.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Помощ:белят ми се ноктите!

Абе хора,имам малко странен проблем,направо нз кво да правя-забелязах,че ноктите ми нещо почнаха да се белят Ако някой е преживявал подобно нещо,нека сподели как се е справил с проблема,защото направо не мога да се лакирам Това липса на витамини ли е или какво?! Моля за помощ
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив

искаш да кажеш, че ти се бели ЛАКА на ноктите ?!
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    за известно време спри да се лакирваш..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не,самите ми нокти се белят.Нямам предвид целия нокът,а само крайчеца му,но все пак е кофти.
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    и мойте ми се белят понякога
    мажи ги с бадемово масло помага и на мен по-бързо ми растът от него

Купи си йод и се мажи вечер, например. И така няколко дена и гаранция - ще ти се оправят. Аз преди като се лакирах ми се "раздвояваха" ноктите и тва помагаше. Иначе ако не помага ги мажи с чесън. Не съм го пробвала, но казват, че помага.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    йода наистина помага, но цапа
    аз имам същия проблем и се мажа с балсам за нокти Макси. струва около 5 лева и ще видиш още след 4-тото 5тото намазване невероятен ефект
    хубаво е да се мажеш 1 месец, но през това време не трябва да се лакираш. абе то си пише там в упътването. успех

Вземи си заздравител за нокти .
    Нямаше логика,беше любов.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    И аз съм така от много време.От 1 мес.не съм слагала нито лак,нито заздравител,нито масла и днес пак забелязах леко белене на един от тях.Мойто не е от липса на витамини или разни други здравословни проблеми.Просто май са ми такива.Меки, белещи и чупещи...

Пробвай с нещата,които момичетата изредиха.Може на тебе да помогнат.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    И аз имах такъв проблем - белеха се в края, чупеха се лесно, но започнах да пия Revalid и помага страшно много. Също така ползвам заздравител за нокти и малсо за нокти и кожичките около тях. И ползвам от време на време крем за къце и нокти на Cien (някъква неизвестна марка е ;д). Надявам се да съм помогнала .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Аз също имам този проблем, много е неприятно особенно,ако са дълги и заради това трябва да се режат.Аз с нищо не ги мажа и те си минават,но просто не трябва да се лакирват толкова често.Може би по веднъж на седмица, а и колкото са по дълги толкова повече се белят (лично на мен) )

Мойте като пораснат малко повече и те почват да се белят.Не мисля, че е от лака, понеже от няколко месеца насам почти не съм се лакирала.Може би е от липса на витамини или са ми просто такива..
    Ползвах уж някви заздравители за нокти, ала бала , ама нищо не помогна.
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    мерси за съветите,ще изпробвам всичко най-вероятно,защото с тия мойте слаби и гадни нокти е ужас!Наистина ви благодаря

може и да заключите темата
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на girl91
    Моите по едно време се белеха така, с маслото на Икаров се оправиха, много ми се втвърдиха ноктите от него.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    EsteticLoff права си ! моят личен лекар каза,че това става при липса на даден витамин,но също така е и от лака, зависи от ноктите

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    ... аз имам същия проблем и се мажа с балсам за нокти Макси. струва около 5 лева и ще видиш още след 4-тото 5тото намазване невероятен ефект
    хубаво е да се мажеш 1 месец, но през това време не трябва да се лакираш. абе то си пише там в упътването. успех
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си