Цитирай Първоначално написано от wezinka
Такам значи аз съм нова тук и тъй като четох в един друг форум за Дерма сета риших да ви предупредя. Аз не съм си го купила и нямам намерение да го купувам след като прочетох това: \цитирам\

``Здравейте на всички дами!Поръчах си Дерма Сета и голяма грешка направих.Първо ,че чаках около 2 месеца да ми го донесат и второ НИЩО НЕ СТАВА С ТОЯ БОКЛУК!И грам косъм не пак нито дълъг,къс тънък,дебел нито един!!!!С приставката за бикини същата работа.Само за космите над горната усна става ама после тежко ви цял ден ходих зачервена и така боли че все едно с шкурка съм се търкала там ....ужас направо как може така да лъжат хората и така да ни разиграват.Сега ме мотаят този ден ще ви се обадим онзи ден за да го върна и да ми върнат парите.Ако не ми се обадят и не ми върнат парите ще ги съдя!Защото съм си спазила всичко,от което зависи връщането на тоя боклук!Така че надявам се да съм ви била полезна и да не направите моята грешка повече то тоя телешоп няма си купя нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!``

Това е мнението на една жена,която си го е купила и аз като го прочетох се отказах.
мерси, помогна ми.. тъкмо мама щеше да си го поръчва