Оф появи се и друг проблем! Той трагна по лоши стъпки !Ужассссс ! Дано да не е заради мен .... ! Сега ще ви разкажа.
В началото на годината се запознах с много момчета тогава се запознах и с 2 момичета който много обикнах и станаха мои преятелки.После започнахме да се събираме всеки ден на игрището на Рила. БЯХМЕ ГОЛЯМА КОМПАТИЯ имах много приятели и всичко беше много яко. НА 13 март се скарах с един приятел от групата . Той значеше за мен много.Оттогава спрях да ходя на рила. След месец научих че цялата група започнали да пуши.Тогава одрапнах най-добрата ми приятелка от тях за да не пропуши и тя. Бях много разочарована от всички! Но това отмина ус ми обещаха приятелките ми да спрат да пушат заклеха ми се че са пробвали само 2 пъти.НЕ беше такь имало и още. Това лято момчето което харесвам и за което пиша в момента започна да се събира с тях.Първоначалносе радвах.После разбрах че вече не само пушат а че са започнали и да пият ВСИЧКИ.Тогава вече бях разбита затревожихсе за него.Той беше примерен невероятен никога нямаше да прави такива глупости . Вече 2те момичета който обичах и уважавах ми паднаха в очите много! Както всички други! И най-гадното е че немога да направя нищо ! една вечер като се напил преди да припадме той казал че любовта проваляла човека и че колкото да го боли ме обичал.Нещо подомно. Ужас да пие и да пуши ама въобще не е в негов стил.