- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 години ..
Значи свали си я , след това той ще поиска и панталоните да си свалиш. След това сутиена и бикините и след това ще се изчукате и ще сте като всички останали безмозъчни тийнове дето се ебат на по 14.![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПървоначално написано от JUSTniki
![]()
![]()
ШОКИРАН съм не виждам нищо от това да си свалиш тениската се 1 си на басейн с бански..
em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec![]()
![]()
ем по-добре късно от колкото никога
ОДИН!!!
Като прочетох преди какви притеснения си имала... Абе момиче, я се съвземи малкоооооооооооооо! На теб не може да ти се угоди, в всяко нещо намираш нещо странно.Не си първата тинейджърка на 14 години.Стига висиш по форумите да питаш за всяко нещо, като чели ние знаем на момчето какво му е в главата, ма като виждам май на теб в главата ти няма нищо, момчето си е добре.Първо не искал да я пипа, притеснена наща, сега пък искал да я види... пак в истерия.Живей си там, а не се чуди оо защо като ме ощипаха ме заболя.
А вие откога сте с приятеля ти.От 10 годишни? Ебахти и трагедията.Първоначално написано от faced
Свали я, кво му мислиш?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ако мене питаш - от 16 годишни? Не разбрах какво имаше предвид с това.Първоначално написано от jackoboy
ахаххахаххахаххахахха не мога да се събера от земята![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Като дойде времето да правиш секс с този твой "приятел",преди да ти го вкара,ще му кажеш: Чакай да питам в teenproblem да ми го вкараш ли или да не ми го вкараш.
Ставате вече смешни с тия прости теми.Толкова ли си ТЪПА,че не можеш да преценяваш сама какво да правиш,а питаш в сайтовете.
ДА,ТЪПА СИ!!!![]()
![]()
![]()
Еми да, все едно си на басейн, какво толкова ? Сваляай
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Момент да ми мине изумлението. Ама ти лапенце си гордо ли, че си само на 12 а вече някакво момче ти е гледало мястото където някой ден ще ти порастнат цицки? Трагедийка си, малкото... след няколко години ще си баси износения парцал гаден, както си тръгнало, че и ми се радваш.em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec funfunfun funfunfun
Първоначално написано от JUSTniki
Ами и аз съм на 14, но съм момче и така както аз си представям ситуацията мога да ти кажа, че той иска повече, но не смее да ти го каже и за сега се опитва да се самозадоволи с това.
Всичко започва от тениската![]()
![]()
(Честно казано не помня дали вече писах в темата...)
Относно колебанията ти...Първо порасни,пък тогава мисли на кого ще си показваш пълнежа на сутиена.Не,не говоря за годините.Говоря за акъла.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от faced
;dd .. откъде да се знае , може момичето да е надарено :d... по темата : ти си решаваш , ние не сме в акъла ти и не можем да ти кажем ти какво искаш
..
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
То и аз така казвах ... " абее свали си чорапите.... " , " ... не искам .. " и така си мина времето без да ги свали!
Русото дразни ..... черното празни!
Ако сте още гаджета след 1-2години може да те види и със сутиенПървоначално написано от m0nichka98
![]()
Година и половина ... Ако ти не мислиш за секс, то момчето мисли и се чуди как да ти го каже. Все пак това е начин да се сближите повече ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ама ти ако за всяко малко нещо се притесняваш толкова,какво остана за секса ? "Нормално ли е,момиче на 14 години да си свали тениската пред гаджето си "- Сега ако ми кажеш,кое не му е нормалното ?
Иначе както ти и казаха - Ако го искаш това - Направи го,ако не - не..
Ама все пак сте от почти 2 години заедно,пък да питаш такива въпроси![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Заедно сте от година .. момчето е на 15 хурмоните бошуват ;д .. нормално какво може да иска..то от там се почва .. направи това което искаш .. щом ходите от 1 година , мисля че трябва да имаш вяра в него .. и ако му кажеш,че не искаш би трябвало да те разбере..защо да правиш нещо на сила .. поговори с него .. и ти самата си помисли за това какво искаш да направиш![]()
" Гроу Ъп " ...Първоначално написано от JUSTniki
![]()