- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години и колко сантиметра?
на 16 и не нося
каквато съм спъната само токчета ми трябват
пък и съм висока 1.75
и така де![]()
ммм 16 - не нося![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Почти 16г. - имам само едни сандали на 8см ток...засега![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
...че кое ли му е умното на тази тема ?Първоначално написано от Bukmopu
Както и да е..Стига съм спамила..
..На 14 години съм,токчетата ми са максимум 10см..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
токчета, мокчета... големи, малки, средни.... ник`ви не нося..
Не съм фенка на съсипаните крака, по които след време ще има маса шипове...износени стави, ала-бала...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Междудругото високите токчета помагат за изправяне на стойката, така че не са чак толкова вредни, колкото ги описвате.
Иначе имам обувки на 10см ток най-много и съм на 17
* Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.
И за извивката на крака...Първоначално написано от Lillyann
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Така ли?И откъде знаеш?Аз имам малък проблем с гръбнака и досега не се е намирал (трезвен) ортопед,който да ми препоръча да нося високи токчета,било то за стойката или за нещо друго.Това,че някои си го използват за оправдание е друг въпрос.Идеално за крака е подметка,издигната в частта на петата или токче от 2 до 4 см.Не повече.Първоначално написано от Lillyann
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
^ Никой не е казал,че ако имаш гръбначно изкривяване като се качиш на 15 см ток и вече няма да имаш.Просто като си на високи обувки и стоиш изправена от само себе си,не както си ходиш с маратонки например.Сама стойка се променя![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Това,което аз се опитвам да кажа е,че хората,които вярват,че има какъвто и да е случай обувките на висок ток да са полезни или не пречещи на здравето жестоко лъжат себе си и околните.Аз говоря точно за стойката,защото от там идват гръбначните изкривявания(повечето).Ако всичко се оправяше от високите обувки,лекарите щяха и да ги препоръчват на тийнейджърките,за да ходят изправени така че прегърбването да не води до усложнения.А как ти се развалят краката просто няма да ти кажа.Носете си високи обувки,но с мярка.И също така не лъжете,че това е безобидно,защото не е.Всеки решава за себе си,но в тийн форум,където четат и деца на 10-11 годишна възраст и по-малки не е добре нещата да се изопачават![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Не казвам, че едва ли не токчетата са като ортопедични стелки и като ги обуеш ще ти изчезнат всякакви изкривявания, но пък и някои ги изкараха че все едно ще останеш без крака после..
Поддържат краката под напрежение и това от една страна е полезно, цялата стойка се променя, когато се обуят.Това не значи, че трябва да се носят нон-стон, но пък в никакъв случаи не са чааак толкова вредни„
* Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.
14 години - никви не нося ..
остави че съм висока ми и мнооого спъната и саката и с ръце и с крака ..
с маратонки са кривя камо ли .. нещо на най-малко 4-5 см ..![]()
![]()
Кво' изопачавате нещата...
Вредни са за едно,полезни са за друго.
Като всяко едно нещо.
16г - 10 см
вредно или не, сега ще нося токчета, не като стана на 30![]()
Като прочетох заглавието и се сетих за друго, но да не се отклоняваме от темата![]()
![]()
Токчета не нося, на 14 съм. Просто не ми харесва малки момичета да се катерят на високи обувки. А и не искам да оставям грешно впечалтение за себе си. Имам само едни токове - 8 см, сандали, слагам ги в специални случаи![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
к'во е т'ва заглавие бе , ебавате ли се нещо ..![]()
![]()
верно се чудите ква простотия да измислите ;д
иначе почти не нося токчета, предимно маратонки / кецове
1-2 см- толкова ми е подметката на кецовете сигурно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
На 15 гос.дини / 6-8-10 см
Колко ви е дълъг...............токът?Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
15 години, най - много 10 санта качвам, понеже съм висока 174![]()
I still have feelings...
you are my passion.
158см съм
15г - 8-10см.![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
17год. - не нося обувки на ток.![]()