.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

солена вода

Така..може темата да ви се струва тъпичка, но наистина ТРЯБВА да знам! Сперматозоидите умират ли в солена вода? Смисъл знам няколко случея в които девствени момичета забременяват в басейн.. ама сега морето е различка все пак има вълни, течения..Така че може ли това да се случи и в морето??

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ами та ако ще свършваш във водата едва ли ще виреят, каквато и да е тя... най-много да ги издавиш

Re: солена вода

Цитирай Първоначално написано от danito0
    Така..може темата да ви се струва тъпичка, но наистина ТРЯБВА да знам! Сперматозоидите умират ли в солена вода? Смисъл знам няколко случея в които девствени момичета забременяват в басейн.. ама сега морето е различка все пак има вълни, течения..Така че може ли това да се случи и в морето??
    Откъде ги измисли тея случай ?И как изощо ще проникнат тея сперматозоиди до матката на момиче,след като не е скъсан химена ?пф нова дева мария ли ще създаваш?Много ясно ,че спермазоидите ще умрат във вода.
    sleda ot lubovta

Да не би някой да е свършил в чаша?И да искаш да ги избиеш преди да пиеш от нея?

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Да не би някой да е свършил в чаша?И да искаш да ги избиеш преди да пиеш от нея?
    ужаааасссссс
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    сперматозоидите умират почти веднага в каквато и да е вода .. така знам де

just f**k y0u !?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Откъде ги измисли тея случай ?И как изощо ще проникнат тея сперматозоиди до матката на момиче,след като не е скъсан химена ?пф нова дева мария ли ще създаваш?Много ясно ,че спермазоидите ще умрат във вода.
    Случайно да знаеш, че в химена има отвори, през които изтича менструална кръв?! Явно не. Точно през тези отвори навлизат сперматозоиди и девственици забременяват, ако е имало игра/непълноценно проникване/изпразване около влагалището!
    Мислете малко, преди да напишете нещо!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

http://plovdivmedia.com/13164.html

Ето какво ме вдъхнови!
    kalpazanka е напълно права! Точно заради това питам! Все пак добре сме се погрижили морето да не е чисто и всякакви опастности да дебнат! Така че има ли вероятност да отидеш на море и след няколко месеца да разбереш, че си станала мама без дори да си имала сексуален контакт?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тук сме във форума на прецедентите. Абе да ви питам и аз - ако се изхвърля в чаша бира и някоя мацка я изпие, дали може да забременее?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не може. Опашатковците, като се напият, ще легнат да спят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не може. Опашатковците, като се напият, ще легнат да спят.
    Ееее, разби ми илюзиите.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Случайно да знаеш, че в химена има отвори, през които изтича менструална кръв?! Явно не. Точно през тези отвори навлизат сперматозоиди и девственици забременяват, ако е имало игра/непълноценно проникване/изпразване около влагалището!
    Мислете малко, преди да напишете нещо!
    Знам го това ,ама пак колко девствени момичета успят да забременеят То така става
    sleda ot lubovta

http://plovdivmedia.com/13164.html

Ето какво ме вдъхнови!
    kalpazanka е напълно права! Точно заради това питам! Все пак добре сме се погрижили морето да не е чисто и всякакви опастности да дебнат! Така че има ли вероятност да отидеш на море и след няколко месеца да разбереш, че си станала мама без дори да си имала сексуален контакт?
    Не ми се вярва това,кой знае къде дъщеря й си дала п*тката ,точно от басейна забременяла
    sleda ot lubovta

Малеее, една приятелка преди време също разправяше за някви девствени момичета, които забременяли в басейн.
    Това, според мен, е повече от глупаво. Егати басейна - пълен със сперма...
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Повече от фен Аватара на LDto
    за пръв път чувам за такова нещо ..... пък и като се замислим малко сексуалните актове на момичетата (повечето) за почват на 10-11 щот по та логика почки всяка момиче дет е отишло на басейни тря да е надуло корема ... е да ако в басейна има само "Кандидат Българи" нищо чудно и да лепнеш нещо .... те тия кат влезнат в басейна и тя става черна

стига с тез басеини!! Питам ви за море!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако сте правили секс в морето и е свършил във водата не е възможно да си бременна. Някъде бях чел , че ако го правите във вода е възможно да се получи инфекция .

Авторке (прощавай, ако си момче, засега приемам, че си момиче), след като си толкова нетърпелива да получиш отговор, значи ли това, че си правила секс в морето без презерватив и той е свършил в теб, или...? Изясни малко обстоятелствата покрай въпроса си!

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Ако сте правили секс в морето и е свършил във водата не е възможно да си бременна. Някъде бях чел , че ако го правите във вода е възможно да се получи инфекция .
    Във водата има много микроорганизми, които са причина за появата на вагинални инфекции.
    Сексът в басейн също не се препоръчва, защото и хлорът може да причини неприятни за жената последици.
    На една приятелка й се бяха образували гъбички... и колко време не можа да излекува.

По темата:

Водата убива сперматозоидите при контакт, тъй като не е солеви разтвор. По същия начин действа и слюнката. Тя съдържа храносмилателни ензими, които могат да унищожат сперматозоидите.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Тея хора за какво мислите ходят на басейн,сигурно,за да се къпят и празнят какви са тези глупости?!?!

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Авторке (прощавай, ако си момче, засега приемам, че си момиче), след като си толкова нетърпелива да получиш отговор, значи ли това, че си правила секс в морето без презерватив и той е свършил в теб, или...? Изясни малко обстоятелствата покрай въпроса си!
    1-во- да момичре съм
    2-ро- секс не ъсм правила в морето
    3-то питам просто защото разбрах за това момиче с басеина! Аз на басейни не ходя..обаче всеки ден съм на плаж! И затова!!

Добре тогава. Ето моето мнение: нямам представа дали солената вода убива сперматозоидите, но ми се вижда невъзможно да забременееш, докато се плацикаш в морето, дори поради някаква причина някой да се е изхвърлил във водата. Ако ставаше просто така, нямаше да има нужда да правим секс...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Тцтцтцтцтц...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    АКо се опитваш да забремениш около 800 девойки наведнъж, мисля, че така няма да стане. Ще трябва да им го... Нали занеш... вкараш
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си