- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- солена вода
Така..може темата да ви се струва тъпичка, но наистина ТРЯБВА да знам! Сперматозоидите умират ли в солена вода? Смисъл знам няколко случея в които девствени момичета забременяват в басейн.. ама сега морето е различка все пак има вълни, течения..Така че може ли това да се случи и в морето??![]()
ами та ако ще свършваш във водата едва ли ще виреят, каквато и да е тя...най-много да ги издавиш
![]()
Откъде ги измисли тея случай ?И как изощо ще проникнат тея сперматозоиди до матката на момиче,след като не е скъсан химена ?пф нова дева мария ли ще създаваш?Много ясно ,че спермазоидите ще умрат във вода.Първоначално написано от danito0
sleda ot lubovta
Да не би някой да е свършил в чаша?И да искаш да ги избиеш преди да пиеш от нея?
ужаааассссссПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
![]()
![]()
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Случайно да знаеш, че в химена има отвори, през които изтича менструална кръв?! Явно не. Точно през тези отвори навлизат сперматозоиди и девственици забременяват, ако е имало игра/непълноценно проникване/изпразване около влагалището!Първоначално написано от Princessani
Мислете малко, преди да напишете нещо!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://plovdivmedia.com/13164.html
Ето какво ме вдъхнови!![]()
kalpazanka е напълно права! Точно заради това питам! Все пак добре сме се погрижили морето да не е чисто и всякакви опастности да дебнат! Така че има ли вероятност да отидеш на море и след няколко месеца да разбереш, че си станала мама без дори да си имала сексуален контакт?
Тук сме във форума на прецедентите.Абе да ви питам и аз - ако се изхвърля в чаша бира и някоя мацка я изпие, дали може да забременее?
![]()
Не може. Опашатковците, като се напият, ще легнат да спят.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ееее, разби ми илюзиите.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Знам го това ,ама пак колко девствени момичета успят да забременеятПървоначално написано от kalpazanka
![]()
То така става
![]()
sleda ot lubovta
Не ми се вярва това,кой знае къде дъщеря й си дала п*тката ,точно от басейна забременялаПървоначално написано от danito0
![]()
sleda ot lubovta
Малеее, една приятелка преди време също разправяше за някви девствени момичета, които забременяли в басейн.Първоначално написано от danito0
Това, според мен, е повече от глупаво. Егати басейна - пълен със сперма...![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
за пръв път чувам за такова нещо .....пък и като се замислим малко сексуалните актове на момичетата (повечето) за почват на 10-11 щот по та логика почки всяка момиче дет е отишло на басейни тря да е надуло корема ... е да ако в басейна има само "Кандидат Българи" нищо чудно и да лепнеш нещо .... те тия кат влезнат в басейна и тя става черна
![]()
стига с тез басеини!!Питам ви за море!!
Ако сте правили секс в морето и е свършил във водата не е възможно да си бременна. Някъде бях чел , че ако го правите във вода е възможно да се получи инфекция .
Авторке (прощавай, ако си момче, засега приемам, че си момиче), след като си толкова нетърпелива да получиш отговор, значи ли това, че си правила секс в морето без презерватив и той е свършил в теб, или...? Изясни малко обстоятелствата покрай въпроса си!
Във водата има много микроорганизми, които са причина за появата на вагинални инфекции.Първоначално написано от radeberger
Сексът в басейн също не се препоръчва, защото и хлорът може да причини неприятни за жената последици.
На една приятелка й се бяха образували гъбички... и колко време не можа да излекува.
По темата:
Водата убива сперматозоидите при контакт, тъй като не е солеви разтвор. По същия начин действа и слюнката. Тя съдържа храносмилателни ензими, които могат да унищожат сперматозоидите.
Тея хора за какво мислите ходят на басейн,сигурно,за да се къпят и празняткакви са тези глупости?!?!
![]()
1-во- да момичре съмПървоначално написано от Qnkishhh
![]()
2-ро- секс не ъсм правила в морето![]()
3-то питам просто защото разбрах за това момиче с басеина! Аз на басейни не ходя..обаче всеки ден съм на плаж! И затова!!![]()
Добре тогава. Ето моето мнение: нямам представа дали солената вода убива сперматозоидите, но ми се вижда невъзможно да забременееш, докато се плацикаш в морето, дори поради някаква причина някой да се е изхвърлил във водата. Ако ставаше просто така, нямаше да има нужда да правим секс...
АКо се опитваш да забремениш около 800 девойки наведнъж, мисля, че така няма да стане. Ще трябва да им го... Нали занеш... вкараш![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.