- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 години ..
Моля свали си тениската и се хвърли през терасата ! Благодаря :}
Ем, горкия .. година и половина ... още не може да те накара да си свалиш блузката![]()
![]()
Смятай как го хранят френдовете като знаят че даже не я е виждал по шайби па камоли нещо по пикантно от товаПървоначално написано от mnogoznaikO
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
хахаха така се почва, после ше иска да ти види мааалко под сутиена на тъмно, после още малко и още малко и до месец те е наебал вече... прави си сметка искаш ли го или не, не бъди наивна и не вярвай на възбудено момче...
лад дъ фък.... от година и половина сте заедно и не щеш да си свалиш тениската... да съм те отсвирил отдавна... такива хора като него тряя да им дадете медал...
![]()
а вие какво и пълните главата с глупости! щел да иска после и гащите и т.н ако иска тя ще си прецени дали да му пусне или не
![]()
![]()
![]()
аз бих казал че е малка за сериозно гадже щом е толкова срамежлива и пита тук дали да си свали тениската - продалжението ще е дали да му го пипнатова последното е базик
Бахти дилемата![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
Ако ТИ искаш да я свалиш, я сваляй..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
1 година и половина сте заедно
свали на половина
другата половина другата година
![]()
╔═══╗ ♪
║███║ ♫
║ (●) ♫
╚═══╝♪♪
eгати к`во толко се подигравате на момичето ..много ясно, че ще се притеснява ..
![]()
awerw♥
аз като бях на 14 нечаках година и половина да си сваля блузката или нещо другоспоко гадже ти е нете кара да му пуснеш а да си свалиш блузката
![]()
И сигорно ся като си на повече години не чакаш покана да си свалиш гащичкитеПървоначално написано от vanchetooo
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
предпочитам такива теми от колкото на 14 бременна какво да прявя?според мен недей даже се радвам,че не искаш да го правиш ..
![]()
хах.. Значи се оплакваш, че не иска да те пипа.. пък после се притесняваш да си свалиш блузката..Не те разбирам, но май ти и сама не се разбираш..
![]()
Ммм, да![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И квовикаш си " я по добре другите да ми кажат какво да правя" ;D стегни се малко
имаш глва..предполагам и мозък в нея сама може да си решиш ше си сваляш ли тениската или не LOL
![]()
Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
Губя се на фона на силикона по балкона ти.
Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
Незадоволена си-ще реша проблема ти.
Емм..да хората са прави ако искаш го направи това е твойта воля! Ако момчето поиска и секс и ти не искаш ще му пуснеш ли?Трябва да ти идва отвътре не просто да искаш да задоволиш капризите му!
![]()
![]()
Вече и аз не знам какво е нормално. За едни хора е нормално да се свалят дрехите на първата среща, а за други е нормално след пълнолетие...Аз заради това си карах жестоко детство с момчетата и сме правили бели. Много от тях са ми предлагали да сме гаджета, но аз съм им отказвала...не, че не съм ги харесвала, но до онзи момент за мен без гадже си ми беше по добре...няма скандали, ревност, въпроси от типа имам ли венерически болести или бременна ли съм и си напълно свободен. Одрязвах ги до 15 години и полувина и никой не ме е тормозел да си вдигам блузата...освен на купони, ама там като обърнем по 1 бутилка текила и оди си спомняй кой какво е видял.![]()
Ти си решавай дали да го правиш. Моят съвет е доживей си свободна детството и бъди щастлива. Забавлявай се, а след време прави глупости и грешки, че да си вземеш поука...на кратко ....наживей се..първо детството, а после сексът.
Аз лично никога не бих баламосвала едно момче в продължение на 1 година да не му давам секс. Той може да те обича, може да е с теб, но си има нужди и не му е много яко сигурно без секс. Или го зарежи за негово добро, или му угоди с тениската...не е голяма саможертва.
Свали я.Първоначално написано от JUSTniki
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Забога, момчето е на 15... надали е имал опит за да му е мъчно за него.Първоначално написано от Callisto
А на авторката вече и дадоха отговор - ако иска, да я сваля, ако не иска, да не я сваля. Няма го тоя момент, че той щял да иска още.. след като за година и половина не е - явно няма. А момичето изглежда не е глупаво, щом изобщо има колебания, а не я е свалила още на първия месец.. Явно ще може да прецени до къде да доведе нещата.