Здравей!
Във връзка с Дерма сета за безболезнено премахване на космите при мен действа и наистина за мен е безболезнено, тъй като имам по-дълбоки косми на краката и по друг начин като ги премахвам не само боли, но и понякога след косъмчето тече кръв. Лощото на този комплект е че когато ти свършат пластинките за обезкосмяване няма как да си набавиш само тях. Самата машинка работи с 6 батерии АА 1,5 волта всяка. Така че ако нямате адаптер към комплетка по-добре си вземете. Когато започнеш да се епилираш с машинката първо кожата трябва да е суха, второ едвам-едвам допираш машинката до кожата си без да прилагаш голям натиск, защото има опасност да си притриеш кожата и трето усетиш ли затопляне на мястото което обработваш с машинката премести на друго място. Нормално е след като е използвана приставка за безболезнено обезкосмяване мястото да е леко побеляло все едно има прах, в този случай просто забърши мястото. При мен специално една такава пластинка за премахване на косми стига за 1 цялостно обезкосмяване, а ефектът трае около 2 максимум 3 седмици и наистина кожата ми става гладка като на бебе.
П.С. Ако някой знае от къде мога да си купя само пластинки за обезкосмяване за уреда моля да сподели.