.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ...?

Помощ...?

ЗДР др Тийн. ще ти викам ти нали става! През живота ми съм гледала само един страшен филм а сега случайно попаднах на един... любопитна съм защогто е забранен за под 18! аз не съм страхлива, а и ще го гледам с фр! да го гледам ли много ми е интересно, а и от името но един приятел... не вярвам да е възможно но има ли свръхестествени неща? казах й не,но мене не ме слуша.... дано послуша теб! малко съм нахална, защото ми е втори въпрос,но... съм новак все пак! МРС иии ББ!
    Здрасти!
    Mnogo, mnogo LoVe jivotnite. Sega sam sega na kogato se registriram sam 7 klas /rodena sam na 24.12.1997/ i sega navlizam iii predpolagam 4e 6te mi e trudno taka 4e tozi sait 6te mi e ot polza! :*

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Др.Тийн вече не влиза. А са забранени защото са брутални и деца под 18 години е възможно да психясат.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Др.Тийн вече не влиза.
    Забранени са, защото има много глупости и измислици във филма, но всяко дете си мисли, че всичко във филмите и истина. Па гледай го дано не се напикаш в гащичките :P

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    поредната тъпа тема...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами забранени са за лица под 18, защото има много неща, които малките дечица могат да ги помислят за действителни, което може да ги направи луди! С няколко думи - тези филми действат на психиката на всеки човек, но по-засегнати са малките, които вярват, че това е действителност!

Щом са забранени, значи не трябва да ги гледат деца под 18! Не рискувай, че ще стане така, че да те е страх да излезеш навън по тъмно.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Dr. TEEN

аз съм dr. teeeen
    да има,и то мноого...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София

Re: Dr. TEEN

Цитирай Първоначално написано от gabi123
    аз съм dr. teeeen
    да има,и то мноого...
    Ако ти дам 1лв. ще ходиш ли да се окъпеш [удавиш] в реката?
    Д-р Тийн бил той...пфф...съвсем ви изсъхнаха мозъците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си