.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Заслужава ли си да сам с него ??

Здравейте,аз сам на 15г.(почти 16г.)...От декември месец 2009г. започнах да си пиша със стар познат , но никога не сам предполагала че може да има нещо повече между нас освен приятелство.От началото на новата година нещата станаха по-сериозни,..(мисля че се влюбих).
    В началото всичко беше както трябва,но дойде един момент в който той започна да се държи странно ,.. спря да ми обръща внимание , почна да си пише с други момичета.Ясно е ,че това ме дразнеше,но премълчавах!И така в продължение на половин година бяхме заедно,..докато не дойде момента ,в който аз разбрах ,че ми е изневерил и сложих края! ;( ;( ;(
    Мисля,че това беше правилното решение,но осъзнавам ,че не мога без него .Чувстравам се нервна ,.. постоянно чакам телефона да звънне и да чуя гласът му. В момента в който го видя в мен всичко рухва,.. от както сме се разделили (вече 2 месеца) излизаме заедно в една компания (..пред останалите се държим дистанция ,но останем ли сами "огъня се разпалва" ). Не знам какво да правя искам да сам с него,личи си че и той иска да е с мен ,НО дали няма пак да ме нарани?????

(Извинявам се, ако имам правописни и пунктуационни грешки.И се надявам да ми помогнете да взема правилното решение. )

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Безсмислено е, но ако отново искаш да изживееш раздялата тръгнете пак.

Изневерил ти е веднъж (лично аз никога не бих му простила,колкото и да го обичам).Ако се съберете-той пак може да го направи, защото знае, че пак ще му простиш, понеже го обичаш.И така ще те върти на малкия си пръст, а ти само ще страдаш.Прецени сама какъв тип момче е-ако е от типа женкар, по-добре си наложи и го забрави-след време ще видиш, че е било за добро.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Знам какво е да чакаш да те потърси...
    Остави се на течението и спри за известно време да ходиш със същата компания,в която ходи и той.Ако тръгнете не вярвам нещата да станат по-добре.Очи,които не се виждат дълго време се забравят.Имаш шанса да започнеш отначало.Намери си хоби,открии се за света и бъди себе си...живей и дивей(но с граници дивей хах) ии се опитай да бъдеш щастлива.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз лично изневяра не прощавам, т.е. ако бях на твое място изобщо даже нямаше да си помисля за такъв вариант отново да съм с момчето, но все пак ти си знаеш най-добре. Ако решиш да се съберете обаче си имай една на ум, че вече 1 път ти е изневерил - няма гаранция, че няма да повтори...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Изневерил ти е,това е ясен знак че не го интересуваш особенно,като включим и факта,че си е пишел и с други момичета.Не мога да ви разбера вас момичетата,някой ви наранява,а вие все повече хлътвте....

Съветвам те да не го търсиш повече,защото ако се съберете по-късно може пак да се разочароваш.

Първо един въпрос: Как разбра, че ти е изневерил?
    - Някой ти каза?
    - Ти го завари с друга?
    - Или той се издаде?

Сега вече моето мнение: Този човек не те заслужава. Не му давай да си играе с теб. Щом е изневерил, значи няма смисъл. Не позволявай да сипва сол в раните ти.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Град
    На изток от рая
    Не знаеш как да се държиш с него,за това ти е изневерил.
    Иначе и ако той е на 15-16 още не знае кво иска,кво очакваш.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Той ти е изневерил,а ти искаш пак да си с него?Не те разбирам..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Човек идневери ли веднъж,може да повтори,потрети,...Не му прощавай,няма смисъл.

Супер фен Аватара на fenasf
    Пусни му анално.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

пффф никаква прошка....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Човек идневери ли веднъж,може да повтори,потрети,...Не му прощавай,няма смисъл.
    +1

Според мен всеки заслужава втори шанс! Стига и двамата истински да бъдете заедно, не виждам какво може да ви спре
    work in progress.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Зарежи го. Казвам ти, не те заслужава. Времето лекува всичко... Потърси си друга компания или приятели, разведрявай се с нещо и така. Тия типове са ми най антипатични - мислят се за голяма работа щом въртят по няколко момичета. Злетаци -.-

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми можеш да му дадеш 2-ри шанс,но си имай едно на ум
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си