Здравейте..! Поставена съм в много трудна ситуация и се надявам да ми помогнете.
ето я и историята ми:
Аз съм на 15 и имам чуства към 3 момчета,но постепенно разбрах,че и те към мен..
В едното момче (К.-20г.) съм влюбена от зимата...С него сме много добри приятели,споделяме си много неща, но мисля,че годините ще са проблем,тъй като той вече е пълнолетен и учи в друг град,но си идва често тук.

Към другите две момчета (Св.-16г.) и (Ст.-15г.) изпитвам чуства от скоро-просто са ми малко по-симпатични от другите ми приятели в мъжки род.

И тримата ми признаха,че ме харесват,но аз незнам какво да правя.

Днес К. ме покани да гледаме филм у тях,но този следобед съм заета и мило му отказах,като обещах,че утре съм свободна и ще можем да се видим.

Сутринта пък случайно се засякохме със Ст. ии си поговорихме на една пейка..по едно време той ме прегъна..малко след това ми предложи..бях много объркана и постъпих глупаво..казах му,че ще си помисля..

В неделя бяхме на купон и Св. малко пийнал започна да ми се натиска..аз също малко пийнала му отвърнах, ноо нищо повече..Като ме види се усмихва много сладко, всяка вечер си пишем по скайпа. От общ приятел разбрах,че и той иска да ми предложи..

Всички сме в една голяма компания и често излизаме заедно..и е неизбежно да разбера кой има по силни чуства към мен..

Страшно много съм объркана.Моля ви дайте ми съвет какво ще е най-разумно да направя и ако обичате без нападки..!

P.S. Благодаря на всички които си направиха труда да прочетат историята ми..!