.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Не знам дали ще издържа

не съм сигурен дали темата е за тук,но ако се наложи-преместете я.така,с гаджето ми учим в различни училища,като тя е в един клас с бившия си.Аз съм много ревнив и тя все ми казва че я опипва,бъзика я с разни работи и тн..ясно ви е какво ми е.Доста по-дребен е от мен(за ръст говоря)а и аз съм много добре сложен,с 2 думи няма проблем да се разправим с него.Лошото е,че тя не обича такива неща и не знам какво да направя.Казвам ви,МНОГО съм ревнив.Искам да си поговоря с него,да го сплаша,но той все ме избягва и взима всичко на шега
    Усмихни се,живота е кофти

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    хубаво бе, бъди си ревнив.. тя е с тебе нали? Освен ако тя не иска, няма как той да ти я "открадне".. а ако тръгне с него, значи и да си ревнив и да не си.. все тая..

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    хубаво бе, бъди си ревнив.. тя е с тебе нали? Освен ако тя не иска, няма как той да ти я "открадне".. а ако тръгне с него, значи и да си ревнив и да не си.. все тая..
    аз съм сигурен,че няма да тръгне с него,ама въпроса е че това че я обарва МНОГО,АМА МНОГО ме дразни

Град
    around the world !
    Аз пък да ти кажа според мен тя се опитва да те дразни по някакъв начин и те провокира да си ревнив, след като ти казва тези неща. Не е нужно да го сплашваш и такива неща, кажи 'и, че ако тя самата не е поискала - няма това да стане и няма да му позволява. Все си мисля, че те кара да ревнуваш =))

тя не е такава,аз съм я предупредил,че съм много ревнив.Тя не е от тези,които се правят на интересни и не мисля,че го прави за да ме дразни.До колкото знам до скоро са били и танцова двойка е някакви курсове,но тя помоли да й сменят партньора само заради мен-така че се съмнявам че ме провокира

Град
    Дружба
    еми тогава... кво се палиш... ако тя иска, няма да позволи на оня да я бара...

Град
    Враца
    еми тогава... кво се палиш... ако тя иска, няма да позволи на оня да я бара...
    Точно казано!

добре,а вие какво бихте направили на мое място?

Град
    around the world !
    Аз лично на твое място ще поговоря с нея, за да разбера тя какво изпитва към него, вече само приятели ли са. Тя ако е момиче на място ще държи дистанция с него и ще си бъде само с теб

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Аз лично на твое място ще поговоря с нея, за да разбера тя какво изпитва към него, вече само приятели ли са. Тя ако е момиче на място ще държи дистанция с него и ще си бъде само с теб
    говори ли сме с нея за това,те дори вече не са приятели,но той постоянно я притиска.Помня на РД-то й бяхме останали само двамата с нея и сякаш той знаеше и й звънеше и пращаше СМС-си през 2 минути от сорта на "4РД,помниш ли когато..."Тогава не знам как се сдържах.

Град
    Дружба
    аз не съм ревнив..... много и не знам аз как бих реагирал... ако е тръгнала с мене, ше бъде с мене.. ако ше ми се връща при оня, да си оди при него, на мен не ми е притрябвало момиче, дето не знае кого иска..

аз не съм ревнив..... много и не знам аз как бих реагирал... ако е тръгнала с мене, ше бъде с мене.. ако ше ми се връща при оня, да си оди при него, на мен не ми е притрябвало момиче, дето не знае кого иска..
    тя изобщо не харесва онзи,просто той я притиска

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от BakuTo
    еми пак те питам - кво се палиш в такъв случай?

Цитирай Първоначално написано от BakuTo
    еми пак те питам - кво се палиш в такъв случай?
    кофти ми е,че я притиска,бъзика,обарва...мн го ме дразни,тя не иска да ни събира защото ме е виждала като се ядосам какво става.Неприятно й е,и това си личи,и на мен ми става кофти.Пак ви питам-ако някой ви бара гаджето,вие как бихте реагирали?

Град
    Дружба
    бих му чупил сурата.. ама ако приятелката ми не харесва тоя вид разправии... сеа.. може и да го изръчкам да му кажа "чичка, виж сеа.. барай колкото си искаш, само не мойто момиче.." ако вземе да се пъне - вариант 1 - чупиш му сурата вариант 2 - няма..

бих му чупил сурата.. ама ако приятелката ми не харесва тоя вид разправии... сеа.. може и да го изръчкам да му кажа "чичка, виж сеа.. барай колкото си искаш, само не мойто момиче.." ако вземе да се пъне - вариант 1 - чупиш му сурата вариант 2 - няма..
    мерси само трябва да го срещна "случайно" някъде

На колко сте ??
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

аз на 15,тя на 14

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    На колко сте ??
    друг клас ше са, предполагам, че са 8ми клас начи 14 ли се падаше

а аз тая година дето иде ше завършвам.. ако се чудиш кви глупости писах - от "Реджеп 3" са

а аз тая година дето иде ше завършвам.. ако се чудиш кви глупости писах - от "Реджеп 3" са
    Бе аз питах за автора и гаджето му, ама мерси все пак за инфото

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Бе аз питах за автора и гаджето му, ама мерси все пак за инфото
    аз щото реших, че се чудиш колко треа съм голям да говоря тка и отделно и за гадьетата да питаш..

ем BaKuTo, ко да ти кажа.. не се коси

аз щото реших, че се чудиш колко треа съм голям да говоря тка и отделно и за гадьетата да питаш..
    Хихи

Мега фен Аватара на sasha_90
    Едно е да ревнува,друго да се биеш.Първо с бой няма да излекуваш ревността си и второ-ще стане по-зле.Другото,което си мисля е,защо има момичета,които позволяват да ги обарват.Винаги съм се чудила-тези момичета нямат ли поне малко достойнство.

Другото,което си мисля е,защо има момичета,които позволяват да ги обарват.Винаги съм се чудила-тези момичета нямат ли поне малко достойнство.
    Точно!!=D> Не мисля, че вината е само в другото момче.

хахах аз такива ги знам.. Еми нищо не може да се направи ако я обарва щот той винаги ще го взима на майтап и т.н..
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си