.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Голям фен Аватара на rammstein123
    Мда, много ще види...
    Saatana! Vittu! Perkele!

Значи свали си я , след това той ще поиска и панталоните да си свалиш. След това сутиена и бикините и след това ще се изчукате и ще сте като всички останали безмозъчни тийнове дето се ебат на по 14.

Re: На 14 години ..

Цитирай Първоначално написано от JUSTniki
    Значи аз съм момиче на 14 , гаджето ми е на 15.
    Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?!
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ШОКИРАН съм не виждам нищо от това да си свалиш тениската се 1 си на басейн с бански..

em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ем по-добре късно от колкото никога
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    и после какво стана?
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от m0nichka98
    em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec
    то е за гордост да знаеш

Като прочетох преди какви притеснения си имала... Абе момиче, я се съвземи малкоооооооооооооо! На теб не може да ти се угоди, в всяко нещо намираш нещо странно.Не си първата тинейджърка на 14 години.Стига висиш по форумите да питаш за всяко нещо, като чели ние знаем на момчето какво му е в главата, ма като виждам май на теб в главата ти няма нищо, момчето си е добре.Първо не искал да я пипа, притеснена наща, сега пък искал да я види... пак в истерия.Живей си там, а не се чуди оо защо като ме ощипаха ме заболя.

Цитирай Първоначално написано от faced
    то е за гордост да знаеш
    А вие откога сте с приятеля ти.От 10 годишни? Ебахти и трагедията.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Свали я, кво му мислиш?
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от jackoboy
    то е за гордост да знаеш
    А вие откога сте с приятеля ти.От 10 годишни? Ебахти и трагедията.
    Ако мене питаш - от 16 годишни? Не разбрах какво имаше предвид с това.

Град
    Пловдив
    ахаххахаххахаххахахха не мога да се събера от земята
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Като дойде времето да правиш секс с този твой "приятел",преди да ти го вкара,ще му кажеш: Чакай да питам в teenproblem да ми го вкараш ли или да не ми го вкараш.
    Ставате вече смешни с тия прости теми.Толкова ли си ТЪПА,че не можеш да преценяваш сама какво да правиш,а питаш в сайтовете.
    ДА,ТЪПА СИ!!!

Еми да, все едно си на басейн, какво толкова ? Сваляай
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec funfunfun funfunfun
    Момент да ми мине изумлението. Ама ти лапенце си гордо ли, че си само на 12 а вече някакво момче ти е гледало мястото където някой ден ще ти порастнат цицки? Трагедийка си, малкото... след няколко години ще си баси износения парцал гаден, както си тръгнало, че и ми се радваш.

Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?!

Ами и аз съм на 14, но съм момче и така както аз си представям ситуацията мога да ти кажа, че той иска повече, но не смее да ти го каже и за сега се опитва да се самозадоволи с това.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Всичко започва от тениската
    (Честно казано не помня дали вече писах в темата...)

Относно колебанията ти...Първо порасни,пък тогава мисли на кого ще си показваш пълнежа на сутиена.Не,не говоря за годините.Говоря за акъла.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    то е за гордост да знаеш

;dd .. откъде да се знае , може момичето да е надарено :d ... по темата : ти си решаваш , ние не сме в акъла ти и не можем да ти кажем ти какво искаш ..

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

То и аз така казвах ... " абее свали си чорапите.... " , " ... не искам .. " и така си мина времето без да ги свали!
    Русото дразни ..... черното празни!

az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec
    Ако сте още гаджета след 1-2години може да те види и със сутиен

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Година и половина ... Ако ти не мислиш за секс, то момчето мисли и се чуди как да ти го каже. Все пак това е начин да се сближите повече ..

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec
    Ако сте още гаджета след 1-2години може да те види и със сутиен

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама ти ако за всяко малко нещо се притесняваш толкова,какво остана за секса ? "Нормално ли е,момиче на 14 години да си свали тениската пред гаджето си " - Сега ако ми кажеш,кое не му е нормалното ?
    Иначе както ти и казаха - Ако го искаш това - Направи го,ако не - не..
    Ама все пак сте от почти 2 години заедно,пък да питаш такива въпроси
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Заедно сте от година .. момчето е на 15 хурмоните бошуват ;д .. нормално какво може да иска..то от там се почва .. направи това което искаш .. щом ходите от 1 година , мисля че трябва да имаш вяра в него .. и ако му кажеш,че не искаш би трябвало да те разбере..защо да правиш нещо на сила .. поговори с него .. и ти самата си помисли за това какво искаш да направиш

Град
    Rousse

" Гроу Ъп " ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си