.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: аз съм н1?

Hybrid View

Град
    Plovdiv

аз съм н1?

Всеки ден прекарвам по поне 30-40 мин пред огледалото като вървя по улицата се гледам по прозорците на колите изглежда , че съм супер самовлюбен обче вече става доста тъпо - минавам покрай една банка и тя цялата е в прозорци и аз не знам дали е нормално започнах да се оглеждам в прозорците и отвътре ме видяха... Мисля си , че съм се вманиачил в себе си и преди съм си мислил , че съм перфектния ама вече става доста често

(напълно сериозно е )
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    in the reality : )
    Представи си свят без огледала и прозорци
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Plovdiv
    нз ама като ме видяха отвътре и ми стана гадно

Град
    in the reality : )
    много ти пука... погледни ги и ти
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Кво лошо има ... вече става опасно ако се правиш на някаф недостижим и надут пуяк ... но ако не го показваш пред хората ... мисля че няма проблем

Град
    Plovdiv
    след 2 кутии плазмаджет мислиш ли , че не се надувам?

Това на снимката ти ли си ?

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    то да беше ти единственият..
    аз постояно се зяпам в огледала/витрини/прозорци и не, не съм самовлюбена..просто ми е превърнато в навик д;
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    Plovdiv
    не пия алкохол нито пуша ман не съм някав извратен просто искам да кажа , че заради мен доста мъже са станали гейове

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    не пия алкохол нито пуша ман не съм някав извратен просто искам да кажа , че заради мен доста мъже са станали гейове
    Ами ... време ти е и на теб може би мислил ли си над това?

Голям фен Аватара на notlike

Нещо повече трябва ли ти
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Време за реклама.

и кфо видяли са те и ко стана изядоха ли те,боли те на х*я

xAHHAHAHxahXAHXahXAHxahHAXHxahXAH мн хора станаха гейове заради мен вика ^^ ти си машина човече ... ти си ми новия идол ! всеко момче/мъж мечтае да го харесват мъже !! Мъже са влюбени в мен - Yatzee !! постигнах си целта в живота ...

Ако питаш мен можеш да се радваш когато мъжете те мразят от завист , а не когато са влюбени в теб

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Един роднина след като гъзът му беше станал един голям хрущял, накрая изпадна в кома. Оправи се, но не е там работата. Преди беше един от най-здравите хора, които съм виждал, а сега не може да си види хуя от шкембето...
    Преебаваш си организма, дроба, сърцето и имаш потенциален шанс да ти клюмне вовеки. Кви пари струва.... ти най-добре знаеш.

Не е нужно да си културист или назобан лудак за да си мачо. Моето мнение е, че нито парите, нито перфектното тяло са магнита за жените. Важното е какво имаш в главата и как го прилагаш. Имам приятели, които са като теб и по цяла вечер стоят и се наливат на бара и в 4-5 часа сутринта се прибират с празни ръце и надървен хyй. Докато съм бил свидетел на случай, в който слаб, беден, невзрачен тип си тръгва от бара с 2 пичета без да им е купил 1 вода дори.

Моите наблюдения са, че най-често крайно назобаните фитнес маниаци са комплексари, които препокриват комплексите си с внушителна физика. Всичко е изкуствено... остави тия боклуци.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хаха и ние кво да направим?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    хаха и аз постоянно се гледам във витрините на магазините и навсякъде където има огледало,аз съм там но не съм се вманиачила в себе си,нищо такова,просто обичам да се гледам..

Re: аз съм н1?

Всеки ден прекарвам по поне 30-40 мин пред огледалото като вървя по улицата се гледам по прозорците на колите изглежда , че съм супер самовлюбен обче вече става доста тъпо - минавам покрай една банка и тя цялата е в прозорци и аз не знам дали е нормално започнах да се оглеждам в прозорците и отвътре ме видяха... Мисля си , че съм се вманиачил в себе си и преди съм си мислил , че съм перфектния ама вече става доста често

(напълно сериозно е )
    Хахах и аз съм същия :Д

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    LuxurySk0B бате не се прави на много оборотен,хубаво е да мечтаеш ама ти прекаляваш.

Що не вземеш да постнеш една твоя снимка да те видим?За неразбралите ще кажа че това на аватара не е той,а известен американски културист Hugo Rivera.

Аман от 13 годишни пубертети,дето се имат за голямата работа пред PC.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Един роднина след като гъзът му беше станал един голям хрущял, накрая изпадна в кома. Оправи се, но не е там работата. Преди беше един от най-здравите хора, които съм виждал, а сега не може да си види хуя от шкембето...
    Преебаваш си организма, дроба, сърцето и имаш потенциален шанс да ти клюмне вовеки. Кви пари струва.... ти най-добре знаеш.

Не е нужно да си културист или назобан лудак за да си мачо. Моето мнение е, че нито парите, нито перфектното тяло са магнита за жените. Важното е какво имаш в главата и как го прилагаш. Имам приятели, които са като теб и по цяла вечер стоят и се наливат на бара и в 4-5 часа сутринта се прибират с празни ръце и надървен хyй. Докато съм бил свидетел на случай, в който слаб, беден, невзрачен тип си тръгва от бара с 2 пичета без да им е купил 1 вода дори.

Моите наблюдения са, че най-често крайно назобаните фитнес маниаци са комплексари, които препокриват комплексите си с внушителна физика. Всичко е изкуствено... остави тия боклуци.
    Амм не е точно така при всички жени Аз лично от мой наблюдения и от моя опит мога да ти кажа,че първото нещо което виждаме ние жените ай както вие мъжете е тялото и лицето и привлече ли ме един мъж физически и ... бих искала да се запозная с нея Имам си сериозен приятел ии в него мога да ти кажа че първо тялото харесах и след това вече това което е главата и какъв човек е

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нарцисизмът е вид психологическо заболяване.
    Имайки предвид симптомите ти, смятам, че е нужно да потърсиш компетентна медицинска помощ
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си