- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от двамата :(
Здравейте ! имам приятел от 6 месеца с който преди няколко дни се бяхме разделили той искаше да говорим и да се съберем но има едно момче то е супер готино и от 1 година го харесвам но освен общи приказки нямаше нищо друго той е футболист ии има няква приятелка през тези дни се виждахме иии сега той иска да продължим да се чуваме и виждаме .. за мен той е мн голяма тръпка ноо незнам какво да направяя да се разделя ли с приятеля ми ии да продължа да се вижйдам с него или да остана с приятеля ми ии да продължим напред ... :s
моето мнение което винаги е правилно е да останеш с твоя фр
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ти нали вече си се разделила с приятеля си? А как така докато си била с него, си харесвала футболистчето? o.0 Щом изпитваш по-голяма тръпка към футболистчето, няма какво повече да се каже...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Раздели се с него щом харесваш друг.Не трябва да разиграваш гаджето ти..помисли с кой искаш да останеш...решението е изцяло твое..послушай сърцето си..Успех!
Ми те шведите са си го измислили отдавна...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
аз съм заПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
![]()
![]()
Only the strong survive
хахахахПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
По темата:
Няма ние да ходим с някое от тея момчета, помисли си и реши lol .
+1Първоначално написано от glorka94
Толкова ли не можеш да решиш сама,че оставяш други да избират вместо теб.Ти ще излизаш с един от двамата не някой от форума...
който има повече пари майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Извинявай, не можах да разбера въпроса ти... ?![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не заслужаваш и двамата.Не е честно и справедливо да имаш един,а да мислиш за друг.
и да се чукаш с трети нали, супер гадни жени майна.Първоначално написано от sasha_90
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Именно.Не казвам,че съм идеална,но поне като съм с един той е единствен и другите не ме вълнуват.Първоначално написано от tuzaro
Помисли си хубаво.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
ако живееш в голям град и те не се познават върти ги и двамата...![]()
Не бъди будала не си признавай на футболиистчето,че си имаш приятел.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нито пък се влюбвай няма файда от много обич после болката е голяма..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е възможно най-глупавият пост в цялата тема... Много сте интересни като говорите така "върти ги и двамата", "не ъди будала, не си признавай, че имаш гадже"... А я се поставате на мястото на пирятелят й и си представете, че вашите половинки вземат та се повлияят точно от такива смотани мнения и започнат да ви въртят? Как ще се почувствате? Не е много приятно,а?Първоначално написано от inatche
Ако тръпката към футболиста е по-голяма от тази към гаджето ти най-добре се разделете. Няма смисъл да го залъгваш и нараняваш, още повече, че казваш, че изпитваш нещо към футболистчето през цялото време в което си била с приятелят ти... Накрая ще паднеш от 2 стола на земята така че най-добре сама си прецени с кого искаш да бъдеш и остави другия да си намери щастието другаде
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Моето мнение е да останеш с приятеля си , защото ффутболистчето сама си написала си има приятелка и нищо не е сигурно с него ! Помисли си хубаво да не съжаляваш после![]()
защо говориш за пари момичето се разкъсва вътрешно имаш ли си на идея какво е да се чудиш кое ще е по добре...ПАРИТЕ НЕ СА ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ!!!! А ти мацка избери този който ти е на сърцето,защото разумът може да те заблуди но сърцето никога не лъжеПървоначално написано от tuzaro
![]()
остани си с приятеля си,другия си има фр.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!