.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Нехигиенично ли е да спиш гол?

Докато се ровех из темата Спите ли гол/гола видях, че много хора не го правят, защото било нехигиенично.Чудих се, чудих се и на можах да зацепя защо е нехигиенично. Питах и в темата защо, но не получих отговор.
    Сега се надявам да ми кажете защо аджеба е нехигиенично да спиш гол?
    Каква е разликата между това да се потя в слиповете и да се потя в слипове или върху чершаф? Нали и двете ги сменям редовно.
    Може би не сте разбрали но под "спя гол" не се има предвид "празня се на чершафа цяла нощ"(което би било нехигиенично) а просто си спим голи и се проветряваме по добре и даже се потим по малко.

П.С. Преди някой да попита какво общо има това със секса. Тази тема има толкова общо със секса, колкото и темата "Спите ли гол/гола?"

Да се "потиш в слипове" освен че е нехигиенично е и смешно.
    Пусни си климатика и започни да си купуваш боксерки като голямо момче вече.

Град
    ДжойнтЛенД
    Спя си гол и цент не ми пука к'во казват нехигиенично ли не мисля така нехигиенично е ако се къпеш 1 път седмично ......
    One 4 the money , two 4 the show

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity

1. Кеш ли ше ми дадеш за климатик или банков превод?
    2. МРАЗЯ боксерки. Опитах да ги нося и не ги издържах повече от половин час. Чувствам се много по свободно и удобно със слипове. Това проблем ли е?
    Все едно да ти кажа носи прашки като голямо момиче... На различните хора са им удобни различни неща.

В кочина ли спиш, не ми е ясно, че да е нехигиенично (не визирам теб)

Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Спя си гол и цент не ми пука к'во казват нехигиенично ли не мисля така нехигиенично е ако се къпеш 1 път седмично ......

Съгласен. Ако ше умирам със сигурност няма да е от това, че спя гол през лятото. Просто ми е чудно к'во ги кара тия хора да мислят, че е нехигиенично.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Ако спиш с някого, нехигиеничното е за него да ти се дави в потта цяла нощ... ама тебе к'во ти дреме

ПП: в твоя случай по-добре да спиш със слипове, щото на майка ти ще й е по лесно ти изпери потните гащи вместо потните чаршави :P

Ако си сменяш чаршафите 1 път годишно не само, че е нехигиенично, а и животинки ще си отглеждаш... Пък дали ще съм по боксерки или без разлика не виждам в потенето :P

Когато спиш гол се потиш направо върху чершафите и много бързо почват да вонят. По добре да спиш по бельо и тениска понеже ги сменяш по често от чершафите. И също е много гадно да прегръщаш една възглавница цяла нощ и да ти стои под мишниците при всичката пот и след това да си цопнеш лицето на нея. Вярно е, че в тея жеги е гадно да спиш с допълнителни дрехи, но е много по-гадно да ти започне деня с воняща възглавница на лицето.

Цитирай Първоначално написано от BaXyPu4ePBa
    Когато спиш гол се потиш направо върху чершафите и много бързо почват да вонят. По добре да спиш по бельо и тениска понеже ги сменяш по често от чершафите. И също е много гадно да прегръщаш една възглавница цяла нощ и да ти стои под мишниците при всичката пот и след това да си цопнеш лицето на нея. Вярно е, че в тея жеги е гадно да спиш с допълнителни дрехи, но е много по-гадно да ти започне деня с воняща възглавница на лицето.

За защо възглавницата ми ще стои под мишниците а не под главата ми?

А и хайде ако обичате да не ми се правите на интересни. Вие от къде знаете кой, какво и как ми пере? Конструктивни постове или чупката!

П.С. мисля, че оточних, че всичко се подменя редовно. Толкова по леко ми е да спя гол, че бих си сменял чершафите и по 3 пъти на ден ако трябва.
    Ако спя с някой разбира се, че няма да спя чисто гол. Нямам намерение да си вра потните телеса в лицето му.

Re: Нехигиенично ли е да спиш гол?

Цитирай Първоначално написано от Gri6a
    Докато се ровех из темата Спите ли гол/гола видях, че много хора не го правят, защото било нехигиенично.Чудих се, чудих се и на можах да зацепя защо е нехигиенично. Питах и в темата защо, но не получих отговор.
    Сега се надявам да ми кажете защо аджеба е нехигиенично да спиш гол?
    Каква е разликата между това да се потя в слиповете и да се потя в слипове или върху чершаф? Нали и двете ги сменям редовно.
    Може би не сте разбрали но под "спя гол" не се има предвид "празня се на чершафа цяла нощ"(което би било нехигиенично) а просто си спим голи и се проветряваме по добре и даже се потим по малко.

П.С. Преди някой да попита какво общо има това със секса. Тази тема има толкова общо със секса, колкото и темата "Спите ли гол/гола?"
    Аз не виждам какво му е нехигиеничното ,след като редовно се сменят чаршафи и се къпеш редовно.
    sleda ot lubovta

Малките момчета ли носят само слипове?
    С боксерки през лятото знаеш ли за каква хигиена става дума?

Забавно се получи..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на FuckedUp
    И с каква цел я направи темата? Като ти е удобно да си спиш гол - спи си.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Е, знае ли се? Може да има хора, които сънуват, че ги колят примерно и като се събудят да видят, че са си осрали леглото от страх.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен Аватара на fenasf
    Не ми пука.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    И с каква цел я направи темата? Като ти е удобно да си спиш гол - спи си.

Аз съм много любопитен човек. Просто ТРЯБВАШЕ да знам защо според тях е нехигиенично да спиш гол.
    Е поне си получих отговора. И той е: защото.... ТАКА!
    Извод: Няма нищо нехигиенично в това да спиш гол стига да имаш добра лична хигиена.

много е готино вее ми се на воля . пък и гаджето като е голо :P абе яко си е

Не, и пенсионерите, и хората с малки пишки. Останалите носят боксерки.
    PS: Грешка, в днешно време и доста пенсионери май носят боксерки.

Еш, кво па мое да е нехигиенично Чаршафите ги сменяш често, себе си се къпеш често, всичко е чисто, не мисля, че ш има кой знае къв проблем. Спи си гол, разрешавам ти

Гришаааа, да не си руснак

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Тъпо ли е да си тъпанар ?

Град
    Разград
    тц, умно е.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Не разбирам кое в "самотното спане на голо" има нещо общо с раздела СЕКС

Не, и пенсионерите, и хората с малки пишки. Останалите носят боксерки.
    PS: Грешка, в днешно време и доста пенсионери май носят боксерки.

Как го реши това?!
    И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си