.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Помогнете ми да спасим една любов... ПЛС :)

Такам значи историята е следната - преди около години някъде миналата година по това време излизах с едно момиче.. Може да се каже, че нещата вървяха добре и се получи красиво харесахме се смеехме се забавлявахме се прекарвахме си сладкооо и хубавкоо сичко беше окай... Докато отидохме заедно на купон... и тя си помисли, че харесвам приателката и и некви такива... а това въобще не е вярно.. но както и да е скъсахме и тази красива игра... изчезна... А сега така тягосно ми липсва.. всеки път като погледна неина снимка.. или просто като чуя тази песен Christina Aguilera <-> El Beso Del Final ... Тя е прекрасна тоест песента, както и момичето.. с което бях... Тя танцува на тази песен... И беше просто най-красивото и нежно нещо което някога съм виждал... Но не това е от значение... Наистина ценя я изпитвам нещо към И бих направил всичко за да си я върна въпросът е, че опитах да поговоря с нея Но тя ми каза, че всичко е приключило макар, че съм почти сигурен, че мъничко още ме иска още ме желае... Но незнам как да постъпя как да подходя... Какво да напраавя но съм готов на всичко.. Абсолютно всичко само да си я върна и отново да ме целува затворила очички, сякаш мечтае..... Толкова беше сладко... Та просто ви моля за помощ.. Наистина кажете какво да напрая за да си я върна предложете нещо... Защото бяхме много сладка двойка и наистина ми пука за сладката и личност... Благодаря предварително ..
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Как само изведнъж вкара шльокавицата

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Как само изведнъж вкара шльокавицата
    ??? brat mai si piinal shlokavica mi se struvash..
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Първо ако това на снимката си ти хич не искам и да ти помагам.
    Второ ние не можем да я спасим.
    Трето това ако наричаш `любов`..
    и четвърто moje да ne накъсваш istoriqta на kirilica и na латиница shtoto е drazneshto и nikoi няма da ти prochete филмираната istoriq.
    Първо както от това, че снимката ми е такава? не съм човек ли като имам хоби дори да е такова?? И вие неможете да я спасите но можете да помогнете и да любов е просто несподелена вмомента..
    <-----<<<< ME

Голям фен Аватара на notlike
    Наистина, тази латиница дразни. Не е кой знае какъв труд да пишеш на кирилица. А още по-тъпо е да смесваш, защото не можем да се нагодим. По темата - малко си се филмирал, разбирам, че ти е гадно за момичето, но не можеш ли просто да тръгнеш след нея и да й обясниш всичко. Кажи й, че я обичаш, че не можеш без нея, че не си идеален, ако можеш - направо се разплачи, ще й омекнат краката. Нищо не губиш, най-много за ташак да станеш, ама ко ти пука
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    Наистина, тази латиница дразни. Не е кой знае какъв труд да пишеш на кирилица. А още по-тъпо е да смесваш, защото не можем да се нагодим. По темата - малко си се филмирал, разбирам, че ти е гадно за момичето, но не можеш ли просто да тръгнеш след нея и да й обясниш всичко. Кажи й, че я обичаш, че не можеш без нея, че не си идеален, ако можеш - направо се разплачи, ще й омекнат краката. Нищо не губиш, най-много за ташак да станеш, ама ко ти пука
    Никоя мацка не може да устои на мъжките сълзи ..

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Първо ако това на снимката си ти хич не искам и да ти помагам.
    Второ ние не можем да я спасим.
    Трето това ако наричаш `любов`..
    и четвърто moje да ne накъсваш istoriqta на kirilica и na латиница shtoto е drazneshto и nikoi няма da ти prochete филмираната istoriq.
    Първо както от това, че снимката ми е такава? не съм човек ли като имам хоби дори да е такова?? И вие неможете да я спасите но можете да помогнете и да любов е просто несподелена вмомента..
    някой да ти е казал, че е заради хобито ти? или че въобще ми пука? ти ръце или уста нямаш ли си бе? иди и кажи, че не си харесвал нейната приятелка, а харесваш нея.. излей си чуствата и ако изпитва същото ще ти отвърне.. и това ъм не е любов. не споменавай тази свята дума!

ии

п.п.

изглеждаш ми доста мъжеНствен.
    А заради кое е тогава жена такава... И незнам как ти изглеждам ама ти си първата дето ми го казва.. Сигурно ще си и последната (happy)
    <-----<<<< ME

Е латиницата я оправих а иначе опитах.. с думи.. ама нз.. ше проам пак ;Д:Д
    <-----<<<< ME

Като не става думи, пробвай с... действия

А заради кое е тогава жена такава... И незнам как ти изглеждам ама ти си първата дето ми го казва.. Сигурно ще си и последната (happy)
    Не ти схванах въпроса..

до колкото другото - направи още малко дЖуУукИичКиИ пусни си малко - по дълга коса и вече със сигурност ще те попитам от какъв пол сии..
    Бате ква си жена... Първо косата си е екстра въпроса е че бях тренирал и станах на патка иначе бях с гел... а джуката стана случайно щото тъкмо се стегнах и докато изпускам въздуха и си еба майката :Д жена..
    <-----<<<< ME

е тва искам ама нема как.. смисел.. неиска да излезне.. а и нема кво друго да направя... бих отишъл до тях бих и подарил нещо сладко цвете тва онова ама знам само в кой блок живее...
    <-----<<<< ME

Пускай spyware, всмисъл, питай нейни приятелки бе, браточка. Който търси, намира. С питане до Цариград се стига (краят няма да го казвам )

е тва искам ама нема как.. смисел.. неиска да излезне.. а и нема кво друго да направя... бих отишъл до тях бих и подарил нещо сладко цвете тва онова ама знам само в кой блок живее...
    <-----<<<< ME

Пускай spyware, всмисъл, питай нейни приятелки бе, браточка. Който търси, намира. С питане до Цариград се стига (краят няма да го казвам )
    Toва е идея... брат.. имам една нейна мн добра фр на нейния рд бяхме като се осраха нещата а и тя ме ареса бех забраил даже за нея.. ще видиме кво ше стане ше държа в течение
    <-----<<<< ME

Бате ква си жена... Първо косата си е екстра въпроса е че бях тренирал и станах на патка иначе бях с гел... а джуката стана случайно щото тъкмо се стегнах и докато изпускам въздуха и си е** майката :Д жена..

Ква съм жена ли? Такава където не харесва лигави фешионисти. Що трябва всички да харесваме ей такива с джуки тип `патешки "задни части"` или тем подобни?

и не ме интересуват кифленските ти преживявания..

и да, разбрахме, че си жена

п.т.

Иди я целуни ако ти отвърне поговори с нея.. ако не - здраве да е.
    Бате никав фешан не съм и не се мисля за такъв съвсем обикноено момче... А иначе кажах ти устата стана без да искам... да го ева ама кво ти обесням въобще жена.. иначе бих отишал да я целуна ако можех..
    <-----<<<< ME

Бате никав фешан не съм и не се мисля за такъв съвсем обикноено момче... А иначе кажах ти устата стана без да искам... да го ева ама кво ти обесням въобще жена.. иначе бих отишал да я целуна ако можех..

На такъв ми приличаш.

що да не можеш? отиваш и я целуваш толкова е просто..
    най-много да изядеш един шамар .. аама за един бой ли си? [ако това може да се нарече бой] . Нищо не губиш.
    въпроса е, че няма как да бъдем на живо смисел нз каде живее като ходехме я изпращах само до блока и ... жено.. :Д А иначе за другото не несъм такъв даже съм точната противоположност на мъжка кифла.. Истински мъж.. с главно М..
    <-----<<<< ME

Пич, правиш лошо впечатление с такива изказвания и падаш в очите на много хора. Остави хората да говорят за теб

тоя форум за нареждане ли е направен или за споделяне и помощ ?! нещо май се изгуби границата между тези две неща ... кат е фешън - фешън да е ... кат му харесва да е такъв ... кво значение има ... пък и има фешъни с голямо его ... :х случва се ..

По темата: брат ще ти предложа просто да не се занимаваш .. просто махни си номера и от телефона ти махай скайпове майпове блокирай махай песента от всякаде и ходи си харесай друга ... Пии,зарибявай и с времето ще мине .. щом до сега не ти е отвърнала няма как ... другия начин е както CutOutMyTears каза, отиваш целуваш - ако отвърне си айляк, ако се дръпне прочети по-нагоре ^^

Цитирай Първоначално написано от batistuta59
    тоя форум за нареждане ли е направен или за споделяне и помощ ?! нещо май се изгуби границата между тези две неща ... кат е фешън - фешън да е ... кат му харесва да е такъв ... кво значение има ... пък и има фешъни с голямо его ... :х случва се ..

По темата: брат ще ти предложа просто да не се занимаваш .. просто махни си номера и от телефона ти махай скайпове майпове блокирай махай песента от всякаде и ходи си харесай друга ... Пии,зарибявай и с времето ще мине .. щом до сега не ти е отвърнала няма как ... другия начин е както CutOutMyTears каза, отиваш целуваш - ако отвърне си айляк, ако се дръпне прочети по-нагоре ^^
    Дам мерси много това и ще направя.. просто с нея сичко беше съваршенно но нема па като 5то класничка да тъгувам за нея
    <-----<<<< ME

Не ти схванах въпроса..

до колкото другото - направи още малко дЖуУукИичКиИ пусни си малко - по дълга коса и вече със сигурност ще те попитам от какъв пол сии..
    Бате ква си жена... Първо косата си е екстра въпроса е че бях тренирал и станах на патка иначе бях с гел... а джуката стана случайно щото тъкмо се стегнах и докато изпускам въздуха и си е** майката :Д жена..
    Я стига с тоя външен вид .. кво значение има
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Досега тъгуваше за нея, сега казваш "ще й еба номерата". Не че нещо, съжалявам и за многото мнения в темата ти, но ти знаеш ли какво искаш? Трябва да заемеш една позиция и да я отстояваш. Иначе не мисля, че прозвището Мъж ти приляга..

Досега тъгуваше за нея, сега казваш "ще й е** номерата". Не че нещо, съжалявам и за многото мнения в темата ти, но ти знаеш ли какво искаш? Трябва да заемеш една позиция и да я отстояваш. Иначе не мисля, че прозвището Мъж ти приляга..
    Бате много добре знам какво искам но и знам една жена като се праи... колко е жалко да искаш квото и да е... просто размислих иначе дам искам я и то мн... ама ако видя, че нема значение за мене къв е смисела... кажи?
    <-----<<<< ME

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Никоя мацка не може да устои на мъжките сълзи ..
    Може и още как ... разказа ми играта от всякъде.

По темата ... да, и мен ме дразни смесването на кирилица и шльокавица, снимката на автора(и всичките обяснения около нея са си направо смешни ), въобще начина по който пише, обаче исках все пак да му дам съвет, колкото и да е лигав. Обаче ... ти мое ли да изпишеш половин екран текст с обяснения колко много я искаш и после при първия човек, който ти казва да не се занимаваш, изведнъж я псуваш?
    "Бате", ти нито си мъж, нито заслужаваш и капка уважение от нея.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Голям фен

wec

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФ, ГЕЙ СМОТАН, КАЖИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ "СЛАДКООООО" И ЩЕ ТИ Е ЗА ПЪРВИ!

Разбирам мацката напълно, с такива изпедерастени подобия на мъжленца, нагълтал се с химии, който говори като възбудена осмокласничка и аз НЯМА ДА ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО!!!
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си