- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много къса коса
Преди няколко дни отидох на фризьор,ама тая беше супер некадърна и ме направи на нищо.Сега косата ми е много къса(най много бретона).Помонете ми с нещо.Как дая накарам да расте по-бързо??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може ли снимка?![]()
на кое? и защо ти е
За да ти кажем имаш ли повод за притеснение. И аз имах същия проблем. Тая като се завихри с филажната ножица нищо не ми остави.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
за момента нямам възможност да ви дам снимка,но положението не е много добре но не е и ужасно,предложете няякъкъв стимулант за растежаа
няма накъде да бързаш! ако е за 15 септември - не бързай!![]()
Здрасти!
Mnogo, mnogo LoVe jivotnite.![]()
![]()
Sega sam sega na kogato se registriram sam 7 klas /rodena sam na 24.12.1997/ i sega navlizam iii predpolagam 4e 6te mi e trudno taka 4e tozi sait 6te mi e ot polza!
:*
На Д-р Тийн не му е до твоите прически. Местя темата.
Можеше да проявиш повече фантазия при избора на заглавие.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За да видим колко е зле и какво може да стане от нея.Ако чакаш да ти порасне,ще трябва да чакаш най-малко няколко месеца.Първоначално написано от MidnightTornado
НЕ вярвам да е толкова зле..
Но все пак освен хининова вода и тривитаминол,за нищо друго не се сещам..Но не очаквай кой знае какви промени до 15 септември,ако притеснението ти е главно заради това (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз мисля такаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
коя поред е тая тема
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от Di
524514864285417
сигурно преди да пуснеш темата доста си търсила и си разбрала, че отговор на твоя въпрос другаде няма![]()