.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от _LadyMims97_ Виж мнението
    Здравейте,темата е страхотна. Хубаво е че има хора дето не си губят времето в тъпи постове,а пишат нещо полезна.
    Та,аз имам въпросче,което може да ви изглежда тъпо. ;дд Има ли някакви методи да разбереш,че си бременна в начален стадий без да използваш тестове или да ходиш на генеколог? Задавам този въпрос,защото с приятелят ми предимно го правим без презерватив /той НЕ свършва в мен/,а някои от знаците дето ги пише в тази тема/напримерно,че ми се яде повече или по-скоро,че ми се прияждат най-различни неща/ ги имам,но не мога да съм сигурна. Незнам как да премахна притеснението за нежелана бременност. (
    Притеснението ще го премахнеш след като си готова да имаш желана бременност. Има методи,но те са използвани от бабите ни едно време.Чувала съм за жаба,която използваш... не знам точно какво беше,но ако жабата умре значи си бременна,нещо такова беше
    Съвременни варианти за разбиране няма.Има само симптоми,които могат да ми помогнат да разбереш,че става нещо.
    Предполагам,че си на 15 години,което според мен е ранна възраст за противозачатъчни . Ако решиш някога да ползваш такива,то задължително се консултирай с лекар.
    До тогава съвет от мен- правете секс със презервативи,дори и ултра тънките ще ви свършат супер работа.

здравейте !!! Много се извинявам ,че ви притеснявам с глупави въпроси ,но наистина имам нужда от помощ.Историята е такава преди около 2 седмици бяхме на едно село и с приятеля ми правихме секс но презерватива се скъса и той свърши в мен.На сутринта купихме ескапел.Прочетох няколко пъти листовката не съм пила други хапчета ,алкохол и такива неща който могат да попречят на деиствието му, нито ми е процапвало няколко дена след него.Поради някаква супер голяма случаиност на следващият ден презерватива пак се скъса но той беше разбрал малко преди да свърши и свърши в ръката си.Преди 3 дена ми доиде с 2 дена закъснение което е добре защото последните месеци ми закъснява с по 7-8 дена но сега изведнъж почна да свършва ,а не е нормално защото цикълът ми е към 5 дена не по - малко и много ме е страх да не е цветна бременност.Има ли за какво да се притеснявам и какво евентуално мога да направя ?Може би се филмирам напразно ,защото съм си такава ,но с приятелят ми винаги се пазим много и незнам как точно на мен се случи.Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете и ми кажете вашете мнение по въпроса ми .Благодаря предварително !!!!! П.П. статията Ви е чудесна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си