нездравословна. А и 5 яйца за 1 ден .. Най-много да повърнеш .. И след това тези 8-9 кг. ги качваш тройно. Не мерси .. Отслабва се със спорт, толкова ли е трудно да се разбере!?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XheroineX
    Тази диета е гадна и крайно нездравословна!!!
    Абе тези диети са пълна глупост.. Как може днеска да си само на едно кисело мляко, утре на 2 ябълки и т.н. На организма му трябва всико: хляб, месо, плодове, зеленчуци, та дори и сладки неща. Просто всичко трябва да се яде в умерени количества. И най-вече да се спортува. От тия диети си увреждате целия организъм..

Добре супермен, разбрахме колко си корав.
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Охх,аз се преебах на втория ден.Хапнах си малко шоколад и ми отидоха бляновете да я довърша от първия път.
    От днеска пак я почвам.
    Ще пиша за резултати.
    Fashion is my passion.

И аз я почнах днеска... сега ще видим до къде ще я докара ме поне 5 6 килограма да сваля....

Това,което ще свалите ще е от мускулната ви маса.Даже направих тема.И аз искам за 5 дена да сваля 5 кг,но не може

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Ех, ама и вие сте едни.. Всички много добре знаем вредите от диетите и гладуването НО всеки сам избира за себе си какво да прави с тялото си.
    Аз съм гладувала много, найстина много. Дори по 2 сед. не съм слагала нищо в устата си. И не го казвам ей така да се "изфукам".
    И да, мен ме мързи, но не ме мързи да спортувам а да ям краставици, домати и риба цял живот, защото ако изям две вафли и почвам да дебелея. Е ген ...
    Така че, вие ако сте слабички не знаете какво е да се съобразяваш винаги какво ядеш и ако изядеш малко шоколад да те е яд после ...

Темата е за диетата и мисля, че ще е добре да се пише по нея - на мен ми е интересно.
    От утре ще я почна и аз
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    и всички килограми, които сте загубили ще се върнат и даже ще има отгоре..
    трябва да се слабее бавно по няколко килограма месечно. така няма да върнете мазнината, която сте стопили; кожата ви няма да се отпусне /разбира се трябва да се спортува/..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на DesSsi
    а дали ще има пак ефект, при повторение на още 10 дена ?
    Съдбата помага на смелите !

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    elito0o0o0,оффф....ти пък ме отегчи още с първите си няколко изречения.
    На диети не се доверяваш,защото сигурно никога не си имала проблеми с килограмите,нали?Ако си имала щеше да говориш друго.Ако човек иска да отслабва просто трябва да намали храната.Независимо колко ще я намали,просто трябва да го направи.Нали се сещаш,че това което го казваш за спорта също е пълна глупост.Цял живот съм спортувала.Още от детската градина бях супер запалена,тренирах модерен балет,карате,народни танци,лека атлетика и карах колело всеки ден и то едновременно.Ако щеш ми вярвай,но е така и го правех от малка.Но обичах да си хапвам и винаги съм имала проблем с килограмите,независимо какво и колко тренирах.И досега не съм спирала да тренирам,но сега тренировките си са само във фитнеса,бягане,карам и колело навън.Другите неща ги зарязах около 4-5 клас някъде.И познай?Докато не започнах да пазя диети не свалих и килограм.Не съм се тъпчела,просто обичах да си хапвам и то от всичко.Така че тая глупост със спорта дето си я чула от баба си не ми я разправяй.Аз пък точно на диети се доверявам.
    В диетата няма нищо драстично,даже на някои места яденето е много-тоя ден с картофите или тоя с яйцата.
    За да ти спре цикъла трябва да гладуваш до такава степен,че мускулите и органите ти да започнат да се самоизяждат и да си вече болна.Просто трябва да спреш да се храниш и дори и тогава става след време.Гладувала съм и с дни и не ми е спрял цикъла.
    А от тая диета ако на някой му стане нещо освен да свали някое килце,ще се учудя.

Сори за дългия пост,но ме дразнят такива мнения на `разбирачи`,които си въобразяват,че знаят всичко и разбират от всичко.

Говориш пълни глупости Това, че на теб някой неща ти действат така, не означава, че при всеки е така.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Какво си мислите, че ако изядете 2 вафли и ще качите 10кг ли ?!
    Ако човек се движи редовно и спортува, яде разнообразна храна абсолютно нищо няма да му стане, ако хапне 2 парчета шоколад от време на време.
    * Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    веднъж я почнах тази диета исках да сваля кам 5 кг ей така за разнообразие и на 3-4-тия ден припаднах т.е. за 2-3 мин изгубих съзнание, ставаше ми постепенно черно пред очите и накрая бях паднал добре че майками и бащами бяха до мен и саме внесли в стаята след това, изобщо незнаех че съм припаднал нз дали беше само от диетата защото работих с някакъв маджун който миришеше гадно.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

anonymous708973
    Guest
    Преди да започна, ще кажа, че НЕ съм кльощава. 1.68 - 53 кг, имам още 3 кг до мечтаните 50.

Не знам... родители нямате ли?! Що за родители ще ви позволят да сте на 2 кофички кисело мляко цял ден?! Отслабва се БАВНО чрез ЗДРАВОСЛОВНА храна (а не гладуване), пиене на течности (но не кола) и спорт! Как не го проумяхте? Тъпкали сте се цяла зима и изведнъж... "Как да сваля 5 кг за седмица, на лагер съм, ПОМОЩ!" (Имаше такава тема).
    Не ми обяснявайте, че е ген и тем подобни. В гена на майка ми е да е страшно дебела, каквото и да хапне и се лепи. Но жената от 15 години е на пълнозърнест хляб, не пие газирано, хапва натурален шоколад и не яде вафли, пасти, дюнери и останали примери от така наречената junk food. Спортува поне 2 пъти седмично - кардио и вдигане на дъмбели. И от години си е заковала 49 кг на ръст 1.63 и изглежда страхотно.
    Аз съм същата - малко да се отпусна с тестеното и сладкото и веднага ми се лепи на корема и на задника! Затова се ограничавам в хапването, гледам да ям до 20 ч (това да приключваш да ядеш в 16 е голяма тъпня) и ходя пеша и не съм дебела!

Както и да е. Смешни сте с тия диети, не е истина просто! И тия смешни 3 килограмчета за 5 дни са ви ВОДА, моите деца, чиста водичка, тъй като тялото ви е 60% вода, затова не си внушавайте, че коремчето ще намалее... Нормално е като не ядете 5 дена да хлътне. Изпиийте литър вода и пак ще щръкне.

ГЛАДУВАНЕТО (защото това не е диета - диета означава "хранителен режим за цял живот") НИКОГА не е единственият начин.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ГЛАДУВАНЕТО (защото това не е диета - диета означава "хранителен режим за цял живот") НИКОГА не е единственият начин.
    Не е единствения начин, но е ЕДИН от начините и всеки сам избира какво да яде, кога и какво количество.
    Аз също сега не съм дебела, но попринцип много дебелея. Затова предпочитам да ям по две кофички кисело мляко и да изглеждам добре.

Иначе това дето си написала е вярно и съм съгласна с теб, но поне аз това с здравословното и бавно отслабване не мога да го направя, макър си да искам . Браво на такива като теб
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Monika321654987
    Guest
    Виждам че темата е много стара но как то и да е диетата е добра наистина не е никак здравословна но всъщност въобще съществува ли здравословна диета?! Както и да е тука има страшно ограничени хора и точно зааради такива като тях младите момичета прибягват към диети лично аз знам какво е да си обиждана ежедневно :0 не е никак приятно ....И към диетата спазвайте я 10 дни и после започнете да се храните по малко и и по-здравословно така наистина ще запазите свалените килограми а ако комбиниране със спорт резултатът ще е още по- голям )))

trixxter
    Guest
    Леле какъв хейт какво нещо ...станели дума за отслабване всички започват да повтарят "здравословен режим и спорт" може би това е най-правилният начин, но имайте предвид,че всеки организъм е различен и губи килограми по различен начин.Диетата просто е краткотраен режим на хранене а йо-йо ефектът си зависи от този който я спазва.Що се отнася до тази диета,аз лично я пробвах и за 10 дни свалих 6 кг. и си се чувствах добре, нито ми е прилошавало, нито ми е било отпаднало или нещо такова...Както казах това си е строго индивидуално, например за човек който е свикнал да похапва повече или организмът му е достатъчно бърз е нормално да се чувства гладен в началото или да му прилошее. И моля ви спрете да казвате колко нездравословно било, продължителността на диетата е само 10 дни и храната не е чак толкова малко,че да се стигне до гладуване,например две кофички кисело мляко са ти около 600 калории, това е достатъчно за човек който иска да смъкне някое друго кило и не спортува или няма голяма физическа активност."Нормалното" и "здравословно" хранене е относително, и си е строго индивидуално спрямо нуждите на всеки човек, така че, спрете да спорите за здравословно или не, дали се гладувало и други простотии, просто споделете опита си с диетата, ако нямате какво друго да кажете поне не хейтвайте толкова много .
    Последно редактирано от trixxter : 03-16-2014 на 16:10

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от trixxter Виж мнението
    две кофички кисело мляко са ти около 600 калории, това е достатъчно за човек който не спортува или няма голяма физическа активност
    А, то енергия само за физическата активност ти трябва явно. Я пробвай да учиш и да се концентрираш на 2 кофички кисело мляко. Ако киснеш на дивана цял ден и се въртиш от кълка на кълка, може и да те оправят.
    Ненормална история.

П.С. Ха, чета си мнение отпреди 4 години и съм на същото мнение. Само бих го написала с по-малко удивителни.

trixxter
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, то енергия само за физическата активност ти трябва явно. Я пробвай да учиш и да се концентрираш на 2 кофички кисело мляко. Ако киснеш на дивана цял ден и се въртиш от кълка на кълка, може и да те оправят.
    Ненормална история.

П.С. Ха, чета си мнение отпреди 4 години и съм на същото мнение. Само бих го написала с по-малко удивителни.
    Както казах това си е индивидуално, на всеки му понася различно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си