- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не става с думи, а на мен ми писна..
Здравейте.., от няколко месеца харесвам едно момиче, всичко си е перфекно тя също ме харса.., но имаше гадже, което шич не се държеше добре с нея, приемаше е като даденост, бездушен предмет и тн.., е тя скъса с него заради мен, но той от тогава не спира да ми се прави на мъж, но на думи, как щял да ме бие ала бала и тн., проблема е, че не спира, 10000 пъти съм му обеснявал всичко като нормален човек, но той само говори, обиждаме и тн., а на живо като се засечем само прошушва нещо и продължава, на мене ми писна.., накрая мисля да спра да говоря и да се сбие пък квото стане поне да млъкне..
П.С, той е на 16, аз 15..
С такива,хич да не се занимаваш.Това е човек,който не разбира.Не се занимава.
Ами честно да ти кажа,недеи са занимава да се биеш и тн,защото винаги става по лошо.Хвани го нахрани 1 както си трабва за да млъкне,и да му даржи доста време. Това ти предлагам аз.Или го блокни в сакйп;фб и тн.Първоначално написано от Zaqkkk
И? Ние трябва да дойдем да го набием, така ли?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
^ ха-ха, спуках се от смях, чесно!
Ами аз съм го блокнал, но просто тоя на всички разправя глупости и тн, просто ме злепоставя и ми е гадно..
Edit: Колкото до нахранването, аз съм го правил точно преди да го блокна в скайп и думите му бяха "Малее ако знаеш къф бой те чака п**** тъ*" и тн., ии нищо след това ме е виждал и освен да ме убиди друго не прави.., ии нервя се порсто..
И защо пускаш тема?Просто не му обръщай внимание,нека да си говори...
Аз ако бях момче и бях на твоето място щях да си уредя една среща с него да се видим само 2та...Пък тогава вече квото дойде-дали ше го бия,дали той мене..дали ше си говорим.Пха.Пък той ако не иска да се срещнем,тва е вече негов проблем показва колко е жалък само.
Ами и аз така мисля, но просто не знам, момичето ми казва да не се занивам но на мен ми писна, пък и ако се видим лично, едвали ще дойде сам, защото е шубе, пък ако се видим 100% няма да може да говорим, сигурен съм, че ще каже нещо, което ще ме подразни и...Първоначално написано от SuNsEt
Не се занимавай,трай си,нека ти говори квото си иска,ти не му обръщай внимание.
Нали знаеш как е в детската градина?!
Едно дете се закача с друго и то продължава и се кефи ,защото другото му обръща внимание и се оплаква на госпожата.
Същото е при теб само дето ние сме ти госпожата.Ако дори се правиш ,че не знаеш кой е тоя,ще му стане скучно и ще спре.
да тъпо е да те обиждат и ти да не искаш да се биеш щото боя не е решение само не разбирам защо мен никой не ме обижда// anabolic power
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Зрителната измама е голямо предимство.Първоначално написано от LuxurySk0B
До автора. Игнорирай го в социалните мрежи. Някой път ко тръгне да рипа на бой на улицата... ако никога не си се бил, просто го хвани и стисни за ташаците, колкото сила имаш. Ша забрай как се казваш даже...
Temet Nosce
벨야카
Абе боя няма да помогне.Не се занимавай с него и като види,че не му обръщате внимание ще спре.Не падай толкова долу,че чак до бой да стигаш![]()
Яд го е, защото си му откраднал момичето-просто няма по какъв друг начин да го покаже.Не му обръщай внимание.
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
спри да му обръ6tаш внимание
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Или просто не му обръщай внимание,нека си говори.Завижда ти и се дразни,че си с нея и че го е скъсала заради теб.Изобщо не се занимавай !
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Пич...според мене с фразата 'Голям си мъж ама (еди коя си там...) ще е с мене тая вечер нали?...' смятам че му затваряш устата перманентно...поне ако има достатъчно акъл за да загрее и достойнство да не се ззаяжда след това...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Лол, поне един от гениалните умове се сети... Въпроса е, че може да предизвика две емоции - или да му стане тъпо и да млъкне, или да се ядоса и да ти скочи. За това трябва да си готов и за боя. Като цяло това да не му обръщаш внимание не е никакво решение. Или ще го спукаш от бой един път, или засегни темата с приятелката си. [където явно му е "болното" място]Първоначално написано от blader
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
незнам но ако не му обърнеш внимание ще си помисли,че те е страх и ще стане още по-настоятелен и няхален.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!