.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво ми става ..

Почвам пак да харесвам бившата си , проблема е че я бях зарязал по начин който и аз не мога все още да осъзнея , без причина ,просто ей така ,и сега искам пак да съм с нея ,обаче ми е малко трудно да й го кажа , все пак аз съм виновника на цялата работа , та какво бихте ме посъветвали да направя ?? От месец и нещо някаде сме разделени ,само че през този период нито сме се намразили нито нищо .Подържаме си приятелски контакти ..И все пак ми е някакси срамно да й го кажа ..

Голям фен Аватара на notlike
    Пич, извини се и кажи, че може да се изгаври с теб, да прави каквото иска, но само да бъдеш с нея
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Сам си си виновен...сори!

Супер фен Аватара на lyfche
    Има шанс да тръгнете .. при много хора се е случвало.Просто подхвани някак си темата,обаждай й се,пишете си ( но не се натрапвай ),излизайте и оттам ще потръгнат нещата .. късмет
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    говори с нея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поговори с нея.Зависи колко лошо си се държал с нея.Но лично аз трудно бих ти дала втори шанс.

Град
    plovdiff ;]]
    Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Пф.. ебаси. Зарязвате пък после.. ти си си виновен!

Ако си я зарязал наистина гадно и няма как да ти прости.. просто се откажи.
    и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~

Човече, ти си прекалено заблуден и не знаеш какво искаш. Вразуми се и помисли реално. Ние, момичетата, имаме прекалено голямо его, за да се върнем при някого, който ни е зарязал. Think bout it. ;p
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Колкото по-дълго сте ходили, толкова по голям е шанса отново да се съберете, но и толкова повече си я наранил... И все пак опитай, според мене има шанс

Мега фен Аватара на Neon
    Не е зле да й се извиниш..ако ти приеме извинението добре,но ако ли не..нищо не губиш (вече си го загубил)

защо ще си с нея пак, след като не я заслужаваш?

Хахахаха, почти всеки от изказалите мнение, само критикува..
    В същото време са пускали по 359 теми в този раздел, на същата или почти същата тематика.

Извини й се, ако се смяташ за виновен. Ако имаш чувства пробвай отново. Най-малкото поговорете и се изяснете, без да правите трагедии като нормалните хора.

Като не е "твоя" вече, искаш да я върнеш... то си има мисъл за такива ситуации.

Седни и ПОМИСЛИ реално какво искаш преди да правиш каквото и да било, за да не се окаже, че след два дни пак си я зарязал.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ако този път не ти е за едната прищявка и след като я получиш няма да я скъсааш пак от нищото . . говори с нея , няма какво да загубиш.Поне ще знаеш дали имаш шанс , което е много по-добре от простото чакане и чудене.

Ти си мъж трябва да носиш отговорност. Сгрешил си - случва се. Но първо помисли дали я искаш просто, заради хубавото и тяло или за да ти се пооправи настроението. Защото ако пак и биеш шута по тоя начин си мухльо.

Аз лично не бих ти дала втори шанс дори и да си най-сладкия и най-печения,но естествено тя може да е все още влюбена в теб така че опитай ! Успех

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ЯЯяя момче-мишка

Вземи си удари една и не мсили много за сложните работи, наречени човешки отношения. Явно е че разбираш от тях точно толкова колкото разбира настъпана жаба от атомна физика

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Първо се мисли, преди да се върши нещо ... Малко хора имат това умение и те са доста добре от към тази гледна точка ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си