Здравейте...Писна ми от тоя скапан живот,от 3 години не съм имала 1 хубав ден без да се ядосвам.Преди 2 месеца скъсахме с приятеля ми,с който ходех 2 години,страшно много страдах за него и си мислех,че няма да срещна друг.Обаче срещнах и се влубих страшно много за,1ния месец в който ходехме,той ме направи щаслива,но до вчера когато сичко свърши...заради глупост...Още когато тръгнах с него бившата му ми прати приятелство във фб и аз приех,сепак бях любопитна и тя започна да ме разпитва от къде го познавам,незнам си кво и от тогава започнахме да си пишеме секи ден,тя почна да ми разказва колко го обича,незнам си кво.А той ми беше казал,че я е оставил защото не е имал чувства,и ми каза да не се занимавам с нея и да не и пиша,обаче продължихме да си пишеме,но не си пишехме за него,а някви си общи теми.Обаче той сега незнам от къде е разбрал,ама е разбрал,че сме си писали доста и си мисли,че аз съм я разпитвала за него и тн и сега ми вика,че е ядосан защото съм го излъгала,а аз не мога да му обясня точно как седят нещата и той не може да ме разбере и каза,че аз съм била мн ревнива и съм почнала да я разпитевам,след като той ми е казал,че няма чувства към нея.И това го било наранило,че не съм му повярвала и,че съм го излъгала,но това не е така,аз не съм я разпитвала нищо за него.Той ми каза,че за момента иска да е сам.Направо съм разбита,незнам какво да правя,как да му обясня,как да си го върна и защо винаги страдам не мога да си го обясня...