- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена ли съм?
даи снимков матрял и ще кажем 100% точно
за тва написах горката,сигурно от такива пачи като таяПървоначално написано от Josefinne
не се изказвай неподготвен,прасе
ауу и как го останови това, че вече е курва ?Първоначално написано от BiGBaDWolF
много ме дразнат такива рабирачи ей
![]()
![]()
![]()
![]()
след като е отворена консервата кога ще мажем че не разбрах![]()
хах..пача си ти..селянка такава
Може да си отворена , може и леко да е разкъсана ципата . И все пак 3 пръста не са ли много ?
омг
дай ти напъхам нещо и после иди разправяй че не си отворена![]()
да много ясно![]()
ОДИН!!!
Не те познавам,не те знам колко си отворена.
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
та по темата... ми трябва да си "отворена", макар, че тая дума звучи някак не на мястото сивсе едно си някакъв неодушевен предмет ( даже май малко кух )
ЖЕНСК0 СЪМ
![]()
стане ли ти скучно отваряш тема и четеш
Много зле...![]()
По темата-Ако все още не си сигурна дали си отворена,ходи до кухнята,вземи отварачката за консерви и започни да се ръчкаш в консервичката си,за да видиш дали си отворена или не...![]()
Нито самоуважение,нито акъл.Тъй като и двете липсват при теб можеш спокойно да продължиш да говориш таак за себе си.Думата си е на място![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мхмммм има много за четенеПървоначално написано от sedefchoto
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
да отворена си.. колкото и гадно да звучи![]()
Просто аз
най -вероятно ти е разкъсал химена и за това е имало кръв.Първоначално написано от karamelcheee
sleda ot lubovta
еми не можеш ли сама да се сетиш че си отворена?
Гъзето е вкарал 3 пръста в нея, ти ми приказваш внимателен да е бил...Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Да, отворена си, но по дефиниция си девствена, защото мъжки пенис не е прониквал във влагалището ти. ..
И какво по дяволите???Три пръста?? Направо да си беше вкарал оная работа, можеше и да е по-малка като обем.
Отворена ли съм? Ми бръкни и ще видиш! Ми повторете и ще разбереш или нямаш търпение![]()
![]()
Отворена си миличка по възможно най-тъпия начин на света... Супер брутално звучи да те отворят с 3 пръста...другия път направо го направете вместо да си играете ...Първоначално написано от karamelcheee
![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Недей тъй такива са "препоръките" в сайта с три пръста и буташПървоначално написано от diana199406