- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако се съмнявате,че сте бременни
Отравяне със сол (солева инжекция) - този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-тия месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази "отрова", започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгеряно от разтвора и умира бързо или го умъртвяват.
Цезарово сечение - прилага се при напреднала бременност след 5-тия месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват......
Кажи ми,че това е забранено със закон!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да! о.О
И откъде си ги вадила тия описания, звучат потресаващо!
о.О Кво, на пъзел ли си играят?!медицинската сестра трябва да съедини отделните части на плода, за да се увери лекаря, че матката е напълно изчистена
Кой е най-разпространеният метод, който се прилага в най-най-най-началните етапи?
Цитатите са глупости.. Митове и легенди.
Най-разпространения метод, който аз съм чувала от една позната е, че са й изписали хапчета. Тва е за най-най-най-началните етапи. Последиците от хапчето са болезнена менструация, която трае около 2 седмици (ако не се бъркам, не помня кво ми каза тя). Оплака ми се, че няколко дни не е можела да стане от леглото от болка.
От друга знам, че са "изсмукали" бебето с някъв апарат и работата ставала за 5 минути... Тва мисля, че е вече след 1вия и до 3тия месец, ама пак не съм сигурна.
Първоначално написано от antifashionshit