.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на Slynchiicee

магазини асеновград-пловдив

здравейте имам един проблем ще ходя на почивка до леля ми в асеновград да споделите готин magazin от които пазарувате .. става въпрос за всичко дрехи обувки всичко .. похвалете някакъв magazin искам да си взема нещо .. а също може и пловдив много ви моля ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    искам да си взема готини днки.. magazin цени и мнения .. и всичко друго .. блузи .. палтенце.. просто ще си накупя всичко сега ми се е паднало .. :Д сериозно споделяйте слушам ви

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Хубави дънки има в "Преоценените маркови стоки" срещу Дел Мара .. Има магазини за обувки за по 10-15 лева.Има и много хубави намаления в Robin (пак е срещу Дел Мара) .. Леля ти със сигурност ги знае,просто я попитай.

Град
    Пловдив
    Манияка, в Асеновград, преди и в Пловдив имаше, но го махнаха ;( Имат уникалните дрешки, на доста добри за джоба цени. В Пловдив Ню Йоркър, в Мол Пловдив, магазинчетата из Халите, в тях се намират хубави неща
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

В Манияка няма почти нищо хубаво.Дрехите им са китайски и некачествени..

Град
    Пловдив
    Не знам, аз имам няколко тениски оттам, едната е от 8 клас, нося си я, не е като никога да не съм я обличала, и си е напълно наред Имам такива с щампи, особено една с Гарфилд, също си е супер. Знам ли....за мен примерно Теранова са боклуци, каквото съм се излъгала да взема оттам - разпарцалосало се е бързичко.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва Дел Мар е кафе нали?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Виж във Тали Уел там има хубави неща

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    да
    ходил съм

Правят готино капучино,но не дават алкохол на непълнолетни , хахах

Град
    hate city plovdiv, майна
    аз не пия такива модерни работи майна, старомоден съм. Само чисто кафе без глупости вътре

хх,защото не си опитал тяхното,даже ти слагат и канелка и сметанаа , ауууууу кеф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си