- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помощ...?
ЗДР др Тийн. ще ти викам ти нали става! През живота ми съм гледала само един страшен филм а сега случайно попаднах на един... любопитна съм защогто е забранен за под 18! аз не съм страхлива, а и ще го гледам с фр!![]()
да го гледам ли много ми е интересно, а и от името но един приятел... не вярвам да е възможно но има ли свръхестествени неща? казах й не,но мене не ме слуша.... дано послуша теб!
малко съм нахална, защото ми е втори въпрос,но... съм новак все пак!
![]()
МРС иии ББ!
![]()
Здрасти!
Mnogo, mnogo LoVe jivotnite.![]()
![]()
Sega sam sega na kogato se registriram sam 7 klas /rodena sam na 24.12.1997/ i sega navlizam iii predpolagam 4e 6te mi e trudno taka 4e tozi sait 6te mi e ot polza!
:*
Др.Тийн вече не влиза. А са забранени защото са брутални и деца под 18 години е възможно да психясат.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Забранени са, защото има много глупости и измислици във филма, но всяко дете си мисли, че всичко във филмите и истина.Първоначално написано от Claymore
Па гледай го дано не се напикаш в гащичките :P
поредната тъпа тема...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ами забранени са за лица под 18, защото има много неща, които малките дечица могат да ги помислят за действителни, което може да ги направи луди! С няколко думи - тези филми действат на психиката на всеки човек, но по-засегнати са малките, които вярват, че това е действителност!
Щом са забранени, значи не трябва да ги гледат деца под 18! Не рискувай, че ще стане така, че да те е страх да излезеш навън по тъмно.![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
аз съм dr. teeeen
да има,и то мноого...
Ако ти дам 1лв. ще ходиш ли да се окъпеш [удавиш] в реката?Първоначално написано от gabi123
![]()
Д-р Тийн бил той...пфф...съвсем ви изсъхнаха мозъците.