.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Преса за коса - Rowenta Respect

Здравейте!
    Напоследък върви реклама на най-новата преса на ровента и ми се иска да си я взема, понеже ми изглежда хубава и има доста функции.
    Интересно ми е дали някой я има? Доволни ли сте?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Онази която наглася температурата според косата ли ?

Да...абсолютно същата.

Голям фен Аватара на mokka
    Има функция за изправяне само. Иначе ако знаеш как можеш и да се къдриш. Според мен е хубава

Ами на мен ми трябва само за изправяне. Но дали наитсина си заслужава цената.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от ani4kaw88
    .. Но дали наитсина си заслужава цената.
    Която е ?
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Която е ?
    130 лв. май.

Аз също търся хубава преса и се чудя дали да си я взема. Но моята коса е мн къдрава и бухнала и ми трябва някоя много добра

Цитирай Първоначално написано от Anelle22
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Която е ?
    130 лв. май.

Аз също търся хубава преса и се чудя дали да си я взема. Но моята коса е мн къдрава и бухнала и ми трябва някоя много добра
    Веднага ти препоръчвам Remington 2002! Аз също съм много къдрава, но изправя ли я с нея, седи права докато я изкъпя. И в момента е около 60 лв, не си струва да даваш 130

Град
    Volleywood
    За тази Ровента, която казваш - една позната има такава и не е много доволна. Аз такава мисля да си взема .. http://remington.bg/product/presa-za...eek-curl-s1051

За да не правя нова тема, може ли някой ако я има да каже дали е доволен или не.

Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    ... Аз такава мисля да си взема .. http://remington.bg/product/presa-za...eek-curl-s1051

За да не правя нова тема, може ли някой ако я има да каже дали е доволен или не.
    Да, братовчетка ми я има и е доволна.Изправя добре.Но може и повече.

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Веднага ти препоръчвам Remington 2002! Аз също съм много къдрава, но изправя ли я с нея, седи права докато я изкъпя. И в момента е около 60 лв, не си струва да даваш 130
    Много ме заинтригува.
    Но вече имам две.
    А искам и такава, тънка, евтина и на Ремингтън.

Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    За тази Ровента, която казваш - една позната има такава и не е много доволна. Аз такава мисля да си взема .. http://remington.bg/product/presa-za...eek-curl-s1051

Съквартирантката ми я има, аз както казах имам 2002. Изправяла съм се и с нейната, и да ти кажа, не ме изправя добре. Но както казах косата ми е много къдрава и може и от това да е. Ако ти е чуплива и не много гъста, ще си доволна

Голям фен Аватара на stelit0
    Имам тази на Ровента и съм безкрайно доволна.Изправя перфектно.Горещо ти я препоръчвам.Попринцип косата ми се изправя много трудно,но с тази става много добре.А мисля че си заслужава парите.но всеки сам си преценява.

Взех си я ( тази ровента - респект) ... Невероятна е. Възхитена съм от нея. Досега ползвах преса на ремингтон, която като я купувах беше към 150лв. Но тази на ровента определено ми харесва повече... Много, много съм доволна.

Взех си я ( тази ровента - респект) ... Невероятна е. Възхитена съм от нея. Досега ползвах преса на ремингтон, която като я купувах беше към 150лв. Но тази на ровента определено ми харесва повече... Много, много съм доволна.
    А каква коса имаш? Смисъл, ако ти е леко начупена и безобемна, много ясно, че ще те изправя... става ли за много гъста и къдрава коса?

Kосата ми не е с някакви къдрици, но е много гъста и е на пластове. Със старата преса на ремингтон отзад все ми стърчеше колкото и да я изправях, а с тази резултата е съвсем различен.

Преди две седмици си я купих и мога да кажа, че е изключително добра. Изобщо не се чуди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си