- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 години ..
Значи аз съм момиче на 14 , гаджето ми е на 15.
Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами вслушай се в себе си.
Ти искаш ли да я свалиш? Ако не искаш, НЕДЕЙ да я сваляш, независимо дали ти е гадно за момчето. От поста се разбира, че не искаш. Т.е. недей.
Уважавай себе си![]()
По скоро бих казал вслушай се в себе си - ако не искаш да я сваляш,не я свалай,ако пък искаш-пак недей я сваляй.
Нали ти е гаджето, иска да те види гола, какво лошо в това? Тейк да топ офф
Исках само едно мнение като на човек
НОРМАЛНО ЛИ Е НА 14 ГОДИНИ ДА СИ СВАЛЯ БЛУЗАКА ПРЕД ГАДЖЕТО МИ !?!?!
Да нормално еПървоначално написано от JUSTniki
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
казано на английскиПървоначално написано от thefreak
![]()
Покажи му само раменце и кажи "Повече като стана на 15." Тогава ще му покажеш друго раменце. ; )
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Хах както желаеш, ние ли да ти кажем кво искаш? Ако искаш свали си я, ако искаш даже и гола се съблечи пред него, всеки е виждал голи момчета или момичета, така че няма нищо лошо в това![]()
Недей да даваш такива съвети, че току виж се появила поредната тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?". :X
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
От една страна е напълно нормално, след като вече сте заедно от година и половина, гаджето ти да иска да те види без дрехи, от друга е тъпо да правиш нещо, което не искаш. Затова първо си изясни ти желаеш ли да се съблечеш пред него, или не и ако не, седни и му обясни като бял човек, че не си готова за това. Пък той, ако е свестен, ще те разбере.
Айде айде стига драматизации.. щом за такова нещо пита, за другото едва ще започне да мисли след 3-4 години...
xCutOutMyTearsx, ако е умна, няма да стане така, от нея зависи...Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
thefreak, това, че не иска да мисли за "такива работи" отсега и си държи на достойнството, не е равносилно на драматизация...според мен.
.. накарай го да си свали гащите пред всички и тогава да претендира!! ..
Изобщо не му се връзвай ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А дано!![]()
Е, виж, за тоя вариант не се бях замисляла! Авторке, ако си падаш сеирджийка, вече знаеш какво да правиш!.. накарай го да си свали гащите пред всички и тогава да претендира!! ..
Изобщо не му се връзвай .. Cool![]()
![]()
![]()
![]()
да ви имам проблемите
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от JUSTniki
Май не си наясно със себе си.Първоначално написано от JUSTniki
Уж нищо не искал... а сега желае нещо от теб и ти се колебаеш как да постъпиш?!
Казано направо иска да правите секс ,не се ли сещаш ?!?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от whysosad
Ето ти отговор!
![]()
![]()
![]()
Извинявай ама вие имате сериозна връзка и е нормално да поиска да ти види сутиена..кво толкова се спичаш?![]()
Свали си тениската и дънките и прашките и сутиена...и обувките...
Глупава работа...Явно и ти си поредната,която има предостатъчно свободно време да си измисля глупости по форумите![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!