- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Игра на емпатия
Кой ще направи кристо?
:Д
Става все по-интересно![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мишки, пиша ви от лаптопа, на купон съм сега и пия докато вие си седите у вас, петък вечер, асоциалиТихУ ми пази и стискай устни
Захапи ги!!
![]()
Винаги мога да си уредя среща с вас, но знам, че няма да се появите, защото ви е страх от мен.Въобразявам се като жена след 12 часа.Моята работа е такава, постоянно съм в други градове и познавам половин България, а вие наркомани се бодете накриво.Ни можити да ми са намижити на малкоту пръстчи, прахчинката под нокитчиту.Събота чаках пред макдоналдЦ 30 мин, но след като видях, че няма да се появите реших като боК да отида и да хапна чийзбургери и картофки.![]()
това е bboy_bunker (усмивки от старите ленти)
:RAZZ:
Това е достатъчно :razz:
Audio ergo sum
Сбъркал си раздела.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
много обичам да танцувам, ся и салса почнах и хип хоп и по цял ден танцувам и съм много уморена, ама е яко да се танцува щото аз по цял ден танцувам и салса и други работи, обичам да танцувам много.
![]()
![]()
Е, малко по-добре можеше, де
![]()
Никой не ви е искал ограничените мнения относно моята външност(знам,че съм красива и съм много над вас, но anyway)
На тази по-горе мога само да и кажа да си запази оли*о*ренските забележки,щото ми е писнало от такива като тебе да си врът носа дето не тряа...got it?
Виж мацка нито си ми на годините, нито си ми на акъла, нито си ми на красотата (и няма и да бъдеш) Едно изричение не можеш да структурираш, а си тръгнала да ме ругаеш. Знам че сега си на годините на които ти идва акъла и ти си възхитена от факта, но... spare me.
Сега ще тръгнете да ме оплювате... колко съм лоша, колко съм гадна но nevermind... just gfy.
^Една моя любима потребителка...
Шизо?![]()
//Някъф е няк'ъв скрит лимон, а:Д
Nigga please...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Аз още си чакам имитацията![]()
![]()
А иначе ето имитация на едни истински country gentleman.
+поплувах 10 км. и съм Оморен
+още 1000 долара от покер, бати покемона съм![]()
+днеска какъв дрифт правих с моя баварец, перфе е да караш на 16 без книжка!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
тоя смешник rounder
Спомням си преди Харли написа, че има характерен звук, който казва![]()
ДЖААААААААААААААААААААААА ААААААААААА!
Ако не се лъжа![]()
Muhammad Ali
Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
A някой знае ли Rounder, човека без книжка, който всяка седмица печели куп пари на покер и кара мощно БМВ къде се изгуби?
Само една дума и всички ще се сетят за кого говоря.
:китарист:
Muhammad Ali