- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Почти на 14 съм..
здрасти Др.Тиин! Почти на 14 съм а нямам цици,нито окосмяване по подмишниците,нито цикъл..:С Та да попитам има ли какво да направя.. да потърся ли някаква лекарска помощ?
Според мен това е напълно нормално..
Всеки организъм е различен..
Но пък ако искаш консултирай се със специалист,за да си спокойна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз мисля, че е напълно нормално. За цикъла и гърдите е нормално, но за окосмяването не съм сигурна. Консултирай се ако искаш!![]()
Аз ти отговарям место DRTeen,че него го няма отдавна.
Малка си и тепърва се развиваш.
Всичко по -реда си спокойно.
Няма да се притесняваш.
Нормално е спокойно, то аз съм на 14 па почти никви гърди нямам, и не се притеснявам. Просто малко по-бавно се развиваш спокойно
![]()
благодаря ви много за отговорите.. наистина ме успокоихте
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има време и все пак това за окосмяването не знам дали е особено по реда си, защото все пак е свързано и с цикъла, докато гърдите нямат нищо общо с него .. така де, аз знам, че между половин и година и половина след началото на окосмяването, идва първата менструация .. Не знам доколко е вярно, но има време..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Това е нормално.Една приятелка на 15 започна пубертета.Така че не се притеснявай , не при всички е на една възраст.Зависи от организма - когато той реши че е готов всичко започва :P
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Ох ако знаеш това окосмяване и тоя цикъл колко ще ти прее*ат живота не бързай да ги викаш. Радвай се докато ги няма..
А цицките си има време![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
+1Първоначално написано от ibojilow
![]()
И аз бях така на 14... но сега си давам сметка, че ми е било идеално ; ) радвай се докато можеш на свободата си от обезкосмяване, превързочни материали и железарийки :P
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Според мен,можеш само да се радваш на това.Всичко с времето си.
![]()
Horata se 4udqt kak da se obeskosmqvat !!! ti si k1smetliika ... izob6to ne se boi ... pri vseki e razli4no !!! I vsi4ko 6te si doide s vremeto :P :P
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
Aaa kolkoto do cicite ... po-dobre ploska, otkolkoto Mlekocisternaosven tova 6te ti rast1t pone do 17-18 :P ^.^ Spoki4
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
Пий Буза![]()
----------------------------
Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata![]()
Има време. Не се притеснявай , ще наваксаш![]()
Не се притеснявай. Всеки се развива с различно темпо. Това е нормално. А и ти си малка, има още много време.![]()
закво са ти косми?
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre