- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бьдещи снахи vs. бьдещи свекьрви
не ми се е случвало,но това е найстина гадно,наистина нз,какво да те посъветвам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз пък майката на моя пирятел не съм я виждала все още, само по телефона сме се чували и ми се струва доста приятна женицаА и по това, което той ми е казвал за нея не мисля че един ден ако нещата между нас станат по-сериозни ще имаме някакви проблеми точно с нея...
Иначе мойта мама е горе-долу като майката на твоя приятел относно това, че винаги като сме двамата в мойта стая и тя все намира какво да пита и да влезе да ни провериАма ние пък не го взимаме толкова насериозно, по-скоро се шегуваме и се забавляваме
Иначе не е толкова властна и не ми се меси постоянно в живота
А по твоя проблем просто се махай оттам докато е времеНито той, нито майка му ще се променят и един ден ако заживеете заедно бъди сигурна, че тя ще е плътно там да дава заповеди... така че ако ти е мил животеца по-добре бягай
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз.Първоначално написано от LadyDi
С тази разлика, че взаимоотношенията ни не са узаконени.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няма значение дали има подпис или не.Първоначално написано от kalpazanka
Ако се разбирате преди подписа, това няма да се промениИ vice versa, разбира се.
Значи отношенията ви са хубави, а?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не се оплаквам изобщо. Срещам разбиране, единомислие. Ходя й на гости, докато моя е в чужбина. Посреща ме жената, изпраща ме, слага маси. Говорим си много и на различни теми, редовно се чуваме по телефона. Подкрепа от нея имам винаги, без значение за какво става въпрос. Доверие също.
На семейни събирания винаги сме в пълен състав.![]()
Неведнъж моичкият ми е казвал "Майка ми те харесва."
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз,и азПървоначално написано от LadyDi
Държи се прекрасно с мен и ме глези все едно съм и собствено дете![]()
Пък аз изпитвам направо фобия сякаш... 0_о
..като съм и виждала 'потенциални' е имало..... 0_о
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.