.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Моля свали си тениската и се хвърли през терасата ! Благодаря :}

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ем, горкия .. година и половина ... още не може да те накара да си свалиш блузката

Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Ем, горкия .. година и половина ... още не може да те накара да си свалиш блузката
    Смятай как го хранят френдовете като знаят че даже не я е виждал по шайби па камоли нещо по пикантно от това
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

хахаха така се почва, после ше иска да ти види мааалко под сутиена на тъмно, после още малко и още малко и до месец те е наебал вече... прави си сметка искаш ли го или не, не бъди наивна и не вярвай на възбудено момче...

лад дъ фък .... от година и половина сте заедно и не щеш да си свалиш тениската... да съм те отсвирил отдавна... такива хора като него тряя да им дадете медал... а вие какво и пълните главата с глупости! щел да иска после и гащите и т.н ако иска тя ще си прецени дали да му пусне или не

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен

аз бих казал че е малка за сериозно гадже щом е толкова срамежлива и пита тук дали да си свали тениската - продалжението ще е дали да му го пипна това последното е базик

Бахти дилемата
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Супер фен Аватара на Passi0n

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Безмозъчно!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Ако ТИ искаш да я свалиш, я сваляй..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

1 година и половина сте заедно свали на половина другата половина другата година
    ╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪♪

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    eгати к`во толко се подигравате на момичето .. много ясно, че ще се притеснява ..
    awerw

аз като бях на 14 нечаках година и половина да си сваля блузката или нещо друго споко гадже ти е нете кара да му пуснеш а да си свалиш блузката

Цитирай Първоначално написано от vanchetooo
    аз като бях на 14 нечаках година и половина да си сваля блузката или нещо друго споко гадже ти е нете кара да му пуснеш а да си свалиш блузката
    И сигорно ся като си на повече години не чакаш покана да си свалиш гащичките
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

....

предпочитам такива теми от колкото на 14 бременна какво да прявя? според мен недей даже се радвам,че не искаш да го правиш ..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    хах.. Значи се оплакваш, че не иска да те пипа.. пък после се притесняваш да си свалиш блузката.. Не те разбирам, но май ти и сама не се разбираш..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ммм, да
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

И кво викаш си " я по добре другите да ми кажат какво да правя" ;D стегни се малко имаш глва..предполагам и мозък в нея сама може да си решиш ше си сваляш ли тениската или не LOL
    Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
    Губя се на фона на силикона по балкона ти.
    Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
    Незадоволена си-ще реша проблема ти.

Емм..да хората са прави ако искаш го направи това е твойта воля! Ако момчето поиска и секс и ти не искаш ще му пуснеш ли?Трябва да ти идва отвътре не просто да искаш да задоволиш капризите му!

Голям фен Аватара на Callisto
    Вече и аз не знам какво е нормално. За едни хора е нормално да се свалят дрехите на първата среща, а за други е нормално след пълнолетие...Аз заради това си карах жестоко детство с момчетата и сме правили бели. Много от тях са ми предлагали да сме гаджета, но аз съм им отказвала...не, че не съм ги харесвала, но до онзи момент за мен без гадже си ми беше по добре...няма скандали, ревност, въпроси от типа имам ли венерически болести или бременна ли съм и си напълно свободен. Одрязвах ги до 15 години и полувина и никой не ме е тормозел да си вдигам блузата...освен на купони, ама там като обърнем по 1 бутилка текила и оди си спомняй кой какво е видял.

Ти си решавай дали да го правиш. Моят съвет е доживей си свободна детството и бъди щастлива. Забавлявай се, а след време прави глупости и грешки, че да си вземеш поука...на кратко ....наживей се..първо детството, а после сексът.
    Аз лично никога не бих баламосвала едно момче в продължение на 1 година да не му давам секс. Той може да те обича, може да е с теб, но си има нужди и не му е много яко сигурно без секс. Или го зарежи за негово добро, или му угоди с тениската...не е голяма саможертва.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    hruc

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Супер фен Аватара на fenasf

Re: На 14 години ..

Цитирай Първоначално написано от JUSTniki
    Значи аз съм момиче на 14 , гаджето ми е на 15.
    Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?!
    Свали я.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз лично никога не бих баламосвала едно момче в продължение на 1 година да не му давам секс. Той може да те обича, може да е с теб, но си има нужди и не му е много яко сигурно без секс. Или го зарежи за негово добро, или му угоди с тениската...не е голяма саможертва.
    Забога, момчето е на 15... надали е имал опит за да му е мъчно за него.

А на авторката вече и дадоха отговор - ако иска, да я сваля, ако не иска, да не я сваля. Няма го тоя момент, че той щял да иска още.. след като за година и половина не е - явно няма. А момичето изглежда не е глупаво, щом изобщо има колебания, а не я е свалила още на първия месец.. Явно ще може да прецени до къде да доведе нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си