- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако се съмнявате,че сте бременни
Да.
Не прочете ли листовката преди да го изпиеш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Четох я сигурно 1000 пъти,но пак се притеснявам.А тези тестове само объркват.Ако нещо се оформяше в мене предполагам щях да разбера все пак е друго тяло.Даже сега се замислям дали имаше смисъл да пия подобна химия за "големия" гаф...сега нямаше да си хабя нервите излишно.Но благодаря за отговорите marilyn!Този форум е много полезен,браво!
Може да си бременна и да нямаш никакви симптоми. Има едно предаване, не помня по кой канал беше, някой от научнопопулярните, в което разказват истории на жени, които не разбират, че са бременни изобщо.
Иначе и на мен скоро ми се случи да ми се скъса презерватива и да попадне сперма в мен, но не пих ескапел защото бяха минали няколко дни само от деня, в който ми свърши менструацията. Реших, че няма смисъл да се тровя. Дано не е станал гаф и при теб!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Здравейте!С приятеля ми правихме секс преди 4 дни (5-6 януари).Бяха минали 7-8 дни от края на менструацията ми.Първо го правихме с презерватив и когато решихме да прекъснеме за малко като тръгна да го сваля, презерватива се скъса.След това му правих свирка и свърши,но не се е мил а само се забърса със салфетка.Мина се малко време и реши да пробваме без презерватив,но го "вкара само един път и то за 2-3 секунди.Има ли вероятност "нещо" да е станало?
Имам още един въпрос.Понеже една приятелка го е правила за първи път и само в началото са го правили с презерватив,после са го свалили,но той не е свършвал в нея.Какъв е шанса(ако има такъв) да забременее от първия си път и може ли това да е станало от предеякулационната течност.Мерси предварително
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
Най-накрая една разумна тема .. За да няма повече въпроси : Дали съм бременна
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Цитатите са глупости.. Митове и легенди.
Най-разпространения метод, който аз съм чувала от една позната е, че са й изписали хапчета. Тва е за най-най-най-началните етапи. Последиците от хапчето са болезнена менструация, която трае около 2 седмици (ако не се бъркам, не помня кво ми каза тя). Оплака ми се, че няколко дни не е можела да стане от леглото от болка.
От друга знам, че са "изсмукали" бебето с някъв апарат и работата ставала за 5 минути... Тва мисля, че е вече след 1вия и до 3тия месец, ама пак не съм сигурна.
Първоначално написано от antifashionshit
здравейте на 29 този месец трябваше да ми дойде но вече 3 ти ден ми закъснява днес повръщах лошо ми е отпаднало ми е уморена съм,гърдите ми са леко подути , повдига ми се много често зърната ми са станали малко по кръгли искам да попитам дали може да съм бременна ... не съм си правила тест все още защото преди 3 месеца ми закъсня нямах такива симптоми и ми дойде но сега симптомите ги има и ме е страх че теста ще е отрицателен а много искаме бебчеБлагодаря за отделеното време
аз искам да попитам Възможно ли е да съм бременна ако не съм правила секс? Закъснява ми от 10 дни,а преди това използвах вибратор.Възможно ли е да забременея от вибратор ?
Здравейте, имам проблем, който искам да споделя с вас, понеже се притеснявам доста и имам нужда от помощ.
Последният ми цикъл започна на 5 септември, а на 20-21 правих секс, не беше с презерватив, но овулацията ми беше минала, а приятелят ми е по-голям и с повече опит от мен и не е свършвал вътре.
Трябваше да ми дойде вчера принципно, правих един тест, днес още един и двата са отрицателни (слава Богу). Днес е първият ден от закъснението на цикъла и 13 от рисковия полов акт, тестовете в такъв случай верни ли са, нали не е прекалено рано?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Браво на авторката! Темичката е много полезна и мисля, че трябва да стане важна!:*
случвало ли ви се е да имате розово течение точно когато трябва да ви дойде цикъла, това нормално ли е донякъде или непременно значи бременност при жената?
6б3З10
Здравейте, имам въпрос , пия диане 35 от почти две години, нямала съм проблем никакъв с тях, но чак сега 3 дена след цикъл ми се получи кафеникаво зацапване, при положение че взимам навреме хапчетата (и до сега приятеля ми не е свършвал в мен) трябва ли да се притеснявам
Здравейте,моята дилема е следната... През август месец ми се наложи да пия ескапел. Гафът стана на 13 срещу 14 август през нощта или по-скоро сутринта към 4/5 часа. Към 20 часа на 14 тоест около 15 часа след това пих хапчето,обаче след това не ми дойде нито три дни след това,нито седмица,а директно на очакваната дата 28.08. Като ми дойде си отдъхнах обаче забелязах нещо нередно или може би е нормално,а аз просто съм параноична. Попринцип цикълът ми е различен варира между 28 и 30 дни,но обикновено ми идва горе-долу на една и съща дата и като ми дойде е 5 дни като първият е с болки и е най-силно,вторият също е силно,но вече няма болки и от третия нататък започва да намалява,но в първите няколко дни дори и вечер си върви и то често си цапам пижамата или чаршафа,но в при менструацията ми след приема на ескапел забелязах че през третия ден беше по-слабо от обичайното и всичките дни вечер като си легнех почти нищо не течеше,започваше чак сутрин като стана. Това беше повод за съмнение и притеснение затова след като ми свърши менструацията си взех тест и го направих на 6 септември сутринта на гладно с първата сутрешна урина. Беше отрицателен. Поуспокоих се за момент,но дойде и следващо притеснение-няколко дни по-късно към 12/13 септември започнах да изпитвам чувствителност и раздразнение от страна на гърдите и имах болки в коремната област ниско долу в дясно. Може би и това притеснение е било плод на параноята ми,защото обикновено две седмици или десет дни преди да ми дойде гърдите ми стават чувствитвлни,а със гастро-интестиналният тракт си имам проблеми-често ме боли и почти постоянно имам газове,та не знам от това ли е било или е свързано с яйчниците... През септември ми дойде на 23 срещу 24 септември,тоест 27мия/28мия ден от цикъла ми и отново менструацията си беше нормална по дълготрайност-5 дни,по цвят нормална-първите два дни с ясна кръв,след третия кафеникаво,но отново на третия ден намаля по сила и стана кафяво,а преди като че ли и третия си беше кръв само че по-слабо. Тогаева реших,че може би е възможно първият тест да не е отчел правилно и си направих втори миналият вторник на 6 октомври. Той също беше отрицателен. Та въпросът ми е дали според вас има повод за притеснение или просто тъй като Ескапел е хормонален препарат с висока доза хормон "хормонална бомба,той е причината за тази промяна в месечната ми менструация??? А впрочем ходих на гинеколог, направи ми вагинален ехограф и няма кисти или нещо такова,което да е причина за болките,обаче не съм й споменала за това че съм пила ескапел,тъй като с майка ми са близки и се чуват и тя я уведомява за рвзултатите от прегледите ми.
Другият ми въпрос е дали в резултат от приема на ескапел и разбутването на хормоните могат да се получат кисти в гърдите? Питам,защото миналият месец преди да ми дойде тоест преди 23 септември гърдита ми бяха доста болезнени особено на пипане. При палпация в лявата напипах твърдо образувание,а дясната и след менструацията бе болезнена отдолу при допир. Днес бях на мамолог,направиха ми ехомамография и на лявата ми откриха фиброаденом (доброкачествено образувание) с размери 10-11 мм,а на лявата-киста с размери 5-6мм. Тъй като и докторът ми каза,че причината за кистата е хормонален дисбаланс и ми препоръча да си пусна хормонални изследсвания,това ме наведе на мисълта дали не е Ескапел причината за появата на тази киста??? Или просто и преди съм си ги имала и двете,но заради приетите хормони и разбутването като цяло на равновесието на хормоните в оирганизма ми просто са сд обострили така да се каже? За фиброаденома прочетох че е чувствителен към естрогени,прогестерони и че също нараства по време на бременност. Моля ви,дайте мнение,въпреки че ьзнам че може би всички тези въпроси трябва да бъдат зададени към съответния специалист.![]()
Здравейте на всички! Пиша ви и аз с може би баналните проблеми. Правих секс с приятеля си на 29 септември,бях в цикъл,но презерватива се е скъсал и той е свършил в мен. Пия логест,но точно тогава не бях пила таблетки..Сега имам болки в гърдите,корема м е подут и имам кафяво зацапване и на моменти кръв. Бременна ли съм?![]()
"Който има въпроси относно бременност нека пише в тази тема.Не си мислете,че ако пуснете нова тема ще ви бъде по-добре отговорено,всички отговори ще са 1 към 1.За това ви съветвам да слагате тук въпросите си,а всеки,който знае нещо по даден въпрос нека отговори."
Това е написано от създателя на темата и какво става,защо никой не дава отговори,за какво иначе е темата?
zdraveyte dami iskam edin savet az se posavetvah s lekar no iskam i stranicno mnenie predi 8 meseca rodih i vse oshte nyamam cikal i dali
moga da zabremeneya vednaga ? i ako sim bremena bez abort kak moga da premahna ploda ?pishetemi vasheto mnenie e vajno za men blagodarya vi .
Здравейте,
Правих секс с приятеля ми и имаше гаф, бяхме с предпазни мерки, но презерватива се скъса и той свърши в мен. Веднага отидох по малка нужда. След 13 часа пих Ескапел. Днес е 8-мия ден от гафа, но се чувствам странно имам болки в кръста и стомаха.. Възможно ли е това да са странични реакции от хапчето или съм бременна?
Някой да сподели имал ли е подобна ситуация благодаря ви предварително