- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана ?!!???
Много съм обаркана и искам съвет . В началото на предната година разбрах че едно момче ме харесва. Тогава го смятах за тъп зубар и не му обращтах внимание. Така си мислех , защото не го познавах . Така 3 месеца той ме харесваше и се опитваше да ми предложи но аз все го избягвах! В края на Девември той спря да ме харесва .Същност тогава не ми пукаше въобще ! Някаде края на Април започнахме а се събираме в една компания.Прекарвахме по цял ден заедно . Беше страхотно! Оказасе че той е невероятен ! И така почти вече 4 месеца вече сме постоянно заедно . Та сега съм много обаркана незнам да ли го харесвам или просто ми харесва вниманието му ! Искам да ви питам какво да направя да покажа ли чуствата си ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами питай го бе.
Сигурно го харесваш и това е.
Ако той ти каже,че не те харесва,кажи му "хахха и аз" и преглъщай там.
Ако да .. ей ти на happy end.
Ако не си сигурна в чувствата си,не му давай фалшиви знаци!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Стигааа![]()
По темата:ако ти не можеш да си отговориш на този въпрос,кое в него ти харесва никой не може.Но преди да се решиш да направиш нещо,се запитай дали наистина чувстваш към него нещо повече от привързаност,да не пускаш после теми от рода на "как да го зарежа без да го боли"..
ндам права си![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
СТИГА СПАМИХТЕ, БЕ! МАМКА МУ!
И..стига с т'ва НДАМ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ндам...nerd rage lol ;dПървоначално написано от FuckedUp
Еййй лапешка работааПървоначално написано от denityyy77
След като ти не знаеш какво чувстваш ние от къде да знаем?!?!?! Излезте двамата на саме,поговорете,кажи му какво чувстваш и решавайте! Така става,директно стреляш!
![]()
може да е привличане,ти сама трябва да разбереш,какво е
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да бе ако не ме харесва и аз ако му призная после ама въобще няма да ме погледне ще го е срам даже и да кажа и аз базикам се няма да ми повярва .![]()
![]()
това е невъзможно но се пак благодаря на всички !
научи се да пишеш![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
мога да пиша споко не се претеснявай![]()
![]()
Тогава защо изреченията ти са лишени от начало и край?Всяко изречение започва с главна буква и завършва с препинателен знак!При теб се вижда от време на време само знакът накрая.Първоначално написано от denityyy77
Стига бе кво толкоз те дразнят.. мене пък мн. ме кефи кат почват с тва "ндам" и спаменето ... на мен лично ми е интересно да им чета спама и дори повече от някои тъпи теми, които мине, не мине седмица и пак някой малоумник ги повтаря просто щото не му се търсила подобна тема.Първоначално написано от FuckedUp
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не го харесвай, той е тъп зубър.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
според мен първо изясни се със собственото си АЗ за чувствата си към това момче и чак тогава ако си разбрала, че искаш да си с него му го кажи направо без да увърташ, да се притесняваш и да кълчиш пръсти дали ще откликне на чувствата ти ... деиствай без да се замисляш така ще ти е по-лесно.. и не се притеснявай дали ще те отблъсне защото после ще ти е по-гадно.. успех![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !
Първо казваш,че не знаеш дали го харесваш,а след това питаш дали да му разкриеш чувствата си?!
Е,какви чувства може да имаш към него след като не си наясно със себе си?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Я се изясни първо със самата теб, и после реши какво да правиш.. но след като си го отрязала,невярвам все още да те иска,но можеш да направиш няколко женски номера за да разбереш дали още те харесва![]()
Може просто да искаш вниманието му. Аз например искам всички да ме харесват,дори и аз да не ги харесвам![]()
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Вече се изясних с чуствата си . Сигурна съм че го харесвам. Не е толкова лесно да му презная щото ако не ме харесва вече с нас всичко е свършено. Сега сме нещо като приятели. Той нето приемо нито отдава и незнам дали ме харесва. Държе се естествено. Незнам ще ви питам нещо или по точно ще ви разкажа. Преди абе около седмица се бяхме събрали на паметника бяхме много хора . И той се обади на брат си ( а забравих да спомена той има брат близнак ама въобще не си преличат не са еднояйчни!) ...и говореха нещо там и брат му вика че сме беле много пора и той да дойдел ама той не искаше и после брат му пак му се обажаз щот се разпадна връзката и вика да дойдел щото и аз съм била тука и след 20 мин той дойде с брачетси . Всички си помислиха че е дошъл заради мен ,защото първо не му се идваше обаче кат чул че аз сам там веднага дошъл.оф това още повече ме обърква дали ме харесва. Един път се даржи добре друг път ама въобще се прай че не ве забелязва!![]()
![]()
![]()
Ако си забелязала в форума има много хора които пишат така и това не значи че са нограмотни ! Помисли трябва малко мозак !Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
Първо си разясни пред себе си чувствата си пък после му ги разкривай.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^ същото. дай си време, разбери какво чувстваш и тогава му казвай.