.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Влюбена съм в най-добрия ми приятел... хелп

Здравейте приятели , наскоро осъзнах че съм влюбена в най-добрия ми приятел ... докато той ми разказваше, че харесва приятелката ми, ме облада някакво чувство , присъщо на ревност ... тогава започнах да му правя намеци, от които намеци той подразбра , че го харесвам ... На другия ден ми се обади и ме покани да се разходим .. ии на разходката той захвана темата за предишния ден когато си бяхме писали ... Бях му писала ... "Огледай се добре преди да направиш к`вото и да било...със сигурност има момиче,на което да й харесваш".. Та тогава захванахме темата и той ми каза следното : Снощи мислих много за двама ни .. нищо не ни пречи да пробваме ... много държа на теб ... но съм сигурен , че като си отида някой ще ни вкара в некви филми,ще ни заплетат в интриги,ще се скараме и ще те загубя напълно...а ти много добре знаеш,че не искам тва да се случи..и само заради това е най-добре да останем както сме.." .... К`во да правя хораа ? (а относно приятелката ми...разочарова се от нея)....

А как разбра че го обичаш ? кога разбра ? по какво съдиш че го обичаш ? ..
    много е важно да разбереш дало го обичаш като за гадже или проато го обичаш като фр ..

извин темата :

темата ми е позната .. много хресвах едно момиче .. наи вече характера и и се надявах сяка нощ да стане нещо междо нас .. след време ми призна че ме обича и аз почхан да и се " моля " да излезам .. но тя винаги ми отказваше .. и сега вече не ми пука за нея ( а бяхме много добри приятели .. седяли сме до 5 часа и сме си прекарвали много добре .. можеби ми беше наи добрата приятелка )

та мисалта ми е

не го оставяи да ти се моли защото после ще страдаш много сигорен сам

Никъде не съм споменала че го обичам.. За вен да си влюбен и да обичаш са 2 различни неща... а и не съм напълно сигурна дали **обич** е точната дума......

Супер фен Аватара на 4o4ina
    може би е прав..

И каква е според теб разликата между обичам и влюбена?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    останете си за сега приятели,пък по-нататък може би не6о повече
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пловдив
    Аз рискувах и се радвам , че го направих...сега съм супер щастлива Но ако нямате наистина силни чувства..по-добре хич не се захващайте

Мега фен Аватара на sasha_90
    Била съм в подобна ситуация.Рискувахме,бяхме заедно-беше хубаво.Е,сега не сме заедно,но не съжаляваме,че сме опитали.Все още се засичаме тук-там и си имаме същото приятелско отношение.
    За вас-ако искате опитайте,вашо е решението.Но щом той не иска,трябва да чакаш.Аз чаках и спечелих.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Изживейте сега емоциите си, ако чакате, нищо няма да се случи)

Не разбрахте ли, че приятелство (за дълго време) между момче и момиче не може да има

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    Не разбрахте ли, че приятелство (за дълго време) между момче и момиче не може да има
    Не, не разбрахме. Това, че имаш връзка с едно момче, не значи, че не може да ти е приятел, а напротив.

Рискувай, не мисли за това какво може да е след време. Изживей си моментите, но помисли дали наистина имаш нещо към него.

^ то ясно, че момичето ако е грозно нищо няма да стане, ама ако момичето е хуаво 100% някога се случва ;>

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Епик.

Благодаря много на всичкии... Нещата започнаха да се нареждат Да видим колко ще се задържим

Pathetic excuse for human being...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

аз съм в подобна ситуация, само че съм от другата страна .. най - добрия ми приятел ми каза, че иска да е с мен, че ме обича не просто като приятелка и сега се чувствам доста кофти, защото не искам да прецакам всичко, което сме градили през годините ..

връзките ми повечето пъти са били само с най добрите ми приятелки am при 2 се получи добре след връзката а по време ужасно :С но иначе с другите две н6 нестана забравихме се и тва е (cry)

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Според мен риска е голям, защото това не е кое да е момче, а най-добрият ти приятел. И евентуално, ако между вас има нещо, след време, когато се разделите то по-някакъв начин ще оказва влиание на отношенията ви поне в началото, а ако се зароди обич със сигурност. Замисли се дали си готова да рискуваш, защото като приятел ти остава завинаги.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Прав е.Поне според мен.Може да си възприела чувствата си погрешно,все пак сте близки фр..Може да си го изревнувала,но като фр Не си заслужава да рискувате
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си