хмм.. най ~ яките пищови правени до сега.. давайте пример![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
Имаше такава тема,с доста пищови..
Бях гледала във ВиБокс някакъв клип,в който пищова
беше в химикала..Не знам как да го обясня..
Ама ми беше доста интересно,де![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
пишеш на лист с химикал на който му е свършило мастилото и после като го погледнеш под ъгъл и се чете мн яко
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
За момичетата - Пишеш на малко продълговато листче и го залепваш от вътрешната страна на гривната си.
Слагаш си пищов в сутиена (работи)![]()
И колкото и да е странно най-добрият ми пищов - написах си всичко важно на едно листче, загубих го, но вече бях запомнила какво пишеше на него.. Та по-добре да назубриш малко пищовче отколкото цял учебник.
Аз винаги си пиша квото ми трябва на телефона като чернова и го слагам под горницата сии и от време на време поглеждамм![]()
ние по време на тест си лепваме едни листове от тетрадки на долния рафт на чина,просто чиновете бяха такива,че нищо не се виждаше![]()
Усмихни се,живота е кофти
от вътрешната страна на етикета на празно шише колаа .. действа !![]()
Ами зависи колко е дълаг текста.Когато ми е по немски и имам отговорите си ги пиша на много мънички листчета и ги пъхам в пръстена ми.После като тя не ме вижда просто дръпвам едното листче от пръстена и си пиша.
На кого му пука ?!Първоначално написано от Unendlich
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
хихи давайте още примерии![]()
![]()
![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
Потърси старата тема бе, мързел...Първоначално написано от kristal4ee
на тестоете по специалните предмети, ако не знаем нищо, се "самокъсаме", ама снимаме тестовете, за да може на 2ро явяване да си ги вземем![]()
аре дайте старата тема плсс![]()
:P
дайте старата тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми потърси я бе, човек... докато чакаш, можеш да я намериш...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=52468 надявам се да е тя![]()