- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хеликс - цена?
Решила съм да си направя пиърсинг на хрущяла на едното ухо, нещо подобно на това - http://accel16.mettre-put-idata.over...ie-1-helix.jpg ..
някой да може да ми даде поне ориентировъчна цена, какви пари ще ми излезе пробиването, има ли 'медицинска' обеца както при пробиването на меката част, търпи ли се болката .. при положение, че имам нормален праг на болка и ми е най-най-първата дупка въобще.. ии да ми препоръчате някое хубаво, чисто студио? За София става дума.
Мерси предварително ^^
предполагам, обицата ти я слагат още в студиото и си върви с пробиването или доплащаш? наистииина нямам никва представа, съжалявам за дебилния въпрос![]()
Не доплащаш, заедно си върви по принцип. Може и изключения да има, нз
Аз си бях правил такова ама самичък, само 9лв. ми излезне обицата
За моя индъстриал ( http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...cTZfnFCt65lgA= ) ми взеха 10 лв за дупченето и 8-9 лв за обецата,демек около 20 лв макс до колкото помня...Ама се пробих преди година и половина.
Абе не ми се вярва твоя пиърс да е по-скъп от моя.Но айде макс 25 лв да ти излезе.Отиди в "Маниа" или "Трип хаус".
А за болката...като всяка друга.Отначало ще ти е кофти като ти духа вятър в ухото иии няма да можеш да спиш на едната страна,ама...шанс.Трябва да си го промиваш с кислородна вода или сейвгард,до колкото помня.
Az sa6to imam tam obica i si platix samo za probivaneto6 leva mi izleze :P
![]()
6 лева ? за пробиване на хрущял ? 100% са те пробили с пистолет нали?Първоначално написано от Bonita1991
иначе по темата и аз имам обеца на хрущяла взеха ми 30 лв /с абокат ме пробиха/ ;; не е болка за умиране ако ти кажа, че не боли ще те излъжа все пак те пробиват, но не е нищо страшно само дето не ми е удобно да спя /пробих се преди 1 седмица/ и така.. промивам си ухото с кислородна вода и пръскам с оксикорт (:
Аз пък днес си направих .. не боли толкова ! Дупчеха ме с пистолет .. С обицата ми излезна 10 лв. при положение,че си направих още две дупки ;д ! Не е толкова скъпо,но след пробиването не я сменяй поне 2-3 седмици .. иначе ще ти се разрани ..
За индъстриала ми искаха 30 лв... значи предполагам хеликса ще е 20, 10 пробиване и 10 обеца или поне горе долу толкова. В "На Тъмно" поне. Иначе наболява, ама не е болка за умиране.. трябва да внимаваш малко. Иначе споделям горното мнение.. с абокат, не с пистолет.. о.О
20 за пробиването плюс обецата е обикновено. Трип хаус ихмания знам за София. Болката не е нищо, което не се превъзмогва.
Едитвам. Току-що видях, че темата е стара. О.о както и да е.
Последно редактирано от tori : 04-15-2013 на 21:06
Таман и аз се засилих да пиша..... и гледам стара тема
На мен ми взеха 20 за всичко във Варна в "На тъмно". И наистина, ако имаш избор, избягвай да те пробиват с пистолет.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on