- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам гаджето на приятелката си... :Ххх
Много гадно нали ? Харесвам гаджето на приятелката си той също ме харесва... Обръща на мен много по-голямо внимание и сам ми каза,че има чувства към мен . Но не мога да и го пречиня тва и да и го взема по най-гадния начин под носа... Знам какво е... приятел да отнеме човека до теб и е наистина отвратително .. Тя не живее в БГ а в Лондон идва си по 1път в годината за 1 месец максимум... И нали сега като замине няма смисал да устанат заедно тъй като не се знае кога пак ще се видят..![]()
Снощи му казах,че нали имам нещо към него и той ми каза ,че има време за всичко и всичко ще се нареди... Ох кво да правя... чудя се дали като замине.. и скъсат аз да тръгна с него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Грубо . .
Помисли колко добра приятелка ти е.Ако сте близки й кажи какво става вместо да се чудиш дали да й забиваш нож в гърба.Щом ходи с нея и се зарибява с теб откъде знаеш , че няма да ти скроява същите номера с някоя друга твоя приятелка.Ако толкова те харесва защо не говори с ,,гаджето си,, сега ?
Ако го харесваш толкова много вече , за да можеш без проблем да нараниш човек , който е бил до теб в какви ли не моменти *приятелката ти* , добре.
Не смятам, че е добра идея да парвиш каквото и да е в момента, при положение, че все още ходят. Ако той прецени, че връзката им няма бъдеще и че иска да е с теб, нека я скъса пък тогава се сексайте.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
рубо . .
Помисли колко добра приятелка ти е.Ако сте близки й кажи какво става вместо да се чудиш дали да й забиваш нож в гърба.Щом ходи с нея и се зарибява с теб откъде знаеш , че няма да ти скроява същите номера с някоя друга твоя приятелка.Ако толкова те харесва защо не говори с ,,гаджето си,, сега ?
Ако го харесваш толкова много вече , за да можеш без проблем да нараниш човек , който е бил до теб в какви ли не моменти *приятелката ти* , добре.
Доста добре казано +1помисли не мисля ,че ако ти е добра приятелка трябва да и забиваш нож в гърба за някво момче което момже да постъпи с теб по същия начин , по-който е постъпил с приятелката ти
От друга страна приятелката ти от къде ще разбере че ходиш с него .. но е гадно и малко подло така да изчакаш тя да замине и ти да и го отнемеш вярно че вече ще са скъсали но е малко гадно само като си го помислиш .. Говори с приятелката си , защото после ще ти е кофти .. Най -добре Изчакай да видиш какво ще ти поднесе времето и тогава действайте : )
приятелите са мн по-важни от гаджетата
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да ама и тя ми го е праила тва нещо...![]()
Измъквала й е гадже под носа.
Оф, тва с връщането един път месечно, по-вероятно и двамата да са го преживяли. Връзка за един месец в годината няма бъдеще по какъвто и да било начин.
Още по-вероятно е тя да си има приятел в Лондон. Стига да не е някоя сдухана и да знае сносен английски, проблемът е нулев.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
И ти е било гадно нали,знаеш колко гадно е постъпила тя и сега ще направиш същото,така ли?Първоначално написано от inatche
![]()
Езика си го знае перфектно.. Когато се върна ми каза,че си има там приятел ,но скъсали докато е в БГ да си прави каквото иска.. Когато се прибере там пак щели да продължат връзката си... Иначе не е здухана напротив даже...![]()
Приятелката ти е луда,да не кажа и....Абе,не струва нищо.Такива като нея остават сами и им се връща тъпкано.Първоначално написано от inatche
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
Поговори с приятелката си и й кажи какво изпитваш. Вярвам,, че ще те разбере)
Не вярвам това да помогне.Приятелката й като е в БГ е с въпросното момче за 1 месец.А като е в Англия е с други.Първоначално написано от vas4e3to0
Ами тогава какъв е проблемът? Не вярвам приятелката й да го харесва, щом стават такива маймунджалъциПървоначално написано от sasha_90
)
^Първоначално написано от 4o4ina
^
prava si ..
Ako ti e naistina dobra priqtelka zashto ti e da go pravish i da q naranqvash , kato znaesh kakva e bolkata
Apuk ii s momcheto wse nqkoga shte skusate nqma vechna lubow .. no zatowa puk ima vechno priqtelstvo
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
абе ти не си добре бе![]()
ей такива най-много ги обичам
последния път като разбрах щях да ги избия и дватама
толкова ли ви е яко да преебавате приятелите си и да ги прецаквате задарди някакви момчета?
гаджетата идват и си отива, а приятлеи остават...
можеш да забравиш Гошко, Пешо.. оня с коня
ама никога няма да можеш да забравиш едно приятелство
дгд![]()
Мм да точно така е...Първоначално написано от sasha_90
![]()
+1Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Най-правилният избор. Пък каквото щеш прави)
TheOnee по-внимателно с убидите ако обичаш . И на мене са ми го правили хиляди пъти това и ми е било адски гадно.. Но какво от това .. Значи хората могат да правят каквото си поискат с мен а аз не мога така ли.. Те могат да ме унижават а аз да не мога..съжалявам много но и аз мога да бъда гадна и да унижавам хората... Какво си мислиш ,че ако и ти си харесаш някое момче.. на твоя уж фр която ти е пр много гадно и така нататък и кво ще седиш и ше я гледаш айде моляти се... недей се прави на света вода ненапита че е тъпо .. ;] Що се отнася до темата ми.. Аз не изкам да ме убиждат просто дайте някво съветче![]()
Това гадже дори не й е гадже, бе хора. Какво гадже за месец в годината! Вика му се фиктивно гадже.
Ама пак е тъпо точно с него да се хванеш, все едно няма други момчета наоколо, пък точно с него. Малко-доста демонстративно изглежда.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Мм да така си е до някъде ,но пък незнам хем ме сърби хем ме боли.. Не искам да я предам... ще изчакам времето да покаже.. дали това е най-доброто решение..Първоначално написано от henrietta
![]()
![]()