.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Объркана ?!!???

Много съм обаркана и искам съвет . В началото на предната година разбрах че едно момче ме харесва. Тогава го смятах за тъп зубар и не му обращтах внимание. Така си мислех , защото не го познавах . Така 3 месеца той ме харесваше и се опитваше да ми предложи но аз все го избягвах! В края на Девември той спря да ме харесва .Същност тогава не ми пукаше въобще ! Някаде края на Април започнахме а се събираме в една компания.Прекарвахме по цял ден заедно . Беше страхотно! Оказасе че той е невероятен ! И така почти вече 4 месеца вече сме постоянно заедно . Та сега съм много обаркана незнам да ли го харесвам или просто ми харесва вниманието му ! Искам да ви питам какво да направя да покажа ли чуствата си ?

Ами питай го бе.
    Сигурно го харесваш и това е.
    Ако той ти каже,че не те харесва,кажи му "хахха и аз" и преглъщай там.
    Ако да .. ей ти на happy end.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако не си сигурна в чувствата си,не му давай фалшиви знаци!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Ндам.

Стигааа

По темата:ако ти не можеш да си отговориш на този въпрос,кое в него ти харесва никой не може.Но преди да се решиш да направиш нещо,се запитай дали наистина чувстваш към него нещо повече от привързаност,да не пускаш после теми от рода на "как да го зарежа без да го боли"..

Град
    Някъде из София...
    ндам права си

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    СПРИ ДА МЕ КОПИРАШ!

Град
    Някъде из София...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    СТИГА СПАМИХТЕ, БЕ! МАМКА МУ!
    И..стига с т'ва НДАМ!!!!!!!!!!!!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ндам...nerd rage lol ;d

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Re: Объркана ?!!???

Цитирай Първоначално написано от denityyy77
    Много съм обаркана и искам съвет . В началото на предната година разбрах че едно момче ме харесва. Тогава го смятах за тъп зубар и не му обращтах внимание. Така си мислех , защото не го познавах . Така 3 месеца той ме харесваше и се опитваше да ми предложи но аз все го избягвах! В края на Девември той спря да ме харесва .Същност тогава не ми пукаше въобще ! Някаде края на Април започнахме а се събираме в една компания.Прекарвахме по цял ден заедно . Беше страхотно! Оказасе че той е невероятен ! И така почти вече 4 месеца вече сме постоянно заедно . Та сега съм много обаркана незнам да ли го харесвам или просто ми харесва вниманието му ! Искам да ви питам какво да направя да покажа ли чуствата си ?
    Еййй лапешка работаа След като ти не знаеш какво чувстваш ние от къде да знаем?!?!?! Излезте двамата на саме,поговорете,кажи му какво чувстваш и решавайте! Така става,директно стреляш!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да е привличане,ти сама трябва да разбереш,какво е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да бе ако не ме харесва и аз ако му призная после ама въобще няма да ме погледне ще го е срам даже и да кажа и аз базикам се няма да ми повярва . това е невъзможно но се пак благодаря на всички !

Супер фен Аватара на lyfche
    научи се да пишеш
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

мога да пиша споко не се претеснявай

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тогава защо изреченията ти са лишени от начало и край?Всяко изречение започва с главна буква и завършва с препинателен знак!При теб се вижда от време на време само знакът накрая.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Стига бе кво толкоз те дразнят.. мене пък мн. ме кефи кат почват с тва "ндам" и спаменето ... на мен лично ми е интересно да им чета спама и дори повече от някои тъпи теми, които мине, не мине седмица и пак някой малоумник ги повтаря просто щото не му се търсила подобна тема.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на fenasf
    Не го харесвай, той е тъп зубър.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    sofiq
    според мен първо изясни се със собственото си АЗ за чувствата си към това момче и чак тогава ако си разбрала, че искаш да си с него му го кажи направо без да увърташ, да се притесняваш и да кълчиш пръсти дали ще откликне на чувствата ти ... деиствай без да се замисляш така ще ти е по-лесно.. и не се притеснявай дали ще те отблъсне защото после ще ти е по-гадно.. успех
    Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Първо казваш,че не знаеш дали го харесваш,а след това питаш дали да му разкриеш чувствата си?!
    Е,какви чувства може да имаш към него след като не си наясно със себе си?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Я се изясни първо със самата теб, и после реши какво да правиш.. но след като си го отрязала,невярвам все още да те иска,но можеш да направиш няколко женски номера за да разбереш дали още те харесва

Може просто да искаш вниманието му. Аз например искам всички да ме харесват,дори и аз да не ги харесвам
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Вече се изясних с чуствата си . Сигурна съм че го харесвам. Не е толкова лесно да му презная щото ако не ме харесва вече с нас всичко е свършено. Сега сме нещо като приятели. Той нето приемо нито отдава и незнам дали ме харесва. Държе се естествено. Незнам ще ви питам нещо или по точно ще ви разкажа. Преди абе около седмица се бяхме събрали на паметника бяхме много хора . И той се обади на брат си ( а забравих да спомена той има брат близнак ама въобще не си преличат не са еднояйчни!) ...и говореха нещо там и брат му вика че сме беле много пора и той да дойдел ама той не искаше и после брат му пак му се обажаз щот се разпадна връзката и вика да дойдел щото и аз съм била тука и след 20 мин той дойде с брачетси . Всички си помислиха че е дошъл заради мен ,защото първо не му се идваше обаче кат чул че аз сам там веднага дошъл.оф това още повече ме обърква дали ме харесва. Един път се даржи добре друг път ама въобще се прай че не ве забелязва!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Тогава защо изреченията ти са лишени от начало и край?Всяко изречение започва с главна буква и завършва с препинателен знак!При теб се вижда от време на време само знакът накрая.
    Ако си забелязала в форума има много хора които пишат така и това не значи че са нограмотни ! Помисли трябва малко мозак !

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Първо си разясни пред себе си чувствата си пък после му ги разкривай.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ^ същото. дай си време, разбери какво чувстваш и тогава му казвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си