.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво му се върти из главата...xD ?

Мм така...цялата работа започна да се развива по време на учебната година. С едно момче ходихме на курсове заедно и постепенно почнахме да се опознаваме и да ставаме по-близки. Както се досещате..аз започнах да си падам по него. За него не бих могла да знам..но общо взето добре се разбирахме, споделяхме си, закачахме се, имахме си 'наши' бъзици... Бих могла да ви разказвам подробности за това какво и как сме си говорили и да ви опявам за цяла поредица от откраднати погледи и подмятания ноо..не мисля че е нужно
    След последното ни занятие се помотахме за около час, той каза, че може да излизаме през лятото. Говорихме и на тема връзки и той спомена че съм му напомняла на бившата му (което е добре, тъй като те сега са в добри отношения така че едва ли му напомням за нея по кофти начин), обаче спомена, че не иска връзка за лятото. След седмица излязохме(не като на среща) и също си изкарахме готино, правехме си комплименти(той каза нещо от типа на "не мога да повярвам че не си ходила с никого досега") и въобщее изкефих се.
    След няколко дена му изпратих смс дали иска да се видим отново, но той каза че едва ли ще можем скоро тъй като си е намерил работа. И оттогава той сякаш се изпари.. не ми е писал нито веднъж(освен за едни резултати съвсем за кратко), ако му коментирам нещо по фцб ми отговаря с една дума, не сме се засичали никъде и абе нищичко.
    Някакси не виждам логиката в това изведнъж да прекъсне всякаква връзка с мен.. дори и да не ме харесва за гадже, знам, че поне му беше приятно да общува с мен (не е от хората, които се преструват).

Та ако вие, като по-опитни можете да ми кажете каква би могла да е причината -> go ahead xD

(за да не питате: правя 15 след няколко месеца, а той е на 17)
    (и не, не искам сама да го питам. просто не мога да тръгна да го занимавам с "неудобни" въпроси при положение че не сме се чували от началото на лятото.)
    don't waste your whole life trying to get back what was taken away ;]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това, че му напомняш на бившата не е добре, защото значи, че те сравнява с нея. Което значи, че още явно има нещо към нея. Причина за държанието му не мога да ти дам. Но защо ти е причина, като следствието е достатъчно красноречиво?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

мерси за отговора ^^ а причина ми трябва защото съм решила, че ще го забравя...и ще ми е по-лесно, ако съм намерила логика в действията му (или липсата на такива xD ). но имаш право - в крайна сметка нещата от преди няколко месеца си остават само подробности..

След като не искаш да го питаш как очакваш нещата да се наредят ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Какво му се върти из главата...xD ?

Цитирай Първоначално написано от hasanotheraccounthere
    Мм така...цялата работа започна да се развива по време на учебната година. С едно момче ходихме на курсове заедно и постепенно почнахме да се опознаваме и да ставаме по-близки. Както се досещате..аз започнах да си падам по него. За него не бих могла да знам..но общо взето добре се разбирахме, споделяхме си, закачахме се, имахме си 'наши' бъзици... Бих могла да ви разказвам подробности за това какво и как сме си говорили и да ви опявам за цяла поредица от откраднати погледи и подмятания ноо..не мисля че е нужно
    След последното ни занятие се помотахме за около час, той каза, че може да излизаме през лятото. Говорихме и на тема връзки и той спомена че съм му напомняла на бившата му (което е добре, тъй като те сега са в добри отношения така че едва ли му напомням за нея по кофти начин), обаче спомена, че не иска връзка за лятото. След седмица излязохме(не като на среща) и също си изкарахме готино, правехме си комплименти(той каза нещо от типа на "не мога да повярвам че не си ходила с никого досега") и въобщее изкефих се.
    След няколко дена му изпратих смс дали иска да се видим отново, но той каза че едва ли ще можем скоро тъй като си е намерил работа. И оттогава той сякаш се изпари.. не ми е писал нито веднъж(освен за едни резултати съвсем за кратко), ако му коментирам нещо по фцб ми отговаря с една дума, не сме се засичали никъде и абе нищичко.
    Някакси не виждам логиката в това изведнъж да прекъсне всякаква връзка с мен.. дори и да не ме харесва за гадже, знам, че поне му беше приятно да общува с мен (не е от хората, които се преструват).

Та ако вие, като по-опитни можете да ми кажете каква би могла да е причината -> go ahead xD

(за да не питате: правя 15 след няколко месеца, а той е на 17)
    (и не, не искам сама да го питам. просто не мога да тръгна да го занимавам с "неудобни" въпроси при положение че не сме се чували от началото на лятото.)
    Иска да вей байрака лятото и според мен ще те задоми в началото на учебната година. Трай си за сега, не се ври... не та е забравил.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Maina Town
    Аз мисля, че не го прави нарочно. За чувства към тебе не може да става и дума, но щом е почнал работа просто ежедневието го е грабнало. С мен поне така се слува. Моят съвет е да не го търсиш и да го забравиш, защото за него си само приятелка.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    През учебната година пак ще излизате, но всичко ще си остане по старому)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как можа дори и да си помислиш колко било добре,че му напомняш за бившата?Точно обратната.За всеки е обида да ти кажат,че приличаш на бившия партньор.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    В момента може би е зает Заинтригувай го с нещо ? Т'ва , че го харесваш явно си го знаеш само ти

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    гадно е че те сръвнява с бившата си,мисля че не те харесва,по-добре за сега го остави,все някога ше ти пише
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

амм мерси на всички... то аз си мислех вече да го заебавам ама .. ше видим XD
    @soul1199 и sasha_90 : Еми той не го каза в кофти смисъл...просто каза че има някви прилики между нас но не е с нещо лошо конкретно а и доколкото знам те са приятели и тея причини които са се разделили са в миналото... Наречете ме наивна, но като имам предвид отношенията, в които са - не мисля, че е толкова лошо. Но както каза malkata lady, може да има още чувства към нея.
    @vas4e3to0 май натам отиват нещата

Супер фен Аватара на fenasf
    Съдейки по дължината на поста ти, само мухи се въртят в главата му.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си