.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

телефон с 2 сим карти :)

Здравейте! искам да попитам някой дали знае за телефоните с 2 сим карти как работят... примерно звъниш на някой и на коя сметка се причислява и някви такива ? мерси предварително

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Този, който аз съм виждала си имаше опция като набираш да избереш от кой номер, т.е от коя SIM, да набираш. Но не се сещам модела.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

просто имат по два бутона "зелена слушалка"

^ глупости

пишеш си номера или пък го избираш от телефонния указател, след това натискаш зелената слушалка и то те пита от sim1 или sim2 .. от която карта натиснеш, на нейната сметка ще ти се причисляват паричките.. много е удобно наистина ) ноо.. не можеш да говориш от 2те карти едновременно (както е с 2 разговора на една карта..)

Цитирай Първоначално написано от xs
    ^ глупости

пишеш си номера или пък го избираш от телефонния указател, след това натискаш зелената слушалка и то те пита от sim1 или sim2 .. от която карта натиснеш, на нейната сметка ще ти се причисляват паричките.. много е удобно наистина ) ноо.. не можеш да говориш от 2те карти едновременно (както е с 2 разговора на една карта..)
    недей вика глупости, щото телефоните които аз съм виждал са точно така, ето пример.
    http://www.orderbg.com/images/aimages2/Privileg_X6.jpg
    може наистина да има такива дето те пита от коя карта искаш.
    и къв е смисъла да говориш с двете карти едновременно....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Май това, което имаше предвид е, че не могат и двете карти да са активни по едно и също време. Но не съм сигурна, че сим-овете с два номера могат да ги поддържат и двата едновременно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

аха мерси мн на всички ))

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Майка ми е с такъв, какъвто е показал ултрата и е доволна от него, точно както го описа той е - с две слушалки. Една приятелка имаше също привилег, но друг модел и й губеше мрежа доста честичко.

Супер фен Аватара на m1nik
    Мисля, че можеш да имаш 2 номера и без 2 сим карти - пак на 2 различни оператора
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си