- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изоставена [cry]
Не знам защо, но след като вечерта преспах у приятелка с още едно дете, те започнаха да се отдалечават от мен. Уж им казах да дойдат да ме викнат, за да идем до магазина, те се завряли у едната,, заради котето на Х. Имам чувството, че за К. котето е по-важно от мен. Когато й звънях по телефона днес, тя беше у Х. и ми се развика, че съм събудила котето. Please, help me!![]()
Кажи 'и, че човешките взаимоотношения са много по-важни от едно животно и ако ти е истинска приятелка ще те разбере. Няма к'во повече да кажа.![]()
ъм... имаш две възможности - да си върнеш незначимо за другата страна "приятелство" като станеш за смях и се извиниш, че си събудила свещеното животно.. (тия Х и К да не са египтяни бтв? Хеопс и Клеопатра, йеа!) другата възможност е да им биеш шута демонстративнощото тва не са приятели
![]()
Ами най-добре се извини или поговори с тях . Каквото и да решиш ти желая успех
Да бе .. Според мен не трябва да се извиняваш!Няма закакво !!
Божее .. скарала ти се, че си събудила няква котка![]()
![]()
Трябваше да и кажеш, да сложат на котката някви тапи за уши, че да не се тревожат, ако някой звънне,че ще се събуди..![]()
![]()
Намери си нови приятелки.![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
неправилно казано, по-скоро формулирания съвет трябва да приема вида "Намери си приятелки" - това преди не са приятелкиПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
Имай едно на ум,щом те зарязват,заради едно коте.От сега нататък,аз поне,не бих им имала пълно доверие.
Хах така е
Благодаря ви много. За сега ще чакам още една издънка и тогава ще си поговорим. И с двете)
Късмет
^ Не знам кой клас са, ама сигурно са от защита на животните или как се казваха там онея ..![]()
Да не си пърдяла докато са спели и за това сега да те избягват.
ЛЕЛЕЛЕЛЕ...НЕ! НЕМОГА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
![]()
![]()
Проблема ти е сериозен,но просто не се сдържах
![]()
![]()
![]()
Нз дали приятелките ти са 3ти клас,но определено умственото им ниво е на 2 ГРУПА..На твое място бих бил един шут на котката,така,че повече да не може да заспи
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Хах, мерси, ама никой не се е оплаквал, че съм пърдяла, ако съм спала с него.
Инак, мерси, ама тя е на море и ша чакам още седмица
Ами не са трети, пети са, ама едната с ум, като за първи.
![]()
оо, нее, каква загуба, божее....
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
wtf:скарала ти се защото си събудила котката??
ти сериозно ли![]()
Не ги търси известно време и накрая ще ти се извинят...Преди когато се скарах с моите приятелки направих така![]()
Тези твои приятелки още си разсъждават по детски. По-добре се занимавай с някой на твоето ниво.
Може да си хъркала ?!![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ужас![]()
![]()
Тва са лапешки работи ,сега иди и убий котката![]()