.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Хеликс - цена?

Решила съм да си направя пиърсинг на хрущяла на едното ухо, нещо подобно на това - http://accel16.mettre-put-idata.over...ie-1-helix.jpg ..

някой да може да ми даде поне ориентировъчна цена, какви пари ще ми излезе пробиването, има ли 'медицинска' обеца както при пробиването на меката част, търпи ли се болката .. при положение, че имам нормален праг на болка и ми е най-най-първата дупка въобще .. ии да ми препоръчате някое хубаво, чисто студио? За София става дума.

Мерси предварително ^^

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Обичкaтa е от медицинскa стомaнa, пробивaнето не боли много
    Ценaтa много зaвиси от студиото .. от 25 до 40 лв. ..

предполагам, обицата ти я слагат още в студиото и си върви с пробиването или доплащаш? наистииина нямам никва представа, съжалявам за дебилния въпрос

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не доплащаш, заедно си върви по принцип. Може и изключения да има, нз
    Аз си бях правил такова ама самичък, само 9лв. ми излезне обицата

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За моя индъстриал ( http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...cTZfnFCt65lgA= ) ми взеха 10 лв за дупченето и 8-9 лв за обецата,демек около 20 лв макс до колкото помня...Ама се пробих преди година и половина.
    Абе не ми се вярва твоя пиърс да е по-скъп от моя. Но айде макс 25 лв да ти излезе.Отиди в "Маниа" или "Трип хаус".
    А за болката...като всяка друга.Отначало ще ти е кофти като ти духа вятър в ухото иии няма да можеш да спиш на едната страна,ама...шанс.Трябва да си го промиваш с кислородна вода или сейвгард,до колкото помня.

Az sa6to imam tam obica i si platix samo za probivaneto 6 leva mi izleze :P

Цитирай Първоначално написано от Bonita1991
    Az sa6to imam tam obica i si platix samo za probivaneto 6 leva mi izleze :P
    6 лева ? за пробиване на хрущял ? 100% са те пробили с пистолет нали?

иначе по темата и аз имам обеца на хрущяла взеха ми 30 лв /с абокат ме пробиха/ ;; не е болка за умиране ако ти кажа, че не боли ще те излъжа все пак те пробиват, но не е нищо страшно само дето не ми е удобно да спя /пробих се преди 1 седмица/ и така.. промивам си ухото с кислородна вода и пръскам с оксикорт (:

Аз пък днес си направих .. не боли толкова ! Дупчеха ме с пистолет .. С обицата ми излезна 10 лв. при положение,че си направих още две дупки ;д ! Не е толкова скъпо,но след пробиването не я сменяй поне 2-3 седмици .. иначе ще ти се разрани ..

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    С кой акъл давате да ви пробиват с пистолет... особено пък хрущяла?
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    За индъстриала ми искаха 30 лв... значи предполагам хеликса ще е 20, 10 пробиване и 10 обеца или поне горе долу толкова. В "На Тъмно" поне. Иначе наболява, ама не е болка за умиране.. трябва да внимаваш малко. Иначе споделям горното мнение.. с абокат, не с пистолет.. о.О

Мега фен Аватара на tori
    20 за пробиването плюс обецата е обикновено. Трип хаус ихмания знам за София. Болката не е нищо, което не се превъзмогва.
    Едитвам. Току-що видях, че темата е стара. О.о както и да е.
    Последно редактирано от tori : 04-15-2013 на 21:06

Таман и аз се засилих да пиша..... и гледам стара тема

Цитирай Първоначално написано от Анонимен ! Виж мнението
    Аз пък днес си направих .. не боли толкова ! Дупчеха ме с пистолет .. С обицата ми излезна 10 лв. при положение,че си направих още две дупки ;д ! Не е толкова скъпо,но след пробиването не я сменяй поне 2-3 седмици .. иначе ще ти се разрани ..
    Моли се на нямаш проблеми с тоя пистолет...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На мен ми взеха 20 за всичко във Варна в "На тъмно". И наистина, ако имаш избор, избягвай да те пробиват с пистолет.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си