- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аутсайдер
Здравейте, много ми е тъжно - вече ви умръзнах знам, но съм отчаяна, всички сякаш бягат от мен и ме мразят, дори семейството ми не ме разбира и се тормозя страшно много. Нямам приятели, имам само брат на моите години горе долу, но него не го интересува нищо, не иска да ходим никъдеи оставам все самичка. Днес както винаги останах сама и се разхождах с часове без цел и без посока, срещах млади хора, усмихнати. Седнах на една пейка и дълго стях и мислих и накрая нищо. Гледах как влюбените минават покрай мен хванати за ръце, сияещи, как се целуват, как са всичко един за друг. Гледах и малките деца как безгрижно си играят с усмивки на лицата и осъзнах, че за другите животът изглежда хубав - само не и за мен. Няма такъв човек, който да се влюби в мен и да дава всичко за мен и да съм нещо за него, просто съм обречена. Много ми е тежко - моля не ми се подигравайте и не ме съдете, просто имах труден живот до сега и не знам как да се държа между хората, а и сама не мога да си намеря свястно забавление и ми е мнооооого самотно. Мерси на тези, които ще ме разберат![]()
Добре ... от къде си на колко си ... в училище толкова ли няма приятели ...
Чи то и аз съм тъй на последък...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Бе теб кой те натиска че звъниш направи си тема остави момичета да си изплаче мъкитеПървоначално написано от BlackCross
Лятото е нормално това да стане ... може да живее далече от съучиниците си... толкова е просто ,а и ти стига на всяка 1 тема да пишеш глупости?!
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Тя казва че е така от доста време умнико ................... не от лятото ...
Винаги съм била така, никога не съм била близка със съучениците си, а и вечее завърших - на 19 съм, доста е късничко за каквото и да било...
Мила,не само твоя живот е тежък и гаден,всичко ще отмине гледай по-позитивно на нещата![]()
Но тогава проблема е в теб... как бихме могли да те открехнем че ти си много срамежлива и необщителна ...Първоначално написано от ve4nosamotna
аз това много добре го знам, че е така и осъзнавам, че не можете с нищо да ми помогнете - просто исках да споделя
Трябва да промениш нагласата си към живота. Разбира се, че няма да имаш приятели с това ти мислене. Има достатъчно статии и теми изписано върху самочувствието и това как да го подобрим, както за това как да бъдем по-контактни. Разрови се и ако си достатъчно мотивирана след месеци ще се смееш на тази тема и на сегашните си размисли. Успех!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и бду ако някой знае начин как да общувам повече с момчета и как да намеря правилен човек нека ме светне по въпроса и не ми казвайте - излизай по често, защото не мога да ида сам сама на заведение примерно - неловко ми е
абе хораопитвам се да се променя от както бях 14 годишна и може би мъъъъничко успях, но не мога повече, просто не мога и много ме е срам даже да погледна момче на улицата камо ли да го заговоря, пък и ме е страх, че ще ме отхвърли. Тежък случай съм знам
всеки има кофти моменти въпроса е колко дълго ще оставиш момента да продължи.. Усмихвай се, бъди позитивна, запознавай се с нови хора и общувай и ще видиш, че и на теб ще ти е толкова забавно колкото и на останалите.. Знам, че звучи като от някое тъпо списание, но е така.. Уверих се сама.. Бях винаги в кофти настроение и не ми дремеше за никой и нямах приятели.. Сега се смея с хората и е приятно да сме заедно)
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
Ето това имам предвид. Вечното "не мога". Стига си мрънкала! Никой не ти е виновен. Гледай по-позитивно на нещата. Това е ключът - позитивизъм. Никой не иска да общува с вечно намусени и депресирани хора. Усмихвай се! Радвай се на малките неща в живота! Спри да търсиш лошото във всяка ситуация! Но всичко това ТИ трябва да го решиш и почувстваш. С непрестанното ти мрънкане нещата няма да се оправят. Вземи се в ръце и промени живота си. И без "Не мога"!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Проблема не е в отчаянието защото пред хората изглеждам весела и усмихната - чак ми се чудят, проблемът явно е в самото ми излъчване, сигурно отблъсква хората или е нещо такова
Няма не мога, има само НЕ ИСКАМ! Поставяш си го за цел, дори ако искаш на сила го направи и 2 дни ще ти е трудно после ще пускаш усмивки дори като вървиш сама по тротоараПървоначално написано от TheBeliever
![]()
![]()
![]()
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
Щот си дебела, грозна и филмирана.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Наистина кажи от кой град си,със сигурност ще намериш много запознанства от този форум,но не ти гарантирам свестни ли ще бъдат или някакви използвачи!Иначе за да се пребориш с срамежливостта ,трябва да добиеш увереност.Част от нея се добива чрез подобряване на външния вид.Другата чрез разговори с хора ,и то много ,за да разбереш че хората не хапят и нищо няма да ти направят!Ти трябва да преодолееш своите страхове.Съветвам те като за начало да отидеш на разходка в града и да питаш случайни хора за посока или за час.След като добиеш достатъчно увереност по този начин,заговаряш дадено момче "Извинявай,ще ми кажеш ли колко е часа" и след това започвате някакъв разговор.Нищо няма да стане от раз,поне няколко месеца ще ти трябват ,зависи колко тежък е твоят случай.Има още много неща,но като за начало използвай този метод![]()
Този правилния човек ще дойде,нали знаеш,за всеки влак си има пътници
. Пробвай се да общуваш с повече хора,излизай повече примерно с познати,които са ти приятни и оттам можете да станете по-близки,покрай тях ще се запознаеш с нови хора .. и така нататък .. късмет ти пожелавам
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Авторке ако си от София - драскай едно ЛС и ще се разберем![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
авторке ако искаш даи ми на лс скайпа ти да си попишем малко,да видиш че не е толкова страшно.Честно да ти кажа и аз съм така от срамежливите,но се опитавам да го преодолея.Та ако искаш драсни ми лс да си полафим да се поотракаме взаимно.![]()
Дрън, дрън, дрън, дрън ...
Такъв човек не може да си промени поведението след няколко съвета в един форум. Единствения плюс пред нея е това, понеже има дупка между краката си има кой на момента да и вкара оферта да я "изплющи"(както вече се видя).
Само дето освен ако наистина не е дебела, грозна и адски наивна, никой от желаещите няма да го огрее.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Ами честно да ти кажа аз неговорех за това,а 1 вид за обмен на опит или нещо такова....но щом това роди умната ти главициа,занчи имаш доста ограничено мислене за нещата "шляк,шляк->стаи са мащаи" казано на жаргон.Първоначално написано от Nevyzmutim